Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 435
  • Total: 435

ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΣ...

Ξεκίνησε από kuria, Ιουλίου 02, 2005, 01:24:08 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kuria

όπως προσυπογράφει κι ο αξιολάτρευτος freak οι διαστροφές δεν έχουνε πατρίδα...
ποια διαστροφή σας εξιτάρει έστω και αν δεν βρίσκετε το θάρρος να τη βιώσετε;

(σιγά μην απαντήσετε)   :P
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

freak

επαφη με ατομα του ιδιου φυλου.

Enia

Παράθεση από: "freak"επαφη με ατομα του ιδιου φυλου.

και γιατί αυτό είναι διαστροφή δηλαδή..?  :roll:
και γενικότερα πως ορίζεται η 'διαστροφή'?  :roll:

πάλι απορίες έχω μαμώτο! :tongue:

freak

cross dressing, παιχνιδια υποταγης.

με την λεξη διαστροφη υπεθεσα οτι εννοει οτι παρεκλινει απο τον μεσο ορο, απο το λεγομενο ''κοινως αποδεχτο''...... εκτος κ κανω λαθος.

kuria

έλα μου ντε enia μου... που τι βρήκε τη διαστροφή ο freakakos μας δεν μπορώ να καταλάβω...
δηλαδή αν πει μια γυναίκα πως θέλει τον άντρα πουτ...νάκι της τότε τι θα κάνει... θα την αφορίσει στο πυρ το εξώτερο;    :roll:

freak

μμμμ.... αν με διαβαζες προσεκτικοτερα αγαπητη μου κυρια δεν θα αναλονωσουν σε περιττα σχολια.

το τι θα ελεγα αν μια γυναικα ηθελε τον αντρα πτνακι της ειναι απορροια δυο τεινων. αν δεν ημουν εγω ο συγκεκριμενος αντρας δεν θα με αφορουσε το θεμα. αν παλι ημουν εγω ο εκδιδομενος τοτε θα ηταν κατι μεταξυ εμου κ αυτης.

η ερωτηση σου παντως εχει μια ταση αυτοαναιρεσης κ υπεκφυγης. ο ορος ''διαστροφη'' προυποθετει πως το υποκειμενο θεωρει την συγκεκριμενη πραξη ανιερη/ανηθικη, πως παρεκλινει του φυσιολογικου του. Αρα δυναται να την καταργησει αντι να την πραγματωσει. Ισως μια αλλη λεξη να ηταν προτιμοτερη. Η υπεκφυγη εγκειται στο οτι δεν δηλωνεις την δικη σου προτιμιση.

Enia

Παράθεση από: "freak"η ερωτηση σου παντως εχει μια ταση αυτοαναιρεσης κ υπεκφυγης. ο ορος ''διαστροφη'' προυποθετει πως το υποκειμενο θεωρει την συγκεκριμενη πραξη ανιερη/ανηθικη, πως παρεκλινει του φυσιολογικου του. Αρα δυναται να την καταργησει αντι να την πραγματωσει. Ισως μια αλλη λεξη να ηταν προτιμοτερη.

Ακριβώς γι'αυτό λοιπόν ρώτησα κι εγώ για διευκρίνηση.
Κατά καιρούς έχω πει τόσα πολλά για μένα (αν κάνεις μια αναζήτηση με 'γκουχ-γκουχ' θα καταλάβεις τι λέω... :tongue:  :oops: ) οπότε δεν θα είχα πρόβλημα να απαντήσω στην ουσία της ερώτησης.
Όπως όμως διατυπώνεται τώρα, δεν μπορώ να δώσω απάντηση, αφού πολύ απλά αν κάτι το θεωρώ διαστροφή δεν το κάνω, κι αν το κάνω δεν το θεωρώ διαστροφή...
...Κι ούτε μου έχει τύχει να μου πει κανείς πως κάτι που κάνω (ή θα ήθελα να κάνω) 'παρεκλίνει του κοινά αποδεκτού' - όπως ορίσαμε τη 'διαστροφή'...
Αυτάαα...  :roll:

kuria

μμμμ.... αν με διαβαζες προσεκτικοτερα αγαπητε μου freak δεν θα αναλωνοσουν σε περιττα σχολια.
δηλωσα την προτιμηση μου εμφανεστατα εκτος και αν σε μπερδεψε ο ορος "γυκαικα"        :P
φυσικα ομως και δεν το θεωρω διαστροφη οπως και οτιδηποτε αλλο που δεν εχει να κανει με κακοποιηση παιδιων και νεκροφιλια...

Enia

δηλ για σένα μόνο η παιδοφιλία και η νεκροφιλία είναι διαστροφές...?  :roll:  :roll:  :roll:

kuria

Sotis

Παράθεση από: "kuria"όπως προσυπογράφει κι ο αξιολάτρευτος freak οι διαστροφές δεν έχουνε πατρίδα...
ποια διαστροφή σας εξιτάρει έστω και αν δεν βρίσκετε το θάρρος να τη βιώσετε;

(σιγά μην απαντήσετε)   :P
εχο  κανει  τα  παντα  μονο  με αντιθετο  φυλο  δεν  εχω  παει  και   ουτε θα  παω..... :wink:  :wink:  :wink:  :wink:

freak

πανω που θα ελεγα οτι οντως με μπερδευει ο ορος ''γυκαικα''.

''φυσικα ομως και δεν το θεωρω διαστροφη οπως και οτιδηποτε αλλο που δεν εχει να κανει με κακοποιηση παιδιων και νεκροφιλια...''.

δεν απαντησες ομως επι της ουσιας, μιας κ οπως η ιδια δηλωνεις δεν το θεωρεις διαστροφη.

Enia

Παράθεση από: "Sotinolka"εχο  κανει  τα  παντα  μονο  με αντιθετο  φυλο  δεν  εχω  παει  και   ουτε θα  παω..... :wink:  :wink:  :wink:  :wink:

όταν λες 'τα πάντα'.. τι εννοείς βρε σότι? δώσε μας κανένα παράδειγμα...  :roll:

freak

Sotis

Παράθεση από: "Enia"
Παράθεση από: "Sotinolka"εχο  κανει  τα  παντα  μονο  με αντιθετο  φυλο  δεν  εχω  παει  και   ουτε θα  παω..... :wink:  :wink:  :wink:  :wink:

όταν λες 'τα πάντα'.. τι εννοείς βρε σότι? δώσε μας κανένα παράδειγμα...  :roll:
οτι  φαντασιωσει  πανω  στο  σεχ τιν εχω  κανει....... :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:

435 Επισκέπτες, 0 Χρήστες