Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 640
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 743
  • Total: 743

Foto Album

Ξεκίνησε από Anonymous, Απριλίου 10, 2004, 02:50:04 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Anonymous

Ψιτ….

Δουλεύει και το Φώτο άλμπουμ, δοκιμαστικές ακόμα οι κατηγορίες, αλλά αξίζει το κόπο να το γεμίσουμε.........
Και όσοι φοράνε γυαλάκια και δεν βλέπουν καλά είναι πάνο δεξιά δίπλα στο Συχνές Ερωτήσεις που αμφιβάλω αν τις ρώτησε κανένας

Αν μαζέψουμε σ αυτό το ποστ προτάσεις για κατηγορίες Φώτο που θέλουμε και με τον ανάλογο σχολιασμό τους καλά θα είναι ώστε να είναι μια καλη συνισταμενη των επιθιμιων μας ........ ]

:shock:

Anonymous

Μια γρήγορη παρατήρηση για τις Φώτο
Όσα αρχεία είναι gif δεν έχουν προεπισκόπηση. Όποτε όσοι έχετε gif καλό είναι να τα μετατρέπετε σε jpq που βγάζει προεπισκόπηση. Να αφήνετε ως έχουν τα gif αρχεία που έχουν κίνηση διότι αυτή χάνετε στα jpq….

μάτσα μουτσα σταυρωτά και καλή ανάσταση αν δεν προλάβω να μπω

Teo

[size=22].......Τώρα μου το λέει..![/size]

KOUKLA75

Leon

Ας βάζουμε όλες τις παρατηρήσεις και υποδείξεις όπως και ερωτήματα σχετικά με το Φώτο άλμπουμ είτε το γενικό είτε το προσωπικό εκάστου σε αυτό το post και όχι διάσπαρτα σε αλλά..
Κατ αρχήν το προσωπικό άλμπουμ εκάστου χρηστή
Μπορεί να βάλει έκαστος έως και 50 Φώτο. Πιστεύουμε νούμερο ικανό να καλύψει τις ανάγκες.
Όλες οι Φώτο ανεβαίνουν αυτόματα χωρίς προέγκριση προς το παρόν. Μελλοντικά που ο αριθμός των χριστών θα είναι σημαντικά μεγαλύτερος πιθανά να υποχρεωθούμε να βάλουμε σε ενέργεια τις προεγκρίσεις κυρίως για την αποφυγή ακραίων καταστάσεων Φώτο (πχ παιδική πορνογραφία κ.λ.π)
Αυτό σημαίνει ότι ο καθένας έχει και την εύθηνη του των Φώτο που ανεβάζει.
Οι Φώτο στο Album είναι και αυτές προς το παρόν χωρίς προέγκριση και με δυνατότητα τώρα στην αρχή να τις σβήνει τις Φώτο που ο καθένας έβαλε. (αυτό μέχρι να υπάρξει εξοικείωση των χρηστών με τις εντολές του album.
Έχουμε βάλει αρκετές κατηγορίες ώστε να μπορέσουμε να έχουμε και μια σχετικά καλή οργάνωση τους. Προς το παρόν η εξ ορισμού σειρά παρουσιάσεως των Φώτο σε όλες τις κατηγόριες είναι με ημερομηνία εισόδου τους. Οι σκέψεις που έχουμε είναι μελλοντικά η εξ ορισμού σειρά παρουσιάσεως τους να είναι με την βαθμολογία εκτός από τις θεματικές ενότητες δημιουργών που θα κρατηθεί αλφαβητική σειρά του τίτλου ώστε να είναι ευκολότερη η ανεύρεση τους.
 Αυτά προς το παρόν και ευελπιστούμε στην ενεργή συμμετοχή σας

Anonymous

Από σήμερα μπορούμε και εδώ στα θέματα να τα χρωματίζουμε με εικόνες

Anonymous

Παράθεση από: "KOUKLA75"
Celebritites?(kallitexnes klp...)
xmmm xmm ti allo...tha skefto kai epistrefo ]

Λοιπόν έχουμε και λέμε
Σάββατο έβαλε το θέμα τώρα έχουμε τρίτη άρα  τέσσερις μέρες κάνει να σκεφτεί.............. ]

KOUKLA75

Anonymous

Κουκλάκι γλυκό...........

Δάγκωσε μου το φρύδι δάγκωσε μου και την υπέροχη και φινετσάτη γαλλική μου μυτούλα μόνο βαλε αυτή τη Φώτο στο Album

Τώρα μι με ρωτήσεις σε ποια κατηγόρια δικό σου πρόβλημα αυτό (να δούμε και πόσες μέρες θα κάνεις να το σκεφτείς ξανθούλα)

]
Υ.Γ. προς όλους τους χρήστες

Φροντίστε πλιζ να έχετε το avadar σας μέγεθος 125Χ125 pixel, διότι αφού τώρα ο καθένας μπορεί να έχει στο προσωπικό του φωτογραφικό άλμπουμ Φώτο μεγάλες και με καλή ευκρίνεια θα αποχτήσουν τα avadar πιο μικρό μέγεθος[/color]

KOUKLA75

Atma

αυτο το  υστερόγραφο

Υ.Γ. προς όλους τους χρήστες
Φροντίστε πλιζ να έχετε το avadar σας μέγεθος 125Χ125 pixel, διότι αφού τώρα ο καθένας μπορεί να έχει στο προσωπικό του φωτογραφικό άλμπουμ Φώτο μεγάλες και με καλή ευκρίνεια θα αποχτήσουν τα avadar πιο μικρό μέγεθος

ειμαι σιγουρη οτι το εβαλες για μενα

χαχαχαχαχαχα

ως συνηθως δεν διαβαζω οδηγιες
και τα κανω μπαχαλο

ΑΛΛΑ
ουδεις τελειος χεχεχεχεχε ( οτι με συμφερει λεω )
θα τα μαθω σιγα σιγα

Anonymous

Ατμα
Όχι αλλού πήγαινε αλλά πιάνει κι σένα και ακόμα να το συμμαζέψεις

και επιπλέον στο χιούμορ το παρακάνετε με συνημμένες Φώτο στα ποστ σας με αποτέλεσμα μερικοί χρήστες να αργούν να φορτώσουν την συγκεκριμένη σελίδα που έχει πολλές Φώτο. Μα για αυτό φτιάξαμε το Φώτο άλμπουμ
Έχω την εντύπωση ότι σε όλα είμαστε υπερβολικοί

]αλλά κανουμε την πλακα μασ κι αυτό μετραει...... :roll: [/color]

Teo

Anonymous

Παράθεση από: "Theodore Giannopoulos"Μου τη δινει η γκρινια ! !  :twisted:

Ξύδι βαλσάμικο
Το προτείνω σε σαλάτα από ρούκολα με τρίματα παρμιζάνα

Μου την δίνουν τα μεγάλα γράμματα 38άρα οθόνη θα βάλουμε στο τέλος ...

Teo

[size=24]Τ[/size]ι εννοείς;;;;;

743 Επισκέπτες, 0 Χρήστες