Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 177
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 447
  • Total: 448
  • Leon

ΑΝ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ...

Ξεκίνησε από Ntama, Ιουλίου 10, 2005, 05:46:37 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

space girl

Γεια σας και από μένα !

Το ζώδιό μου, Παρθένος, μου αρέσει πολύ. Θα ήθελα, όμως, να έχω κάτι απ' όλα, για να είμαι μέσα σε όλους και σε όλα !

Φιλικά

Eley8eros

Σαν πολλά παρθενάκια δε μαζευτήκαμε?? Κάνουμε ένα πάρτυ??

space girl

Παράθεση από: "Eley8eros"Σαν πολλά παρθενάκια δε μαζευτήκαμε?? Κάνουμε ένα πάρτυ??

Αυτό να δώ... Θα ήταν πράγματι μοναδικό !

Τουλάχιστον, ο χώρος μετά το πάρτι θα ήταν απόλυτα καθαρός !!!  :lol:  :lol:  :lol:

Anonymous

εγώ δηλαδή που είμαι Λιονταράκι με ωροσκόπο Καρκίνο να πάω σε άλλο πάρτι?

Υ.Γ
ουζάκι και μεζέ να έχει μονο και όλα τα αλλα τα βρίσκουμε

Ntama

Παράθεση από: "KostasD33"εγώ δηλαδή που είμαι Λιονταράκι με ωροσκόπο Καρκίνο να πάω σε άλλο πάρτι?

Υ.Γ

Οχι μανάρι μου... και εσυ στο δικό μας πάρτυ θα έρθεις.... ]

space girl

Παράθεση από: "KostasD33"εγώ δηλαδή που είμαι Λιονταράκι με ωροσκόπο Καρκίνο να πάω σε άλλο πάρτι?

Υ.Γ

Αν είσαι Λιονταράκι με Ωροσκόπο Καρκίνο, τότε είναι πολύ πιθανό ο Ήλιος σου να "πέφτει" στο δεύτερο Οίκο σου, τον Οίκο του Ταύρου. Άρα γίνεσαι και Ταύρος ! Ο συνδυασμός αυτών των δύο (Λιοντάρι και Ταύρος) σημαίνει ότι αγαπάς την καλή ζωή, τη διασκέδαση και τις απολαύσεις.

Τώρα μέσα στο πάρτι σαν Λιοντάρι θα ξεχωρίσεις, θα διασκεδάσεις και θα κλέψεις την παράσταση !

Αν έχεις στοιχεία Ταύρου θα δοκιμάσεις όλες τις λιχουδιές, θα προτιμήσεις ένα καλό κρασί (συνήθως ούζο δεν βγάζουν στα πάρτι, εκτός και αν είναι άλλη περίπτωση...).

Για το αν θα πας σε άλλο πάρτι ρώτα το φίλο παραπάνω που μας προσκάλεσε !

Φιλικά

Argiro

Ένας Καρκίνος με ωροσκόπο Κριό χωράει σε αυτό το πάρτι; Μου αρέσει έτσι όπως είμαι... δεν θα το άλλαζα...

Ntama

Παράθεση από: "Αργυρώ"Ένας Καρκίνος με ωροσκόπο Κριό χωράει σε αυτό το πάρτι; Μου αρέσει έτσι όπως είμαι... δεν θα το άλλαζα...

Ntama

space girl είσαι φοβερή αστρολόγα εσυ !!! :D  :D  :D

για πες μου και για μένα που είμαι παρθένος με ωροσκόπο αιγόκερω  :D

space girl

Παράθεση από: "Αργυρώ"Ένας Καρκίνος με ωροσκόπο Κριό χωράει σε αυτό το πάρτι;

Αν είσαι Καρκίνος με ωροσκόπο Κριό είναι πολύ πιθανό ο Ήλιος σου να "πέφτει" στον τέταρτο Οίκο σου, τον Οίκο του Καρκίνου, δηλαδή. Αυτό σημαίνει ότι γίνεσαι διπλή, ισχυρή Καρκίνος.

Τώρα στο πάρτι θα συμβούν τα εξής τινά :

Κατ' αρχή αυτό που προβάλουμε στους άλλους είναι ο ωροσκόπος μας. Η πρώτη εντύπωση, λοιπόν, που θα εκλάβουν οι άλλοι για σένα είναι αυτή ενός δυναμικού, ορμητικού ανθρώπου, ενός ανθρώπου που θέλει να ξεχωρίζει και να κλέβει την παράσταση.

Δεν είναι, όμως, έτσι.

Ο Καρκίνος είναι ένα γλυκύτατο, αγαπησιάρικο και δημοφιλές ζώδιο.

Μόλις σε γνωρίσουν καλύτερα, σίγουρα θα κλέψεις την παράσταση μέσα από τη ζεστασιά σου και το θετικό σου μαγνητισμό !

Φιλικά

Argiro

Σωστά όλα αυτά, όμως έχω την ατυχία να έχω και τον Άρη στο Κριό πάνω στον ωροσκόπο. Έτσι αυτή η εντύπωση γίνεται βεβαιότητα και κανείς δεν βλέπει τον καημένο τον Καρκίνο, που είναι πράγματι στον τέταρτο οίκο. Και όσοι τον δουν κατά λάθος, είναι προκατειλημμένοι ενάντια του Κριού και καταλαβαίνεις τι πρόβλημα υπάρχει και στις σχέσεις με τους άλλους και στις εσωτερικές συγκρούσεις...

Ά, βάλε και τη Σελήνη στον Αιγόκερω στον δέκατο στο μεσουράνημα και ήρθε και... έδεσε το γλυκό...

Παρόλα αυτά εμένα μού αρέσω, παρόλες τις αντφάσεις που έχει ο χαρακτήρας μου...

space girl

Παράθεση από: "Ntama"space girl είσαι φοβερή αστρολόγα εσυ !!!

Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια !

Παράθεσηγια πες μου και για μένα που είμαι παρθένος με ωροσκόπο αιγόκερω[/b]

Παρθένος με ωροσκόπο Αιγόκερω. Δύο ζώδια αρμονικά μεταξύ τους. Η εικόνα που προβάλεις προ τα έξω (ο ωροσκόπος σου, δηλαδή) είναι φιλική με το ζώδιό σου.

Τώρα στο πάρτι.

Θα ξεχωρίσεις αμέσως με τη σοβαρή σου παρουσία και την εικόνα κύρους που προσδίδεις προς τα έξω (ενός ατόμου επαγγελματικά και κοινωνικά καταξιωμένου).

Σαν Παρθένος, θα είσαι διακριτική, σεμνή και πρόθυμη να βοηθήσεις την οικοδέσποινα. Θα λάβεις μέρος σε όλες τις συζητήσεις, θα ανταλλάξεις απόψεις, θα μάθεις καινούργια πράγματα και μετά ... ίσως ρίξεις και κανένα χορό !

Φιλικά

space girl

Παράθεση από: "Αργυρώ"Σωστά όλα αυτά, όμως έχω την ατυχία να έχω και τον Άρη στο Κριό πάνω στον ωροσκόπο.

Αν ο Άρης  σου "πέφτει" στον Πρώτο σου Οίκο, τότε βρίσκεται στο σπίτι του και αυτό είναι καλό. Αυξάνει, πάντως, τις ενέργειες του ωροσκόπου σου στον Κριό.

ΠαράθεσηΆ, βάλε και τη Σελήνη στον Αιγόκερω στον δέκατο στο μεσουράνημα και ήρθε και... έδεσε το γλυκό...

Η Σελήνη σου είναι μια χαρά, ειδικά στο Δέκατο Οίκο σου ! Έχεις προοπτικές να φθάσεις ψηλά και να ξεχωρίσεις στο χώρο σου ! Άσε που θα είσαι και δημοφιλής στο χώρο της εργασίας σου !

Ο Ωροσκόπος σου πράγματι είναι "ξένος" ανάμεσα στον Ήλιο και τη Σελήνη σου. Άλλο προβάλεις προς τα έξω και άλλο είσαι.

Επίσης, η αντίθεση που κάνει ο Ήλιος σου με τη Σελήνη σου σε καλεί να βρεις τη χρυσή τομή ανάμεσα στην δουλειά σου και την οικογένειά σου.

Αλλά, το σύμπαν ...όλα με "σοφία εποίησε" (Κάθε ωροσκόπιο είναι μοναδικό. Και συντελεί στην προσωπική μας εξέλιξη).

Φιλικά

See_Me

Εγώ είμαι Ζυγός....αλλά δε ξέρω τον ωροσκόπο μου ]

Argiro

ΠαράθεσηΗ See_Me Έγραψε:

Εγώ είμαι Ζυγός....αλλά δε ξέρω τον ωροσκόπο μου ...να έρθω ή να φύγω???

(έχω γεννηθεί 7μμ, κυριακή αν βοηθάει, 26/9/82)

Εσύ έχεις ωροσκόπο Ζυγό, Σελήνη στον Αιγόκερω και ο Ήλιος σου πέφτει στον δωδέκατο οίκο. Επίσης έχεις Ερμή, Κρόνο και Πλούτωνα στον πρώτο οίκο. Αλλά δεν ξέρω να σου τα εξηγήσω όλα αυτά, μόνο να τα βρω.

447 Επισκέπτες, 1 Χρήστης