Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 326
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 301
  • Total: 302
  • Leon

Που λες να παμε αποψε???

Ξεκίνησε από --AIXMHROS--, Ιουλίου 04, 2005, 05:25:37 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

moon-fairy

egw lew na pate gia vrouves... :evil:  :evil:  :twisted:

--AIXMHROS--

Παράθεση από: "moon-fairy"egw lew na pate gia vrouves... :evil:  :evil:  :twisted:

κακιεεεεεεεεεεεεεεεεεςςςςςςςςςς :evil:

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "freak"
Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"αχμμμ .. η KiSSeS ηταν ο περιεργος τυπος ...  :shock:  λολ ! που εισαι κουμπαρα να δεις κραξιμο !! χαχαχα

(ετσι που λεςςςςςςςςςςςςςςςςςςς .. αλλαζουν βλεπεις οι εποχεςςςςςςς...)  :wink:

κ σου ειχα πει ελαφακι μου πως με αυτην την ξανθη περουκα δεν θα πεισω οτι ειμαι η kisses δεν με ακουγες.....

μονο να σε πιασει η KiSSeS στα χερια της .. δεν σου λεω τιποτα αλλο ..
ειναι και ζηλιαρα λεμε .. θα σε τσουρομαδησει κακομοιρη μου με τις ψευδεις δηλωσεις σου  :twisted:

--AIXMHROS--

PoiSoN_GiRL

ναι πες μου τωρα κι εσυ οτι με ειδες με ενα τυπο πισω απο το περιπτερο να χτυπησω διαλυση εντελως !
ΚiSSeS απαιτω να απαντησεις αμεσως !! λολ ! αμφισβητουν την σχεση μας εδω τα παλικαρια ...  :P

--AIXMHROS--

εγω δεν ειπα οτι ξερω με ποιον ησουν...
οτι εχω το βιντεο ειπα.....

KiSSeS

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"αχμμμ .. η KiSSeS ηταν ο περιεργος τυπος ...  :shock:  λολ ! που εισαι κουμπαρα να δεις κραξιμο !! χαχαχα

κ σου ειχα πει ελαφακι μου πως με αυτην την ξανθη περουκα δεν θα πεισω οτι ειμαι η kisses δεν με ακουγες.....

axam....... freak de se pisteuw! ekanes toso kopo na mou moiaseis alla ksexases to vasikotero! h perouka mou einai au8entikh gourounotrixa! :tongue:

allh fora na prosexeis se parakalw... oxi tpt 8a mou xalaseis kai to onoma sth piatsa!!!!!!  :evil:

pantws pisw apo to peripteri hmoun egw me thn prisona mou... gmt mou... allh fora 8a ksemonaxiazomaste se pio DARK places na mh mas vlepoune..... (euxomai na vlepomaste emeis mono... :roll: )

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

--AIXMHROS--

α για εκεινο το περιπτερο λετε εσεις τοση ωρα???

μπερδεμα βρε παιδια..
εγω για αλλο περιπτερο ελεγα. . .

PoiSoN_GiRL

πες τα ερωτα μου γιατι εδω περα .. ο μιστερ φρηκ (λολ του τη σπαει να γραφεις το nick του ελληνικα !!) οργιασε παλι !
Δεν σε αλλαζω εγω ζουζουνα μου με κανεναν !
Οσο για το σχεδιο σου , θα το ακολουθησουμε κατα γραμμα !
ευχομαι κι εγω να βλεπομαστε ..

ΚiSSeS κραταω φακο (κατα το ''Στελλα κραταω μαχαιρι'')

λοοοοοοοοοοοολ  :wink:

freak

Παράθεση από: "KiSSeS"

axam....... freak de se pisteuw! ekanes toso kopo na mou moiaseis alla ksexases to vasikotero! h perouka mou einai au8entikh gourounotrixa! :tongue:

allh fora na prosexeis se parakalw... oxi tpt 8a mou xalaseis kai to onoma sth piatsa!!!!!!  :evil:

pantws pisw apo to peripteri hmoun egw me thn prisona mou... gmt mou... allh fora 8a ksemonaxiazomaste se pio DARK places na mh mas vlepoune..... (euxomai na vlepomaste emeis mono... :roll: )

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

αμ αυτο το λαθος εκανα......αντι για γουρουνοτριχα ειχα τριχα μυρμυγκοφαγου της αφρικης. γαμωτο.... τα αλλα ομως τα πετυχα;

--AIXMHROS--

ακουμε προτασεις για αποψε.....

various

h tha pame megaro :D h tha pame na akousoume DIO

various

to idio einai xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

PoiSoN_GiRL

που θα παμε παλι αποψε .. ?  :roll:

KiSSeS

freak prepei na pareis amesws 532 kila parapanw, na afhseis moustaki sto epanw xeilos (tsigkelwto pls), na kontineis merika ekatosta... kai epeita 8a mporw na pw oti mou psiloferneis....... ( to touto sou mou to xalaei... de mou moiazei vre paidi mou..... kane kati!!!!!)

301 Επισκέπτες, 1 Χρήστης