Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 589
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 546
  • Total: 546

poia ypografi xrhsth sas aresei perissotero? : wink :

Ξεκίνησε από skou70, Ιουλίου 09, 2005, 03:14:33 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

jasper

Παράθεση από: "xhmeia"ΚΑΛΕ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ????????????????

ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΠΑΛΙΟΜΙΚΡΟΒΙΟ ΠΑΛΙΟΛΙΧΟΥΔΩ!!!  ΚΑΙ ΦΑΓΑΜΕ ΚΑΙ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΜΕ ΑΧΝΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΛΑ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙΣ!!! ΝΑ ΣΚΑΣΕΙΣ!!! ΝΑ ΣΚΑΣΕΙΣ!!!!  :P  :P  :P

ΚΑΙ ΓΩ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΥΧΕΡΗ  :D

σιγά μη σου απαντήσω εσένα  :P  :P  :P

μουατςςςςςςςςςςςςςςςςςςς :D

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "jasper"Ποϊζονάκι μου μου μου μουυυυυυυυυυ

δεν είν οι κάμποι
και μήτε τα βουνά
γκιαούρηδες κάντε στη μπάντα
θα σας πατήσω με το λάντα  :P

στέλνω μπουγάτσα με νατάσα
αν δεν την κάνει χάψα μάσα...

φιλάκια λιχουδάκι  :D

θα την ζουληξω εγω αυτη τη Νατασουμπα !
ετσι και μου κανει χαψα μασα το μπουγατσιδιο θα της φαω τη μυτουλινα να της πεις ..  :twisted:

Υ.Γ. θα φαω και τον λουκουμα του Γιαννη !!

μακια μουκια και στις δυο σας !! η σκεψη μου ειναι κοντα σας και μακαρι να ημουν κι εγω εκει !! σμουτςςςςςς  :wink:

xhmeia

ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ Ε????????

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΝΑΙ Μ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΚΟΙΜΗΣΟΥ Κ ΜΟΛΙΣ ΑΛΛΑΞΕΙΣ .....ΕΠΕΣΕΣ Κ ΞΥΠΝΗΣΕΣ....ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙ

ΜΙΑΜ ΜΙΑΜ ΜΙΑΜ

ΜΜΜΜΜΜΜ Κ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ?????? ΤΡΙΓΩΝΑ,ΚΑΖΑΝ ΝΤΙΠΙ,ΚΛΠ,ΚΛΠ.....ΜΜΜΜΜΜΜ

ΚΟΙΛΙΟΔΟΥΛΟ ΠΛΑΣΜΑΤΑΚΙ ,ΜΑ ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΣΕΝΑ.ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΕ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΤΑ ΦΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ???????/Α ΠΑ ΠΑ ΧΡΕΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΩ    :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P

(ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΧΗΜΕΙΑ ΤΣ ΤΣ ΤΣ ΤΣ  :oops:  :oops:  :oops:  :oops: )

Ntama

:shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:

Να "στείλω" μια συνταγή για μπουγάτσα να έρθετε στα ίσια σας, μπουγατσόβιες όλες εδώ μέσα???  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

PoiSoN_GiRL

να εστελνες καλυτερα την μπουγατσα αυτοπροσωπως ?? (γιατι περα απο μπουγατσοβιες ειμαστε και τεμπελαρες ! λολ)

fmas

Της Minoraki και του Πάτερ. Το Minoraki γιατί έχει στίχους από την Χαρούλα και του Πάτερ γιατί απλά μου αρέσει........

minoraki

γιατι δεν με εξεπληξε η απαντηση του γιαννακη? το περιμενα οτι θα πει κατι τετοιο.....οι στιχοι της αλεξιου παντοτε συγκινουν!.....

:arrow: εμενα παλι μου αρεσουν ολες οι υπογραφες των φιλων μας! καθε μια εχει να πει κατι..δικο της...μοναδικο για εκεινον/η που υπεγραψε!

fmas

Έτσι έτσι........ Σίγουρα τον καθένα τον εκφράζει κάτι.... Π.χ. Εμένα με εκφράζει ένα έντονο συνέσθημα (Ολυμπιάδα).... Απλά αναφέρο ποιές υπογραφές μου αρέσαν.........

Πάντα Φιλικά,
Fmas

minoraki

Παράθεση από: "fmas"Έτσι έτσι........ Σίγουρα τον καθένα τον εκφράζει κάτι.... Π.χ. Εμένα με εκφράζει ένα έντονο συνέσθημα (Ολυμπιάδα).... Απλά αναφέρο ποιές υπογραφές μου αρέσαν.........

Πάντα Φιλικά,
Fmas
καλα κανεις φαμασουλινι μου και εκφραζεις το συναισθημα της ολυμπιαδας....παντοτε ο εθελοντισμος ειναι αξιος συγχαρητηριων.....δειχνει ευαισθησιες.....φιλια πολλα!
υ.γ. αλλαξε την φωτογραφια σου, σε παρακαλω! σε αδικει! στην πραγματικοτητα εισαι ενας κουκλος! φιλια πολλα!

minoraki

οπως ειπα και σε ενα αλλο τοπικ :roll: η υπογραφη της spellbound μου αρεσει παρα πολυ! το I put a spell on you ηταν και ειναι ενα απο τα αγαπημενα μου τραγουδια! ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ!  :D  :D  :D

skou70

teinw na symfwnisw toso me tin ypografi tis spellbound oso fysika kai me to tragoudi se oles tou tis ekteleseis:)

Ntama

Παράθεση από: "minoraki"οπως ειπα και σε ενα αλλο τοπικ :roll: η υπογραφη της spellbound μου αρεσει παρα πολυ! το I put a spell on you ηταν και ειναι ενα απο τα αγαπημενα μου τραγουδια! ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ!  :D  :D  :D

... Και φυσικά συμφωνώ με τη φιλενάδα μου ακόμη και σ'αυτό!!

Τέλεια η υπογραφή της "Μαγεμένης" και πανέξυπνης ιντερνετικής φίλης Spellbound...

Οσο για την φιλενάδα μου, δεν το συζητώ... :D  :D

Φιλενάδα ζαλισμένη... :wink: έχει πανσέληνο απόψε, κι'είναι ωραία... κι'ειναι αλλοιώτικη η ζωή χωρίς παρέα... :wink:
[/i]

spell

Αχ βρε παιδια, με κανετε και ντρεπομαι   :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:    
(μεταξυ μας, αλλα μη το μαρτυρησετε στο φορουμ -λολ- ειναι το αγαπημενο μου τραγουδι ολων των εποχων   :wink:
Ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια  :D

minoraki

Παράθεση από: "Ntama"
Παράθεση από: "minoraki"οπως ειπα και σε ενα αλλο τοπικ :roll: η υπογραφη της spellbound μου αρεσει παρα πολυ! το I put a spell on you ηταν και ειναι ενα απο τα αγαπημενα μου τραγουδια! ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ!  :D  :D  :D

... Και φυσικά συμφωνώ με τη φιλενάδα μου ακόμη και σ'αυτό!!

Τέλεια η υπογραφή της "Μαγεμένης" και πανέξυπνης ιντερνετικής φίλης Spellbound...

Οσο για την φιλενάδα μου, δεν το συζητώ... :D  :D

Φιλενάδα ζαλισμένη... :wink: έχει πανσέληνο απόψε, κι'είναι ωραία... κι'ειναι αλλοιώτικη η ζωή χωρίς παρέα... :wink:
[/i]
μπουμπουκα μου.....με κανεις συνεχως και κοκκινιζω  :oops:  :oops:  :oops: ! και με συγκινεις....γιατι ολο και κατι γραφεις και μου ξυπνας συναισθηματα και αναμνησεις....αχχχχχχχχχ αυτη η πανσεληνος!

:arrow: τα λεφτα μου ολα δινω για μια ζημεια/που να κανει ανω κατω την λογικη σου/θελει τρελλα η ζωη μας και νοστιμια/αμα θες να βρεις τις πυλες του παραδεισου.....

:arrow: και σπελλακι....δεν χρειαζεται κουκλα μου να λες ευχαριστω....ξερεις ποσες αναμνησεις εχουμε απο αυτο το τραγουδι που διαλεξες για υπογραφη? ουυυυυυυυυυυυουυυυυυυυυουυυυυυυυυ....αστα να πανε!

skou70

epeidi polys o logos gia to "I put a spell on you" (lol)

screaming jay hawkins : i apolyti ektelesi (o pappous iksere kalytera)
nina simone : me ena pothri whiskey sto xeri klp lol
nick cave : ta logia einai peritta...
van morrison : etsi to prwtoakousa
eric burdon : etsi prwtoepatha shock ... poly sparaxtikos re gmt
david mc almond : mia arketa kalh classic version
creedence clearwater revival : mallon o logos pou egine eyrytera gnwsto
mairylin manson : oti kai na pei kaneis einai ligo lol
natacha atlas : tsiftetele ekdosi anatolitiki alla kai auti m'aresei :S
manfred mann : poly kali rock ekdosi
joe cocker : sto gnwsto yfos...

...kai fysika ekfrazw proswpikes kriseis apo tis ekteleseis pou exw akousei ws twra:)

546 Επισκέπτες, 0 Χρήστες