Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 157
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 154
  • Total: 155
  • Leon

aDEia DianUkTeReUsHs ..

Ξεκίνησε από PoiSoN_GiRL, Ιουλίου 15, 2005, 06:07:16 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

PoiSoN_GiRL

LaStDrIvE

AXaxaxAXaxAXaxax ....opoia tolmisei na mu to kanei afto tha ta mazepsw kai tha figw... ..Oti den thelw na mou kanoun den thelw na tous kanw... dikaia pragmata:)))

PoiSoN_GiRL

προσπαθεις να μου πεις δηλαδη οτι δεν αποδεχεσαι το εξοδοχαρτο ??  :P  :P  :P

LaStDrIvE

Όχι φυσικά γιατί να το αποδεχτώ?

Ο καθένας είναι ελεύθερος να κανεις ότι θέλει αρκεί αυτό που θα κάνει να σέβεται τον σύντροφο του και πάνω από όλα... μην κανεις ότι δεν θέλεις να σου κάνουνε... ;)

PoiSoN_GiRL

γι' αυτο σ'αγαπαω ακομα πιο πολυ !!  :wink:

LaStDrIvE

Έτσι και αλλιώς όπου και εάν πάω έρχεσαι!για αυτό σε αγαπάω πιο πολύ.... (ΧAΣΜΑ are watting for us!)

Και εκτος αυτού πάντα με άφηνες να πάω όπου θέλω... να αλητεύω, πάντα με σεβασμό προς την φίλη μου την αλητο ;)

Εάν η φιλια και οι σχέσης γενικός δεν είναι ελεύθερες αλλα όλα είναι ok μέσα σε ένα χρυσό κλουβί.. αποξένωση...
Να τις βράσω!

PoiSoN_GiRL

ετσι ακριβως !! δεν χρειαζεται να προσθεσω τιποτα παραπανω !! με καλυψες απολυτα punkaki για ακομη μια φορα !  :wink:

freak

πολυ ευρωπαιος εισαι ρε αλεξανδρε... τι τζεντλεμαν.... ακου σεβασμο στην συντροφο σου.....τς τς τς..... κ οι βιολογικες σου αναγκες δεν μετρανε? ο αντρας εχει περισσοτερες βιολογικες αναγκες απο μια γυναικα...αρα το τσιλιμπουρδισμα δεν αποτελει απιστια αλλα λειτουργια του οργανισμου.

PoiSoN_GiRL

παλι καλα που ειμαστε στο χιουμορ αλλιως θα σου ελεγα εγω ζωντοβολακι !
τι πας να μου τον χαλασεις ε ??
Σαφως και πρεπει να υπαρχει σεβασμος στον/στην συντροφο και σαφως οι βιολογικες αναγκες ειναι ιδιες και στα δυο φυλα .. μην ακουω βλακειες  :P
ασε που αμα σου καλυπτει τις βιολογικες αναγκες ο συντροφος σου δεν χρειαζεται να ψαχτεις αλλου για να τις καλυψεις .. οριστε μας ..  :P

freak

λοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ................μα ακριβως επειδη ειμαστε στο χιουμορ τα λεω ωρε..... τσιμπησες μελανουρι μ'?

kap

xaaxaxaxaxaxaxaxaxxaaxxaxxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxxaxaxaxaxa
σωστός ο freak

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "freak"λοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ................μα ακριβως επειδη ειμαστε στο χιουμορ τα λεω ωρε..... τσιμπησες μελανουρι μ'?

θα ηθελες να εχω τσιμπησει ε ??  :P  :P

balland

μεταξυ σοβαρου κ αστειου λεγονται οι μεγαλυτερες αληθειες...

freak

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"
Παράθεση από: "freak"λοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ................μα ακριβως επειδη ειμαστε στο χιουμορ τα λεω ωρε..... τσιμπησες μελανουρι μ'?

θα ηθελες να εχω τσιμπησει ε ??  :P  :P

AAAAAAAAAAAAAAΣΕ ΡΕ ΠΑΡΑΜΥΘΑ....... θα ηθελα κ θα ηθελες.....αφου ρε ψαρακο το 'φαγες.......τι κανεις το ξυπνοπουλι? εεεεεεεεεεεε????

Enia

χεχεχεχε!  :twisted:
(σκουπίσου καλέ, έχεις λίγο αιματάκι στα χείλια από το αγκίστρι!)  :P ΣΜΟΥΤΣ!!!  :D

ΥΓ: άλλο το τσιλιμπουρδισμα, άλλο το ...αχέμ...  :roll:

154 Επισκέπτες, 1 Χρήστης