Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 377
  • Total: 377

Κουπ Μπουγιόν

Ξεκίνησε από KiSSeS, Ιουλίου 01, 2005, 02:18:18 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

KiSSeS

Υλικά
2,5 λίτρα νερό
700 ml ξηρό λευκό κρασί
250 ml ξύδι από λευκό κρασί
2 καρότα κομμένα
2 κρεμμύδια κομμένα
1 μεγάλο μπουκέ γκαρνί
1 1/2 κουταλάκι του γλυκού ορυκτό ή θαλασσινό αλάτι
2 κουταλάκια του γλυκού μαύρο πιπέρι σε κόκκους

Προετοιμασία
Ανακατεύετε όλα τα υλικά εκτός από το ξύδι, σε μεγάλη κατσαρόλα. Φέρνετε σε σημείο βρασμού, χαμηλώνετε τη φωτιά και σιγοβράζετε χωρίς καπάκι για 15-20 λεπτά, προσθέτοντας το ξύδι τα 5 τελευταία λεπτά. Το μίγμα πρέπει να κρυώσει πριν τη χρήση. Διατηρείται στο ψυγείο για 5 ημέρες.

377 Επισκέπτες, 0 Χρήστες