Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 761
  • Total: 762
  • Leon

ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΣ...

Ξεκίνησε από kuria, Ιουλίου 02, 2005, 01:24:08 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kuria

και θετω το ερωτημα εγω η αδαης...
αν ειναι να μην τα νιωθεις τοτε ποιος ο λογος να μπεις στη διαδικασια να τα βαλεις;        :roll:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

papi

το κανεις επιδει σου αρεσει,ειναι ενα κοσμημα στο σωμα σου!Οταν ανοιγα το γκαζι στο VFR400 που ειχα καποτε ενιοθα τρομερη διεγερση!μμμμμ λεω να τα ξανα βαλω

tristana

Τα ξεύρει αυτά ο παπα-Γιώργης της ενορίας σου, "παπιο-παπαδοπαίδι"; :lol:

kuria

αποψε θελω αποδειξεις και ονοματα και το κορμακι σου θα ψαξω ποντο ποντο...   :P

Enia

:shock:  :shock:  :shock:
[size=9]Τι θέλω εγώ και μπαίνω σε θέματα με τέτοιους τίτλους!? Καταραμένη περιέργεια...[/size]
*Ένια κλείνει ματάκια και την κάνει με ελαφρά προς την έξοδο...

minoraki

Παράθεση από: "papi":shock: Αρα εγω που ειχα 5 στο πεος :lol:  :lol:
:roll:  :roll:  :roll:  :roll: δεν θεωρω διαστροφη κατι τετοιο.....αλλά παντα ειχα την απορια σε μια στιγμη φυσικης αναγκης ή σε στιγμες παθους....τι γινεται τοτε?  :roll:  :roll:  :roll:.....συγνωμη εαν η απορια μου ειναι λιγο αφελης ή βλακωδης.....ομως εγω παντοτε απορουσα και απορω..... :?:  :?:

papi

Παράθεση από: "tristana"Τα ξεύρει αυτά ο παπα-Γιώργης της ενορίας σου, "παπιο-παπαδοπαίδι"; :lol:

αμιεεεεεεε :D

papi

Παράθεση από: "minoraki"
:roll:  :roll:  :roll:  :roll: δεν θεωρω διαστροφη κατι τετοιο.....αλλά παντα ειχα την απορια σε μια στιγμη φυσικης αναγκης ή σε στιγμες παθους....τι γινεται τοτε?  :roll:  :roll:  :roll:.....συγνωμη εαν η απορια μου ειναι λιγο αφελης ή βλακωδης.....ομως εγω παντοτε απορουσα και απορω..... :?:  :?:

ουτε αφελης ειναι μα ουτε βλακωδες καλη μου.Το σιγουρο ειναι οτι και στα δυο νιοθεις διεγερση.Η επαφη πχ με το σλιπακι+piercing δημιουργει διεγερση!Τωρα σε στιγμες παθους και ηδονης.Εδω λιονεις!Πχ αν εχεις piercing σα κατω (ναι ναι εκει που καταλαβες) και αρχισεις και παιζεις με αυτα,χανεσε σε ηδονικα πελαγη ευτυχιας! :D Ο μικρος πονος τραβωντας με τα δαχτυλα τα piercing,σε κανει να φτανεις σε πολλαπλους οργασμους.Κανε μια δοκιμη με ενα μανταλακι και βαλτο πχ στην ρογα..θα σε πονεσει για λιγο αλλα μετα θα σου αρεσει.Παντα ο γλυκος πονος ερεθιζει!(δεν μιλαω για βαρβαροτητες αλλα για απαλα γλυκα ηδονικα συμπλεγματα πονου και σωματος)Αν δεις οτι σου αρεσει στην ρογα,δοκιμασε πιο κατω(ναι ναι εκει που καταλαβες :P ) βαζοντας 2 μανταλακια...και τραβοντας τα θα δεις οτι θα σου αρεσει.Το ιδιο πανω κατω ειναι με τα piercing απλα το μανταλακι ειναι απο ξυλο ή πλαστικο ενω το σκουλαρικι απο καποιο κραμα μεταλλου που σε διεγιρει περισσοτερο.
Πιστευω να σας βοηθησα στο ερωτημα σας :D

spellbound

Απορια ... ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΕΓΕΡΣΗ???

ωχ... Παω να το βαλω στο σχετικο τοπικ

σορρυ γκαιζζζζζζζζζζ

junkie

χμμ διαστροφές....Δηλαδή δια+στροφές= διαστροφές..ΧΧΜΜΜΜ(again)   αν αναλύσουμε την λέξη συμπερένουμε ότι δια και στροφές δηλαδή διαιρρούμε στα δυό τις στροφές..... :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :idea:  :idea:  :idea:  :idea:  :idea:  :idea:  :idea:

minoraki

Παράθεση από: "papi"

ουτε αφελης ειναι μα ουτε βλακωδες καλη μου.Το σιγουρο ειναι οτι και στα δυο νιοθεις διεγερση.Η επαφη πχ με το σλιπακι+piercing δημιουργει διεγερση!Τωρα σε στιγμες παθους και ηδονης.Εδω λιονεις!Πχ αν εχεις piercing σα κατω (ναι ναι εκει που καταλαβες) και αρχισεις και παιζεις με αυτα,χανεσε σε ηδονικα πελαγη ευτυχιας! :D Ο μικρος πονος τραβωντας με τα δαχτυλα τα piercing,σε κανει να φτανεις σε πολλαπλους οργασμους.Κανε μια δοκιμη με ενα μανταλακι και βαλτο πχ στην ρογα..θα σε πονεσει για λιγο αλλα μετα θα σου αρεσει.Παντα ο γλυκος πονος ερεθιζει!(δεν μιλαω για βαρβαροτητες αλλα για απαλα γλυκα ηδονικα συμπλεγματα πονου και σωματος)Αν δεις οτι σου αρεσει στην ρογα,δοκιμασε πιο κατω(ναι ναι εκει που καταλαβες :P ) βαζοντας 2 μανταλακια...και τραβοντας τα θα δεις οτι θα σου αρεσει.Το ιδιο πανω κατω ειναι με τα piercing απλα το μανταλακι ειναι απο ξυλο ή πλαστικο ενω το σκουλαρικι απο καποιο κραμα μεταλλου που σε διεγιρει περισσοτερο.
Πιστευω να σας βοηθησα στο ερωτημα σας :D
παπακι ευχαριστω πολυ για την εξηγηση σου! με βοηθησες αρκετα....και απλως σκεπτομαι οτι θα πρεπει να παω στο σουπερ μαρκετ για να προμηθευτω καινουργια μανταλακια!  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:......ελπιζω ο αντρας μου να νομιζει οτι τα θελω για να απλωσω τα ρουχα  8)  8)  8)  8)

kuria

Παράθεση από: "minoraki"παπακι ευχαριστω πολυ για την εξηγηση σου! με βοηθησες αρκετα....και απλως σκεπτομαι οτι θα πρεπει να παω στο σουπερ μαρκετ για να προμηθευτω καινουργια μανταλακια!  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:......ελπιζω ο αντρας μου να νομιζει οτι τα θελω για να απλωσω τα ρουχα  8)  8)  8)  8)

χαχαχα minoraki μου... φροντισε μονο τα μανταλακια σου να τα ψωνισεις απο βιβλιοπωλειο ωστε να ειναι απο καποιο κραμα μεταλλου που θα σε διεγειρει περισσοτερο... όσο για τον αντρα σου στη χειροτερη περιπτωση να δανειστει μερικα για να ταξινομησει τις σκορπιες σημειωσεις του...   :P

papi

χεχεχε οτι θελετε μπορειτε να με ρωτησετε και σε pm :wink:

minoraki

Παράθεση από: "papi"χεχεχε οτι θελετε μπορειτε να με ρωτησετε και σε pm :wink:
αλλη ερωτηση παπι μου.....για να μην γινω και ρεζιλι στο φορουμ....περι ποιων μανταλακιων προκειται? αυτα που προοριζονται για τα ρουχα.....ή αυτα που ειναι διακοσμητικα....πως να το περιγραψω τωρα βρε παιδι μου? :roll:  :roll:  :roll:  :roll: ! ελπιζω να καταλαβες!

papi

Παράθεση από: "papi"χεχεχε οτι θελετε μπορειτε να με ρωτησετε και σε pm :wink:
αλλη ερωτηση παπι μου.....για να μην γινω και ρεζιλι στο φορουμ....περι ποιων μανταλακιων προκειται? αυτα που προοριζονται για τα ρουχα.....ή αυτα που ειναι διακοσμητικα....πως να το περιγραψω τωρα βρε παιδι μου? :roll:  :roll:  :roll:  :roll: ! ελπιζω να καταλαβες!

καλυτερα ειναι αυτα που ειναι για τα ρουχα.Νιοθεις λιγοτερο πονο.Υπαρχουν βεβαια και τα μεταλικα που πιανουν πχ τις Α4 σελιδες,βιβλια κλπ αλλα ειναι πιο δυνατος ο πονος!Επισεις υπαρχουν και αυτα που φορτιζουμε τις μπαταριες οταν πχ μεινουμε απο μπαταρια στο αυτοκινητο! :P αλλα ξεχασετο αυτο! :)

761 Επισκέπτες, 1 Χρήστης