Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 534
  • Total: 535
  • Leon

ΦΤΙΑΞΕ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ... :wink:

Ξεκίνησε από Ntama, Ιουλίου 13, 2005, 01:06:02 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Ntama

Σκέψου κάτι....

η "κατάλληλη παρέα", αρώματα, μουσική, χαμηλός φωτεισμός, αρωματικά κεριά, ίσως λίγο ποτό...

Φαντάσου... και φτιάξε την ιδάνικη ατμόσφαιρα...

Τι φαντάζεσαι??

Κλείσε τα μάτια σου και ταξίδεψε...

Που ταξιδεύει η φαντασία σου???

minoraki

το μυαλο μου, η φαντασια μου, ο νους μου ολοκληρος ταξιδευει στο μικρο σπιτακι στο ναυπλιο.....εκει που θα τον περιμενα....το εχω ξαναγραψει στο "ακρως ερωτικο"! τα παντα γυρω φωτιζονται απο το φως των κεριων....τη φωτια που αναβει στο τζακι και απο το ελαχιστο φως που εκπεμπει το στερεο που ειναι ανοιχτο....η μουσικη πλυμμηριζει το δωματιο....ειναι η μουσικη που ακουμε μονο εμεις οι δυο.....απο το μισανοιχτο παραθυρο μπαινει το αρωμα απο την βρεγμενη αργολικη γη και ανακατευεται απο την μυρωδια του αγαπημενου του φαγητου που ετοιμαζω στην μικρη κουκλιστικη σχεδον ηλεκτρικη κουζινα.....

:arrow: την ξερει αυτη την φαντασιωση μου....την εχω στειλει και την εχει διαβασει....ξερει την μεγαλη μου αδυναμια για το ναυπλιο.....θελω να μεινει για παντα μεσα στο μυαλο και των δυο μας! ειναι στιγμες που μοιραζομαστε πραγματα...σκεψεις...συναισθηματα μονο μεσα απο το νου μας.....και ας βρισκεται τοσες χιλιαδες μιλια μακρυα.....γιατι αυτος ο ανθρωπος βρισκεται παντοτε μεσα στη καρδια, στο νου και στο σωμα μου! ειμαι τυχερη που τον συναντησα.....ειμαστε τυχεροι και οι δυο που μοιραζομαστε αυτες τις ελαχιστες στιγμες.....ενας υπεροχος εγκεφαλικος ερωτας! ισως γι αυτο και ειναι τοσο πολυ δυνατος....γιατι ειναι εγκεφαλικος!

Ntama

Σκορπίνα μου ζαλισμένη, δεν σε λέω τυχαία ερωτική γυναίκα... ξέρεις τι σημαίνει

fmas

Στο σπίτι με ανοιχτά τα παράθυρα για να ακούγεται η βροχή απ' έξω... Μιά απαλή μουσική και ένα ποτήρι κρασί........ Αγκαλιά με την αγαπημένη σου να ρεμβάζεις έξω την βροχή....................

Είμαι τόσο ρομαντικός ή φταίνε οι αστραπές και οι βροντές που έχει εδώ??????

Teo

minoraki

Παράθεση από: "Ntama"Σκορπίνα μου ζαλισμένη, δεν σε λέω τυχαία ερωτική γυναίκα... ξέρεις τι σημαίνει
:oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops: ευχαριστω πολυ κουκλα μου για οσα γραφεις για μενα!
και.....ολα ξεκινανε απο το "υπεροχο μυαλο" μου, οπως λες και εσυ! ισως γι αυτο τους παρασυρω  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:

Ntama

Παράθεση από: "fmas"Στο σπίτι με ανοιχτά τα παράθυρα για να ακούγεται η βροχή απ' έξω... Μιά απαλή μουσική και ένα ποτήρι κρασί........ Αγκαλιά με την αγαπημένη σου να ρεμβάζεις έξω την βροχή....................

Είμαι τόσο ρομαντικός ή φταίνε οι αστραπές και οι βροντές που έχει εδώ??????

εισαι απλά ενας τέλειος άντρας καλο μου Γιαννάκο!!!  :D  :D

Ntama

Παράθεση από: "minoraki"κουκλα μου για οσα γραφεις για μενα!
και.....ολα ξεκινανε απο το "υπεροχο μυαλο" μου, οπως λες και εσυ! ισως γι αυτο τους παρασυρω  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:

Αγαπούλα μου γλυκειά... εγώ σε ξέρω καλά... βολτάρω στο μυαλό σου... ξέρω πως σκέφτεσαι και δεν λέω, σε σχέση με σένα, τίποτα τυχαία... :wink:

Δεν είναι έτσι???   :roll:  :roll: :wink:  :wink:

Φυσικά, το ίδιο ισχύει και για σένα...  :flower: :flower: :flower:

Ntama

Τεοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

Μ'εστειλες να ... μαζέψω χόρτα!! (που λέει ο λόγος)

]

fmas

Παράθεση από: "Ntama"
Παράθεση από: "fmas"Είμαι τόσο ρομαντικός ή φταίνε οι αστραπές και οι βροντές που έχει εδώ??????

εισαι απλά ενας τέλειος άντρας καλο μου Γιαννάκο!!!  :D  :D

Ρομαντικός Μπορεί να είμαι αλλά άμα βρέχει έχεις και το μαρτύριο της Σταγόνας..... Κυνήγα την σταγόνα μην πλημηρίσει το σπίτι....... Ξοδέψαμε όλες τις πετσέτες για να μαζέψουμε τα νερά.....  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:

--AIXMHROS--

η ατμοσφαιρα ειναι βαρια...

Valia

Ρε γαμώτο ποτέ δεν ήμουν καλή στο να φτιάχνω ατμόσφαιρα, πάντα θεωρούσα ότι όταν αγαπάς και θέλεις κάποιον όπου και να'σαι είναι μαγικά. Τελικά βλέπω ότι όλα χρειάζοντια στην ζωή μας...

fmas

Παράθεση από: "Valia"Ρε γαμώτο ποτέ δεν ήμουν καλή στο να φτιάχνω ατμόσφαιρα, πάντα θεωρούσα ότι όταν αγαπάς και θέλεις κάποιον όπου και να'σαι είναι μαγικά. Τελικά βλέπω ότι όλα χρειάζοντια στην ζωή μας...

Βάλια για να είναι μαγικά δεν είναι σκοπός η ύπαρξη της ατμόσφαιρας.... Είναι και άλλα πράγματα... Απλά όταν κάπου κάπου σε πιάνει κάτι χρειάζεται η ατμόσφαιρα για να ελαφρύνει λίγο την κατάσταση....

Πάντα Φιλικά,
Fmas

Ntama

Εεεεε όσο νά 'ναι.... και λίγη "ατμοσφαιρα" δεν βλάπτει...  :wink:  :wink:

Evitaki

το σπιτακι στην κρητη
διπλα στη θαλασσα
εχει πανσεληνο
η μουσικη ταξιδευει μεσα στο δωματιο κ η φλογα των κεριων την συνοδευει...
ενα μπουκαλι κρασι κ ενα ποτηρι για δυο...
οι λεξεις περιττες
ολα τα ονειρα πραγματοποιουντε
ο πονος τελειωσε
ο ερωτας ερχεται............

534 Επισκέπτες, 1 Χρήστης