Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 589
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

ΚΡΕΜΑΛΑ

Ξεκίνησε από gavrina, Ιουλίου 01, 2005, 01:12:37 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

papadia

M O Y Σ Ι Κ Α Ν - Η Δ Ε Σ

jcdenton

:arrow: Μ Ο Υ Σ Ι Κ Α Ν Τ Η Δ Ε Σ ;
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

papadia

....ολη τη δουλεια την εκαναν οι κυριες πιο πανω

κι ερχεσαι εσυ τωρα κ διεκδικεις τη νικη???? :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

ελα τωρα δειξε ποσο gentleman εσαι jc :lol:  :lol:  :lol:

Belladona

[quote user="papadia" post="366119"]....ολη τη δουλεια την εκαναν οι κυριες πιο πανω

κι ερχεσαι εσυ τωρα κ διεκδικεις τη νικη???? :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

ελα τωρα δειξε ποσο gentleman εσαι jc :lol:  :lol:  :lol:[/quote]

οκ το είχαμε βρεί αλλά η σωστή λέξη νομίζω ότι είναι ΜΟΥΖΙΚΑΝΤΗΔΕΣ. ΟΚ το ίδιο είναι , δεν πειράζει  :D

papadia

[quote user="Belladona" post="366120"][quote user="papadia" post="366119"]....ολη τη δουλεια την εκαναν οι κυριες πιο πανω

ελα τωρα δειξε ποσο gentleman εσαι jc :lol:  :lol:  :lol:[/quote]

οκ το είχαμε βρεί αλλά η σωστή λέξη νομίζω ότι είναι ΜΟΥΖΙΚΑΝΤΗΔΕΣ. ΟΚ το ίδιο είναι , δεν πειράζει  :D[/quote]

εχεις δικιο η σωστη λεξη ειναι μουζικαντηδες το Σ της πιχιε με μπερδεψε

αρα εσυ νομιζω πρεπει να βαλεις λεξουλα κ δε θα εχει αντιρρηση ο φιλος μας ο jc :lol:  :lol:  :lol:

jcdenton

Παραχωρώ την θέση μου στην Belladona για λεξούλα (αν θυμάμαι καλά χρωστούσε μια, οπότε έτσι σβήνει & το "χρέος" της).

ΥΓ: Αφού δεν με θέλετε στο παιχνίδι σας, δεν ξαναπαίζω. Απλά μην αναρωτιέστε... που εξαφανίζομαι  :cry:
Ross Perot (1930 - ...)

katinaki

όχι καλέ, σε θέλουμε! βάλε λέξη τώρα, αφού επίτηδες σε αφήσαμε να τη βρεις  :mrgreen:  εγώ προσωπικά δεν την είπα για να μη βάλω λέξη  :oops:

papadia

[quote user="jcdenton" post="366125"]Παραχωρώ την θέση μου στην Belladona για λεξούλα (αν θυμάμαι καλά χρωστούσε μια, οπότε έτσι σβήνει & το "χρέος" της).

ΥΓ: Αφού δεν με θέλετε στο παιχνίδι σας, δεν ξαναπαίζω. Απλά μην αναρωτιέστε... που εξαφανίζομαι  :cry:[/quote]

....καλε ενας μας εμεινες....

αν εξαφανιστεις κι εσυ.......παει μονες μειναμε....

για αυτο θα σε προσεχουμε για να σε εχουμε... :lol:  :lol:  :lol:

Belladona

έλα καλό μου αγοράκι , τόσες γυναίκες πέφτουν στην αγκαλία σου , βάλε λεξούλα .... :mrorange:

pixie

[quote user="papadia" post="366123"]εχεις δικιο η σωστη λεξη ειναι μουζικαντηδες το Σ της πιχιε με μπερδεψε

αρα εσυ νομιζω πρεπει να βαλεις λεξουλα κ δε θα εχει αντιρρηση ο φιλος μας ο jc :lol:  :lol:  :lol:[/quote]

Οχι, δεν είναι λάθος η λέξη ''Μουσικάντηδες'', την δεχόμαστε, με τη διαφορά όμως ότι δεν είναι ελληνική, όσο κι αν προσπαθούμε να την ελληνοποιήσουμε!
Εξίσου σωστή, αλλά με ξενόφερτη ρίζα επίσης, είναι η λέξη ''Musikantes'' ή ''Μουζικάντες'' αλλά όχι η λέξη ''Μουζικάντηδες''.

Πάντως υπενθυμίζω εδώ και έναν όρο του συγκεκριμένου παιχνιδιού που λέει να γράφουμε λέξεις της ελληνικής γλώσσας.

jcdenton

[quote user="pixie" post="366131"]Οχι, δεν είναι λάθος η λέξη ''Μουσικάντηδες'', την δεχόμαστε, με τη διαφορά όμως ότι δεν είναι ελληνική, όσο κι αν προσπαθούμε να την ελληνοποιήσουμε![/quote]

Δεν είναι ελληνική, αλλά βασίζεται στην ελληνική λέξη μουσική. Οπότε δεν πιστεύω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα ;) Όσο για λεξούλα, ας βάλει η Belladona. Εγώ δεν θα βάλω!
Ross Perot (1930 - ...)

papadia

jc μας κανεις ναζακια?????

αντε βαλε λεξουλα να προχωρησουμε....

pixie

[quote user="jcdenton" post="366145"][quote user="pixie" post="366131"]Οχι, δεν είναι λάθος η λέξη ''Μουσικάντηδες'', την δεχόμαστε, με τη διαφορά όμως ότι δεν είναι ελληνική, όσο κι αν προσπαθούμε να την ελληνοποιήσουμε![/quote]

Δεν είναι ελληνική, αλλά βασίζεται στην ελληνική λέξη μουσική. Οπότε δεν πιστεύω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα[/quote]

Aκριβώς αυτό λέω, καλό μου. Η λέξη ''Μουσικάντηδες'' είναι το σωστό και, αν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε αντί του Σ το Ζ, τότε λέμε οι ''Μουζικάντες''.  :roll:  :smile:

Οπότε εσύ είπες τη σωστή λέξη, εσύ βάζεις λέξη. Το σωστό και το δίκαιο αυτό είναι!!! :mricy:
Τελείωνε...  :mad:  :lol:

vencedor

να βαλω εγω?

[marquee direction=down] :razz: [/marquee]

Belladona

βάλε , γιατί ο JC ξεχάστηκε μάλλον :mrviolet:

535 Επισκέπτες, 1 Χρήστης