Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 326
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 295
  • Total: 296
  • Leon

ΚΡΕΜΑΛΑ

Ξεκίνησε από gavrina, Ιουλίου 01, 2005, 01:12:37 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

spellbound

Πινγκουλινα, δε βλεπω να τελειωνει αυτη η ερμη η λεξη!!!   :roll:  :roll:  :roll:

ΜΟΥΡΑΤΙΙΙΙΙΙΙ   Μαζεψου επιτελους μπρεεεεεε   :blobs16:  :blobs16:  :blobs16:

Bijoux

βαλτώσαμε;;

ας βάλει κάποιος άλλος και όταν έρθει η μουράτη συνεχίζουμε

apol

MURATTI

ΦΕΝΑ_ _ΚΥ_ _Ν_Υ_ ΙΑ

Μ

ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΞΑΝΑ......ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΚΟΙΜΟΜΟΥΝ........

pingo

Πόσες μέρες κοιμάσαι καλέ;χαχαχαχαχα

Ας πούμε ένα Σ...

MURATTI

ΦΕΝΑ_ _ΚΥ_ _Ν_Υ_ ΙΑ

Μ, Σ

pingo ΜΟΥ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΕ ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΓΥΡΝΑΩ ΣΠΙΤΙ ΣΑΝ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ....
ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΤΡΩΩ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ... :(

Enia

O?

και αν μου επιτρέπετε κι ένα δεύτερο:

P?

(κάτι σε -ουρία πρέπει να είναι, για περισότερες πληροφορίες στον παθολόγο σας!)

MURATTI

ΦΕΝΑ_ _ΚΥ_ΟΝΟΥΡΙΑ

ΚΟΝΤΕΥΕΙΣ ΕΝΙΑ!!!! :wink:

chriastina

spellbound

τωρα εγω γιατι εχω την εντυπωση πως η σωστη λεξη ειναι Φαινυλκετονουρια???  :roll:  (αλλα δε μου βγαινει γμτ εκτος και αν εχει αλλη σημασια η λεξη σου βρε Μουρατι)

papi

ναι αλλα τι σημαινει?(γμτ δεν πηγα λυκειο και δεν ξερω :( )

spellbound

χε χε... παπιε, ειναι καποιο ειδος παθησης.... (σαμπως την ξερω και εγω ??? απλα τη διαβαζω οταν αγοραζω ζαχαρινες  :P  :P  :P )

MURATTI

ΦΕΝΑ_ _ΚΥΤΟΝΟΥΡΙΑ

ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΘΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΑ! ΣΤΑ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΕΙΣΑΙ SPELL.... ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ!

spellbound

Μουρατι, βρε φιλενας, τι με τρελλαινεις τωρα! Εψαξα λοιπον και βρηκα στη σελιδα του  ΕΦΕΤ (Εθνικου Φορεα Ελεγχου Φαρμακων) του Υπουργειου Αναπτυξης ολο το θεμα (μορφωθηκα κιολας :P )  www.efet.gr

Λεει λοιπον ¨

" "
Εξαίρεση ως προς την ασφάλεια στη χρήση της ασπαρτάμης αποτελεί μόνο μια μικρή ομάδα ατόμων, που πάσχουν από την σπάνια κληρονομική ασθένεια, τη [size=18]φαινυλκετονουρία.[/size] Τα άτομα αυτά θα πρέπει να περιορίζουν και να αποφεύγουν την πρόσληψη του αμινοξέος [size=18]"φαινυλαλανίνη[/size]" που βρίσκεται στην ασπαρτάμη.

Όλες οι συσκευασίες προϊόντων με ασπαρτάμη υποχρεωτικά φέρουν την προειδοποίηση ότι "περιέχει πηγή φαινυλαλανίνης".

" "

Και οντως ολα τα μπουκαλια και κουτακια των λαιτ αναψυκτικων, ζαχαρινες κλπ το αναφερουν.

Τωρα που το ειδες εσυ γραμμενο αλλοιως??  Νομιζω πως το ΕΦΕΤ δεν θα εκανε τη γκαφα να το γραψει ανορθογραφα....  λεω τωρα εγω η χαζη μελαχροινη με ξανθες ανταυγειες  :oops:

chriastina

έχει δίκιο η "δίχρωμη"..... :lol:

295 Επισκέπτες, 1 Χρήστης