Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,325
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 809
  • Online ever: 2,916 (Αυγούστου 28, 2025, 08:58:01 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 734
  • Total: 734

ΚΡΕΜΑΛΑ

Ξεκίνησε από gavrina, Ιουλίου 01, 2005, 01:12:37 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

katinaki

Π _ Ρ Ι _ _ _ _ _ Ι _ Ι _ Α

pixie

Belladona

katinaki

Π Ε Ρ Ι _ _ _ _ Τ Ι Τ Ι _ Α
 :D

Belladona

katinaki

Π Ε Ρ Ι _ _ _ _ Τ Ι Τ Ι _ Α

τώρα το σκότωσες!
όχι Κ

Belladona

Belladona

Belladona

katinaki

καλέεεε! ένα γράμμα τη φορά λέμε  :lol:

θα πιάσω το Ν σαν ένα γράμμα αλλά κάτι μου λέει πως την έχεις τη λέξη  :mrgreen:

Π Ε Ρ Ι _ _ _ Ν Τ Ι Τ Ι _ Α

όχι Κ

pixie

[quote user="katinaki" post="365828"] Π Ε Ρ Ι _ _ _ Ν Τ Ι Τ Ι _ Α

όχι Κ[/quote]

OXI: Ο & Δ επίσης, να υποθέσω?  :roll:
Για να ξέρουμε όλα τα γράμματα που έχουν περάσει σωστά ή μη... ;-)  :smile:

katinaki

όχι έχει Ο και Δ  :mrgreen:  απλά τα 'πε όλα μαζί

Π Ε Ρ Ι Ο Δ Ο Ν Τ Ι Τ Ι Δ Α

όχι Κ

ας βάλει και νέα λέξη η Bella :lol:

black_velvet

[quote user="gavrina" post="41449"]:arrow: Το γνωστό σε όλους μας παιχνιδάκι.
 :arrow:  Πρώτη θα βάλω εγώ λέξη και θα έχετε 8 ευκαιρίες για να την βρείτε.
 :arrow:  Κάθε φορά που κάποιος παίχτης βρίσκει ένα γράμμα, αυτός που έβαλε την λέξη θα πρέπει να ξαναγράφει την λέξη με συμπληρωμένα τα γράμματα που έχουν βρεθέι
 :arrow:  Όποιος τη βρει βάζει την επόμενη λέξη(αυτός που έχει βάλει τη λέξη πρέπει να επιβεβαιώσει ότι είναι αυτή)
 :arrow:  Οι λέξεις θα είναι ελληνικές
 :arrow:  Απαγορεύονται τα greeklish για να μπορούν οι λέξεις να βρεθούν καλύτερα :wink:
 :arrow:  Αν δεν βρεθεί κάποια λέξη βάζει άλλη ο ίδιος παίκτης που έβαλε και την προηγούμενη
 :arrow:  Κάθε παίχτης θα μπορεί να δίνει ένα γράμμα σε κάθε post που κάνει
 :arrow: Απαγορεύονται δύο ή περισσότερα συνεχόμενα post από τον ίδιο παίχτη

[size=18]Π _ _ _ _ _ _Ι[/size][/quote]

Θεωρώ πως είναι πολύ βασικό σ'αυτή τη ζωή είναι να ακολουθούμε τους κανόνες προκειμένου να δείξουμε ότι σεβόμαστε και τους άλλους. Θεωρώ λοιπόν ότι, αν μη τι άλλο, μπορούμε να το κάνουμε σε απλά παιχνιδάκια όπως αυτό.  ;-)

Το katinaki είχε απόλυτο δίκιο που "αγνόησε" τα συνεχόμενα γράμματα από την belladona και "κράτησε" μόνο το πρώτο.

Γι' αυτόν τον λόγο, θα πρότεινα και θα σε παρακαλούσα να ξαναβάλεις εσύ νέα λέξη katinaki. Έτσι, για να είμαστε όλοι συνεπείς με τα λεγόμενά μας. Και είμαι σίγουρη ότι συμφωνεί με αυτό και η belladona.

Στην προηγούμενη λέξη είχα ζητήσει το ίδιο και από την pixie, να μην λέει δηλαδή 2ο και 3ο γράμμα εάν δεν υπάρχει πρώτα απάντηση για το 1ο που "μάντεψε". Αλλά η διαφορά είναι πως οι δημοσιεύσεις της pixie δεν ήταν συνεχόμενες και πως σας είχα ήδη πει ότι θα δυσκολευόμουνα να συνδέομαι τις επόμενες ημέρες. Δεν ήθελα λοιπόν να "κολλήσει" το παιχνίδι εξαιτίας μου.

Τώρα; 3 συνεχόμενα ποστς; Γιατί δεν την είπες την λεξούλα βρε μπελαντόνα μου να τελειώνει η ιστορία;  :smile:

Λοιπόν κατινάκι... βάλε λεξούλα να συνεχίσουμε να παίζουμε. Και να διασκεδάζουμε!  :grin:
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

Belladona

[quote user="black_velvet" post="365854"][quote user="gavrina" post="41449"]:arrow: Το γνωστό σε όλους μας παιχνιδάκι.
 :arrow:  Πρώτη θα βάλω εγώ λέξη και θα έχετε 8 ευκαιρίες για να την βρείτε.
 :arrow:  Κάθε φορά που κάποιος παίχτης βρίσκει ένα γράμμα, αυτός που έβαλε την λέξη θα πρέπει να ξαναγράφει την λέξη με συμπληρωμένα τα γράμματα που έχουν βρεθέι
 :arrow:  Όποιος τη βρει βάζει την επόμενη λέξη(αυτός που έχει βάλει τη λέξη πρέπει να επιβεβαιώσει ότι είναι αυτή)
 :arrow:  Οι λέξεις θα είναι ελληνικές
 :arrow:  Απαγορεύονται τα greeklish για να μπορούν οι λέξεις να βρεθούν καλύτερα :wink:
 :arrow:  Αν δεν βρεθεί κάποια λέξη βάζει άλλη ο ίδιος παίκτης που έβαλε και την προηγούμενη
 :arrow:  Κάθε παίχτης θα μπορεί να δίνει ένα γράμμα σε κάθε post που κάνει
 :arrow: Απαγορεύονται δύο ή περισσότερα συνεχόμενα post από τον ίδιο παίχτη

o.k black velvet συμφωνώ ότι έχεις δίκιο και το εμπέδωσα . δεν διάβασα την 1η σελίδα με τους όρους , (λάθος μου) , & δεν χρειαζόταν όλο αυτή η ανάλυση . σωστό όμως θα ήταν να τηρούνται οι όροι κάθε παιχνιδιού και όχι επιλεκτικά , όπως π.χ. στην γλωσσοπλαστική που γράφει ο καθένας μας από όποιο γράμμα τον εξυπηρετεί και όχι από την τελευταία συλλαβή. αλλά δεν πειράζει , όπως λες και εσύ εδώ είναι να διασκεδάζουμε και αν ξεφεύγουμε λίγο από τους κανόνες δεν πειράζει  :smile:

katinaki

Π _ _ _ _ _ _ _ Σ

οκ παιδιά :smile:

734 Επισκέπτες, 0 Χρήστες