Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 703
  • Total: 704
  • Leon

Που λες να παμε αποψε???

Ξεκίνησε από --AIXMHROS--, Ιουλίου 04, 2005, 05:25:37 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

fmas

Apopse sto ksenodoxeio giati aurio exo apoxairetismo........

Anonymous

Σπιτάκι μου παρότι ήθελα να βγω σήμερα... !!!!  

]

Sara

Απόψε θα βγούμε :)
Θα πάμε στην..κουζίνα.. :?
Θα σε περιμένω ..δλιπλα στο καλοριφέρ
 :shock:  ....
Κι άμα θες μετά μπαίνουμε σ ένα παπούτσι 8)
και πάμε να τα πιούμε στου σαλονιού το μπαρ.. :roll:

από Γ.Μηλιώκα(for ever) :wink:

DRPERI

kai  meta  agaliasmenoi  taxidi  sta  oneira......

kasy

αποψε?
αποψε θελω μονη μου να χαθω,
να παω μονη στα αστερια,χωρις κανεναν αλλον.
δεν θελω κανεναν σημερα διπλα μου,,,θελω να ειμαι μονη μου με την μοναξια μου παρεα και να χαθω ψηλα ,,τοσο ψηλα που να μην μας βλεπει ανθρωπινο ματι .εκει να κατσω μονη μου για οσο χρονο χρειαζεται για να ξεχασω,αλλα  σκεφτομαι,, ξεχνιουνται ετσι ευκολα οσα μπορει να περασει καποιος ? μαλλον οχι .αυτα ειναι βαθια μεσα μας ριζωμενα και προσπαθουμε να τα βγαλουμε αδικα απο την καρδια μας.δεν βγαινουν με τιποτα,,,παρα μονο εχουμε μια ψευδη αισθηση οτι ξεχναμε ,ενω στην ουσια δεν ξεχναμε.εχω λοιπον σημερα την αναγκη να παω μονη μου εκει και να χαθω χωρις να εχω στο νου μου τιποτα,,,παρα μονο στο πλαι μου την μοναξια μου!!!!

fmas

Apopse....... Meta to venue den exo idea.... Alla gmt den leei na tros pizza monos...... :(  :cry:

pingo

Απόψε δεν έχει τίποτα (και αύριο επίσης)....Αρχίζει το ματς, αδειάσαν οι δρόμοι....κτλ κτλ

Anonymous

Μέχρι στιγμής δεν έχει κανονιστεί κάτι.. μετά τις 8 δεν ξέρω... ]

balland

για καφε στο βιλατζ παρκ κ ισως αργοτερα καπου για ποτο...

(που εισαι ρε χαμενε?)

SoFiA24

Απόψε έχει ένα πολύ ωραίο πάρτυ στο Club 22 . Πήγα και πέρσι τέτοια μέρα και πέρασα τέλεια ! Σουβλάκια στην πόρτα, πορτιέρηδες ντυμένοι τσολιάδες και καραγκούνες ...τώρα αν έχουν και το μπουγαδόσκοινο με τα κάθε είδους βρακιά (απο string μέχρι σωβρακοφανέλες καλά θα ναι) ! Κι από μουσική ? Τι άλλο kitch εννοείται για να γελάσουμε και να κάνουμε χαβαλέ!.

Θέμα :

KITSCHERELLA ΣΤΑΝΗ

Καραγκούνες, βλαχοπούλες, τσοπάνοι, τσελιγκοπούλες, σουλιώτες και σουλιώτισες σε παράταξη. Φουστανέλες, γιουρντιά, τσεμπέρια, τσαρούχια, σαλάχια, φέσια, καρκάνια είναι τα must accessories για το dress code της βραδιάς. Και μην ξεχνάτε…Όσο πιο κουλό, τόσο πιο καλό!!
Δεν είναι ανάγκη να ντυθείτε με εθνικές στολές .Βάλτε οτι πιο κουλό σας έρθει κι ελάτε.

Ώρα έναρξης: 23:30

Τιμή εισόδου: €15 με ποτό

Το Club22 βρίσκεται Λ.Βουλιαγμένης 22 και τηλ. 210 -9249814

papi

minoraki

Παράθεση από: "fmas"Apopse....... Meta to venue den exo idea.... Alla gmt den leei na tros pizza monos...... :(  :cry:
:(  :(  :(  :( γιαννακη μας.....ξενιτεμενο μας παιδι......

spellbound

Παράθεση από: "minoraki"
Παράθεση από: "fmas"Apopse....... Meta to venue den exo idea.... Alla gmt den leei na tros pizza monos...... :(  :cry:
:(  :(  :(  :( γιαννακη μας.....ξενιτεμενο μας παιδι......

εχεις την εντυπωση πως κακοπερναει ο γιοκας μου ????  ε ρε κουνια που σε κουναγε (και παλι)    :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :wink:

minoraki

:roll:  :roll: πολλες κουνιες με κουνανε εμενα και στο τελος θα παθω ναυτια.....

papi

Παράθεση από: "SoFiA24"Απόψε έχει ένα πολύ ωραίο πάρτυ στο Club 22 . Πήγα και πέρσι τέτοια μέρα και πέρασα τέλεια ! Σουβλάκια στην πόρτα, πορτιέρηδες ντυμένοι τσολιάδες και καραγκούνες ...τώρα αν έχουν και το μπουγαδόσκοινο με τα κάθε είδους βρακιά (απο string μέχρι σωβρακοφανέλες καλά θα ναι) ! Κι από μουσική ? Τι άλλο kitch εννοείται για να γελάσουμε και να κάνουμε χαβαλέ!.

Θέμα :

KITSCHERELLA ΣΤΑΝΗ

Καραγκούνες, βλαχοπούλες, τσοπάνοι, τσελιγκοπούλες, σουλιώτες και σουλιώτισες σε παράταξη. Φουστανέλες, γιουρντιά, τσεμπέρια, τσαρούχια, σαλάχια, φέσια, καρκάνια είναι τα must accessories για το dress code της βραδιάς. Και μην ξεχνάτε…Όσο πιο κουλό, τόσο πιο καλό!!
Δεν είναι ανάγκη να ντυθείτε με εθνικές στολές .Βάλτε οτι πιο κουλό σας έρθει κι ελάτε.

Ώρα έναρξης: 23:30

Τιμή εισόδου: €15 με ποτό

Το Club22 βρίσκεται Λ.Βουλιαγμένης 22 και τηλ. 210 -9249814

Λεω να ερθω :D

703 Επισκέπτες, 1 Χρήστης