Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 227
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 248
  • Total: 248

Καλα ποιος ανακαλυψε τις μαναδες???

Ξεκίνησε από various, Ιουλίου 09, 2005, 06:00:11 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

minoraki

Παράθεση από: "Ntama"Πάντως Αμοιβαδούλη μου, στ΄ορκίζομαι, δεν τις ανακάλυψα εγώ!!  ]
:wink:  :wink: ουτε και εγω.....θα ηταν μεγαλη αδικια εαν τις ανεκαλυπτα εγω! μαλλον δεν θα ξαναγραψω σε αυτο το τοπικ, γιατι το χαλαω με τις ασχημες εμπειριες μου!

:arrow: παντως ελπιζω και ευχομαι τα παιδια μου να ειναι ευτυχισμενα που ανεκαλυψαν εμενα για μητερα τους  :D  :D  :D

spell

Εγω σκεφτομαι να βαλω το παιδι μου να απαντησει αντι για μενα  (μαλλον διαφημιση θα μου κανει ομως  :P

Οφειλω να ομολογησω πως ο χαμος της δικης μου μαμας μου στοιχισε πολυ καποτε, και τωρα ακομα περισσοτερο, τωρα που εχω αποκτησει και εγω την εμπειρια της ζωης και θα μπορουσα να την καταλαβω ακομα καλυτερα .. (αλλως τε εκει που ειμαι ητανε και εκει που ειναι θα παω καποτε)

Σ αγαπαω μαμα  :flower:

fmas

Αν και η δικιά μου γκρινιάζει πάρα πολύ και ώρες ώρες με τρελλαίνει, όταν μπαίνει στην κουζίνα ή γενικότερα όταν είναι στις καλές της είναι αποθέωση!!!!!!!!!!!!

minoraki

Παράθεση από: "spellbound"Εγω σκεφτομαι να βαλω το παιδι μου να απαντησει αντι για μενα  (μαλλον διαφημιση θα μου κανει ομως  :P

Οφειλω να ομολογησω πως ο χαμος της δικης μου μαμας μου στοιχισε πολυ καποτε, και τωρα ακομα περισσοτερο, τωρα που εχω αποκτησει και εγω την εμπειρια της ζωης και θα μπορουσα να την καταλαβω ακομα καλυτερα .. (αλλως τε εκει που ειμαι ητανε και εκει που ειναι θα παω καποτε)

Σ αγαπαω μαμα  :flower:
: θελω να σου πω οτι η υπογραφη σου ειναι εξαιρετικη! ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ! το "I put a spell on you" ειναι ενα απο τα πιο αγαπημενα μου τραγουδια!
 :arrow: συγνωμη βεβαια που το εγραψα εδω αντι στο τοπικ που επρεπε, αλλα μου βγηκε αυθορμητα....ελπιζω να με συγχωρησουν ολοι οι φιλοι του φορουμ! :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:

Ntama

Παράθεση από: "minoraki"ουτε και εγω.....θα ηταν μεγαλη αδικια εαν τις ανεκαλυπτα εγω! μαλλον δεν θα ξαναγραψω σε αυτο το τοπικ, γιατι το χαλαω με τις ασχημες εμπειριες μου!

:arrow: παντως ελπιζω και ευχομαι τα παιδια μου να ειναι ευτυχισμενα που ανεκαλυψαν εμενα για μητερα τους  :D  :D  :D

Σε τι [size=18]ΔΕΝ[/size] ταιριάζουμε φιλεναδούλα ζαλισμένη????? σε τι?????

Ntama

Παράθεση από: "spellbound"Σ αγαπαω μαμα  :flower:

... και γω αν σε είχα μανούλα θα σε αγαπούσα...  :oops:  :oops:
... και το Μινοράκι μου...  :oops:  :oops:

:cry:  :cry:  :cry:

Ntama

Παράθεση από: "minoraki"ουτε και εγω.....θα ηταν μεγαλη αδικια εαν τις ανεκαλυπτα εγω! μαλλον δεν θα ξαναγραψω σε αυτο το τοπικ, γιατι το χαλαω με τις ασχημες εμπειριες μου!

Σε τι [size=18]ΔΕΝ[/size] ταιριάζουμε φιλεναδούλα ζαλισμένη????? σε τι?????

heinrich

Στα γενέθλιά μου:

τηλέφωνο Ντρρρρριιιιιινν

ΗΕΙΝ - ναι?
Μαμά ΗΕΙΝ - Ελα κουτσούνι μου (φιλικός χαιρετισμός).. Χρόνια πολλά! Να σε χαιρόμαστε. Και του χρόνου με μια νύφη.
- Ευχαριστώ. Τι κάνετε?
- Καλα. Πως θα τα περάσεις σήμερα τα γενέθλιά σου?
- Θα βγω έξω
- Με γυναίκα?
- Οχι, με κάτι φίλους
- Δεν έχεις τίποτα πονηρό?
- Μπα
- Ούτε μαυρούκα? (κάποτε της είχα πει πως θα της πήγαινα μια μαυρούκα για να φάμε όλοι μαζί και είχε ψιλομουρλαθεί, καθότι ονειρεύεται μια ξανθιά γαλανομάτα νύφη με την οποία θα αναπαράγουμε την αρεία φυλή)
- Μπα, που τέτοια τύχη
- (Αναστεναγμός) Ούτε ξανθούκα?
- Ούτε
- Και πότε περιμένεις να παντρευτείς?
- Εγώ?
- Αμ , ποιος?
- Δεν θα παντρευτώ
- Γιατί βρε σίχαμα για παιδι? (γιατί τον αδελφό μου  δεν τον έχει πει ποτέ σίχαμα?)
- Γιατί να παντρευτώ?
- Για να κάνεις παιδιά
- Ααα, μάλιστα
- Τι μάλιστα? Πότε περιμένεις? Αντε και του χρόνου να είσαι διπλός
- Τώρα δέσαμε
- Να μην σου πω τριπλός
- Τι λες τώρα?
- Προλαβαίνεις
- Αμ , τότε να το παραγγείλω από τώρα
- Αμ, τι περιμένεις
Φωνή πατέρα από μέσα: - Ούτε μαυρούκα?
- ΜΗ: Ούτε
- ΠΗ: να βρει μια κιτρινούκα
- ΜΗ: Δεν αφήνετε τις αηδίες λέω εγώ?
- Δεν είναι κακή ιδέα
- ΜΗ: να κοιτάξεις να βρεις μια καλή κοπέλα να ανοίξεις ένα σπίτι
- Καλά
- Καλάμια, ακούς τι σου λέω?
- Εντάαααξει
- Θέλεις τίποτα?
- Οχι
- Πορτοκάλια?
- Οχι έχω 2 σακούλες
- Λεμονάκια?
- Οχι
- Μανταρινάκια?
- ΟΧΙ ΕΙΠΑΜΕ!! Είναι γεμάτο το ψυγείο.
- Καλά, μην φωνάζεις. Πορτοκαλάκια είπες έχεις?
- Ναι ρε γμτ
- Τα Χριστούγεννα θα ρθεις κάτω?
- Μάλλον όχι
- Και τι θα κάνεις μόνος σου εκεί?
- Θα βρω μια γυναίκα να παντρευτώ
- Και θα αφήσεις την μανούλα μόνη της?
- Εσύ δεν μου είπες να βρω μια γυναίκα?
- Να την βρεις μετά τα Χριστούγεννα
- Και πότε θα προλάβω να σου κάνω εγγόνι μέσα στον επόμενο χρόνο?
- Καλά. Καλά. Αντε καληνύχτα τώρα και να σε χαιρόμαστε
- Ευχαριστώ
- Και να προσέχεις
- Εντάξει
- Φιλάκια
- Καλό βράδυ....

Enia

χάιν, αυτό θα πω μόνο... ελπίζω η πεθερά μου να έχει το χιούμορ της μαμάς σου!  :lol:

Ventouza

:24:  :24:  :24:
Μα ούτε καν μαυρούκα??? :lol:  :lol:  :lol:

Alabastro

χαχαχα... βρε τον κλεφτη... κρυφακουγε το τηλεφωνο με τον γιομου :lol:

Jezebell

Α εγω την λατρευω την μανα μου μονο ενα μειονεκτημα εχει...δεν εχει ον οφφ φωνης!!!!!

Shadowlord

Παράθεση από: "Jezebell"Α εγω την λατρευω την μανα μου μονο ενα μειονεκτημα εχει...δεν εχει ον οφφ φωνης!!!!!

lol :24::24::24:

xhmeia

:24: :24: :24: :24: :24: :24: :24: :24: :24: :24: :24: καλο θεματακι  που το ξεθαψατε βρε ?

heinrich

η μητέρα μου είχε κάφρικο χιούμορ σε αντίθεση με τον πατέρα μου που δεν έχει καθόλου. Καφρίλα που, βεβαίως, δεν την έβγαζε μπροστά σε ξένους αλλά μονάχα με εμένα και τον αδελφό μου, οι οποίοι και την λάβαμε γενετικώς.

Ηταν η τελευταία φορά που έβλεπε το εξοχικό. Την επομένη θα έπρεπε να γυρίσουμε πίσω ώστε να λάβει χημειοθεραπεία η οποία θα έμελε να ήταν και η τελευταία. Επρεπε να μετρήσω τις διαστάσεις του μηχανήματος του οξυγόνου για να δω πως θα το τοποθετούσουμε μέσα στο αμάξι. Μπηκα στο δωμάτιο με ένα σπαστό μέτρο ανοιγμένο. Νόμιζα πως κοιμάταν, μα έκανα λάθος. Με κοίταξε με μισάνοιχτα μάτια να κρατώ το μέτρο και με ρώτησε φωναχτά ώστε να με τρομάξει:
«ώστε τόσο άσχημα είναι τα πράματα, ε?»
Λύθηκα στο γέλιο και εκείνη το ίδιο.
Γνώριζε και γνώριζα.

248 Επισκέπτες, 0 Χρήστες