Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 227
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 285
  • Total: 286
  • cuba

ΗΘΕΛΑ

Ξεκίνησε από Deykalion, Ιουλίου 10, 2005, 10:47:15 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Deykalion

Ηθελα να σπουδάσω ..............

Μάταιο,

χιλιάδες συμπτώσεις με εμπόδισαν.

Ηθελα να αγαπήσω όλο τον κόσμο.

Τι ουτοπία,

χιλιάδες μαχαίρια με σκότωσαν

Enia

Τι θέλει να πει το ποιητή άραγε?!...  :roll:

Εγώ ξέρω πως ποτέ δεν είναι αργά...  :roll: Ούτε για να σπουδάσεις ούτε για να αγαπήσεις...  8)

Ntama

Παράθεση από: "Enia"Τι θέλει να πει το ποιητή άραγε?!...  :roll:

Εγώ ξέρω πως ποτέ δεν είναι αργά...  :roll: Ούτε για να σπουδάσεις ούτε για να αγαπήσεις...  8)

Ενια, συμφωνώ απόλυτα μαζι σου  ]

minoraki

Παράθεση από: "Ntama"
Παράθεση από: "Enia"Τι θέλει να πει το ποιητή άραγε?!...  :roll:

Ενια, συμφωνώ απόλυτα μαζι σου  ]
και εγω συμφωνω με τις δυο φιλες μου....πως ειναι δυνατον να σταματησουμε να ονειρευομαστε, να ελπιζουμε, να αγαπαμε?

--AIXMHROS--

οπως λεει το τραγουδακι...

"θα'θελα να
θα'θελα 'μουν κηπουρος....."

κ προεδρος
κ εφοπλιστης
κ βιομηχανος
κ πρωθυπουργος
κ βασσιλιας
........................

αλλα ειμαι απλα αιχμηρος......
κ γουσταρω να βλεπω φατσες προβληματισμενες
καθε φορα που με αντικρυζουν να ειμαι καλα!!!!!!!!!

KiSSeS

Ενιακι μαλλον εννοει για παιδικα/νεανικα/γενικα ονειρα τα οποια δε μπορεσαν να πραγματοποιηθουν...

ολοι μας εχουμε τετοια ονειρα, τα οποια οι συγκυριες και οι καταστασεις μας εμποδισαν να τα πραγματοποιησουμε... αυτα ειναι που μας πονανε...

μικρες επιθυμιες μιας ζωης....

ευτυχως που δεν πανε στραφι ολα τα ονειρα μας.... και μπορουμε να συνεχιζουμε....

Deykalion

Αυτό που λέει η kisses είναι σωστό συν το ότι το ποιήμα μιλάει και για αυτούς που στέκονται εμπόδιο στα ονειρα μας .

Που ότι και να προσπαθήσουμε να κάνουμε πάντα βρίσκουμε ένα <<φωτοστέφανο>> μπροστά μας.

chriastina

....εμπόδια είναι εκείνα τα φοβερά πράγματα που βλέπεις όταν απομακρύνεις το βλέμμα σου απο τον σκοπό σου...HANNAH MORE

PoiSoN_GiRL

Deykalionaki συμφωνω με την εξηγηση της KiSSeS και συμφωνω και με τα δικα σου λεγομενα , εχω να πω ομως το εξης , ειναι στο χερι μας να παραμερισουμε αυτα τα εμποδια ..
Δεν λεω πως ειναι παντα ευκολο , αφου οπου κι αν κοιταξεις , παντου βλεπεις μπροστα σου ανθρωπους ετοιμους να σε ''βοηθησουν'' ..
Ας φωναξουμε λοιπον σε ολους αυτους οτι ειμαστε ικανοι και μονοι μας να βοηθησουμε τον εαυτο μας ! Δεν χρειαζεται παντα να μας ''βγαζουν'' απο την δυσκολη θεση της επιλογης !
Η επιλογη ειναι δικη μας ! σεβαστες ολες οι αποψεις .. οχι ομως και αποδεκτες ! (ευχομαι να εγινα κατανοητη και να μην παρεξηγηθω)

--AIXMHROS--

ηθελα να ειμαι μαζι της...

ηλιθιοτητα!!!!
δεν ηθελε καν να με γνωρισει....

KiSSeS

απο οσο εχω παρατηρησει... μπορει πολλοι να μας φερνουν εμποδια, αλλα σε καθε ενα απο αυτα ανακαλυπτουμε εμας, τα ορια μας, τη δυναμη μας, κρυμμενες πτυχες του εαυτου μας....

πραγματα δηλαδη για τα οποια πολλες φορες δεν εχουμε ιδεα οτι υπαρχουν!

και αυτο ειναι καλο... γιατι μαθαινουμε τον εαυτο μας... και ειμαστε πιο καλα προετοιμασμενοι για το επομενο ονειρο μας.....

γιατι πρεπει να προχωραμε.. τι κι αν μας γκρεμισαν ενα ονειρο?? εχουμε παρα πολλα ακομα να κυνηγησουμε και να παλεψουμε να τα πετυχουμε...

υποκλεινομαι στους ανθρωπους-εμποδια που συναντω στη ζωη μου, τους ευχαριστω που με φερνουν πιο κοντα σε μενα, τους ευγνωμονω για τα μαθηματα που μου δινουν (εστω και εν αγνοια τους) και γεματη εφοδια προχωρω μπροστα... δε θα κλαψω για ενα χαμενο ονειρο... θα χαμογελασω σε αυτο που με περιμενει ακομα......

γιατι παντα υπαρχει καποιο που περιμενει να εκπληρωθει...

spell

οσο αναπνεω ζω
οσο ζω ελπιζω..

προσθετω:

οσο ελπιζω αγωνιζομαι για το καλυτερο.
και ΠΟΤΕ δεν ειναι αργα να αγωνισθω για αυτο που θελω  :wink:

Deykalion

Απλά συμφωνώ με όσα έχεται πεί.

Και να πώ πως απλά είναι ένα ποιήμα απο την ποιητική συλλογη "ΠΟΙΗΜΑΤΑ 67-77".  και δεν έχει σχέση με εμένα.

Απλά εγώ θεώρησα ότι μπορούν να μπούν ομορφες απόψεις και δεν είχα καθόλου άδικο σε αυτό. :oops:  :oops:

Teo

Παράθεση από: "Deykalion"Ηθελα να σπουδάσω ..............

Μάταιο,

χιλιάδες συμπτώσεις με εμπόδισαν.

Ηθελα να αγαπήσω όλο τον κόσμο.

Τι ουτοπία,

χιλιάδες μαχαίρια με σκότωσαν

[size=14]Ήθελαν, ήθελαν......
....ευτυχως δεν τα καταφεραν,
επεζησες....
γραφη και αναγνωση έμαθες, αρα μπορεις να μοιραζεσαι με μας το μεγαλειο της ψυχης σου.
Μαχαιρια πολλα ναι, αλλα να εισαι εδω κοντα μας, ζεις ακομα!
Δεν σε αγγιξε κανεις......
[/size]

minoraki

Παράθεση από: "spellbound"οσο αναπνεω ζω
οσο ζω ελπιζω..

προσθετω:

οσο ελπιζω αγωνιζομαι για το καλυτερο.
και ΠΟΤΕ δεν ειναι αργα να αγωνισθω για αυτο που θελω  :wink:
σπελλακι και εδω με βρισκεις συμφωνη!
σε ελευθερη μεταφραση ειναι κατι απο αυτο που λεει και η υπογραφη μου : τα καλλιτερα ειναι αυτα που ακομα δεν εχω γευτει/αφου κρυβεται στο αυριο ο,τι εχω ονειρευτει...."!

285 Επισκέπτες, 1 Χρήστης