Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 457
  • Total: 457

ΗTan apLa Ena KakO OnEiRO..

Ξεκίνησε από PoiSoN_GiRL, Ιουλίου 17, 2005, 06:42:36 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Enia

jc, κάποιες φορές αρκούν αυτά τα λόγια, για κάποιους, να τους στηρίξουν...

ξαφνιάστηκα και ταράχτηκα που ανέβασες ξανά αυτό το θέμα, γιατί το σκεφτόμουν τελευταία, αλλά δεν το είχα ψάξει...

πριν μια βδομάδα είχα δει ένα κακό όνειρο. με πρωταγωνίστρια την ξαδέρφη μου (είμαστε σαν αδελφές). δυο μέρες μετά μίλησα μαζί της και μου είπε πως την προηγούμενη είχε ένα ατύχημα...
προχτές πάλι είχα ένα πολύ περίεργο όνειρο (και πάλι με κοντινά μέλη της οικογένειάς μου), που ενώ ξεκίνησε τόσο όμορφο κατέληξε να με ξυπνήσει με πολύ αγωνία στις 4.30 το πρωί...

απ'τη μια θέλω να τα πω να βγουν από μέσα μου, απ'την άλλη φοβάμαι πως παραδοχή του εφιάλτη είναι παραδοχή του κακού που αυτός κρύβει...  :roll:

minoraki

Παράθεση από: "minoraki"απλα ηταν ενα παρα πολυ κακο ονειρο, που θελω να πιστευω και ευχομαι να περασε για παντα!

:arrow: θελω να "γυρισω σελιδα".....θελω να "ξημερωσει μια αλλη καινουργια φωτεινη-γαλαζια μερα"......
δυστυχως εξακολουθει να υπαρχει....δυστυχως δεν περασε ακομα....υφισταται  :(  :(  :( .....εχεις κοτσια να το παλεψεις ακομα? :?:  :?:  :?:

jcdenton

Enia είναι γνωστό πως στο α33 επικοινωνούμε σε άλλη διάσταση. Έτσι εσύ το ήθελες και εγώ το έφερα. Πρέπει να πω πως τα κακά όνειρα φέρνουν στην επιφάνεια κάτι οδυνηρό: φόβους, ανησυχίες και προβλήματα που "θάψαμε" ηθελημένα ή όχι μέσα μας. Πολεμώντας αυτά, πολεμάμε τα κακά όνειρα. Οπότε... καλές μάχες!!!
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

apol

καπου πιο πανω γραφτηκε οτι δεν υπαρχει κανενα συναισθημα που να ειναι μοναδικο.........
ακομη κι αν ειναι ετσι διαφερει κατα πολυ  η ενταση με την οποια βιωνει ο καθε ενας συναισθηματικα ενα γεγονος......
 το θεμα ειναι πολυ ενδιαφερον.....και ανεξαντλητο.....
τα ονειρα  μας ειναι αποροια των βιωματων μας ,των προβληματων μας και γενικωτερα ολου αυτου που λεμε εσωτερικος κοσμος.......επιδεχονται ερμηνεια αλλα απο ειδικους προς αποφυγη εξαγωγης εσφαλμενων συμπερασματων...........

Enia

apol, σωστά καταλαβαίνω πως 'ειδικούς' εννοείς ψυχολόγους? ουσιαστικά όμως πιστεύω πως την ερμηνεία για τα όνειρά μας (για το υποσυνείδητό μας δηλ ουσιαστικά) την έχουμε μόνο εμείς οι ίδιοι (αλλά και ένας ψυχολόγος ουσιαστικά αυτό δεν κάνει? δεν σε οδηγεί να βρεις μόνος σου τις απαντήσεις σου?)
κάποιο δικό μου όνειρο μπορεί εγώ να το ερμηνεύω κάπως -κυρίως από τις λεπτομέρειές του-, αλλά για κάποιον άλλο να μη σημαίνει απολύτως τπτ, ή ακόμα να σημαίνει και κάτι τελείως δειαφορετικό...

apol

το οτι επιχειρουμε να ερμηνευσουμε τα ονειρα μας  δε σημαινει οτι δινουμε και την σωστη ερμηνεια......
σιγουρα κατι βρισκουμε αλλα και κατι μας ξεφευγει η κατι παρερμηνευεται ο ειδικος ειναι πολυ πιθανο ν αποκαλυψει τι μας οδηγησε και τι κρυβεται πισω απο το ονειρο.....φυσικα καποιοι εχουν τη δυνατοτητα να επεξεργαζονται τα ονειρα τους καλυτερα απο καποιους αλλους αλλωστε αυτο ειναι κατι που συμβαινει με ολα τα θεματα.........

jcdenton

Όνειρο ήταν και πέρασε...
Ross Perot (1930 - ...)

jcdenton

Ross Perot (1930 - ...)

Enia

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL".. και μολις κλεινεις τα ματια σου και ξεκουραζεις ταυτοχρονα ψυχη και σωμα .. ερχεται ενας εφιαλτης και ταραζει ολη την ηρεμια σου ..
Ξυπνας με φοβο και προσπαθεις να συνειδητοποιησεις τι ηταν εκεινο που σε ταραξε περισσοτερο .. ο εφιαλτης ή η απωλεια της ψυχικης σου γαληνης ?

Μου είχες πει πριν καιρό... πως με είδες στον ύπνο σου να κάνω κάτι που σε πλήγωσε πολύ... Και είχες νευριάσει τόσο πολύ μαζί μου, που όταν ξύπνησες αποφάσισες πως δεν θα μου ξαναμιλούσες...
Ένα τέτοιο όνειρο είδα κι εγώ τα χαράματα... Θύμωσα στον ύπνο μου... Θύμωσα πολύ... Και ξύπνησα αναστατωμένη, ανήσυχη...
Κι όλη μέρα νιώθω ένα βάρος...
Δεν θέλω να είμαι θυμωμένη...
Δεν το αντέχω...

jcdenton

Ross Perot (1930 - ...)

Enia

Τι σε προβλημάτισε μικρέ μου jc?

jcdenton

Αρκετές απαντήσεις που δεν συμφωνούν μεταξύ τους. :?
Ross Perot (1930 - ...)

Enia

Διαφορετικές εποχές, διαφορετικές καταστάσεις, διαφορετικές σκέψεις... δεν είναι απαραίτητα 'ααπντήσεις' σε κάτι, ούτε 'υποχρεωτικά' συμφωνούν μεταξύ τους...

:roll:

minoraki

Παράθεση από: "Enia"
Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL".
Κι όλη μέρα νιώθω ένα βάρος...
Δεν το αντέχω...
μερικες φορες πιστευω οτι δεν θα το αντεξω.....αλλά παλι παιρνω δυναμη απο μεσα μου...και προχωρω....σκεπτομαι οτι μια-μια μερα που περναει δεν ξαναγυριζει πισω και σκεπτομαι οτι και παλι συντομα θα ειμαστε μαζι.....οσο κακο και εαν ειναι το ονειρο, θα περασει!!!!

457 Επισκέπτες, 0 Χρήστες