Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 503
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 580
  • Total: 580

ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΦΥΓΩ...

Ξεκίνησε από Ntama, Ιουλίου 17, 2005, 03:11:49 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Ntama

Να μπορούσα να φύγω για λίγο...
... ή για περισσότερο...

Να μπορούσα να ξεγύγω απ'ολους κι'απ'όλα για λίγο...
... ή για περισσότερο...

Να μπορούσα να πάω κάπου ερημικά, ν'αγναντεύω τη μόνο θάλασσα, να σκεφτώ τα πάντα απ΄την αρχή...

Ν'ακουώ μόνο τη θάλασσα και μουσική χωρίς στοίχους...

Να ξεκουραστώ απο την καθημερινότητα...
Να ξεκουραστώ απ'την ρουτίνα...
Να ξεκουραστώ απο την γκρίνια, τη βαρούρα, τη φασαρία, τα λόγια και τις λέξεις...

Να μπορούσα να φύγω για λίγο...
Τοσο όσο χρείαζεται... δεν ξέρω πραγματικά πόσο...

Κουράστηκα φίλε μου...

Ntama

... κουράστηκα... κουράστηκα πολύ...

... από που να πάρω λίγη δύναμη για να συνεχίσω...

... ξέρω... θα μου πεις να βρλω τη δύναμη μέσα μου... μόνο μέσα μας βρίσκουμε τη δύναμη για τα πάντα...

... τη θεωρεία είναι όλα εύκολα... στην πράξη όμως...

... θα πρέπει να βρώ τη δύναμη... ΠΡΕΠΕΙ...

Ntama

... κουράστηκα... κουράστηκα πολύ...

... από που να πάρω λίγη δύναμη για να συνεχίσω...

... ξέρω... θα μου πεις να βρώ τη δύναμη μέσα μου... μόνο μέσα μας βρίσκουμε τη δύναμη για τα πάντα...

... τη θεωρεία είναι όλα εύκολα... στην πράξη όμως...

... θα πρέπει να βρώ τη δύναμη... ΠΡΕΠΕΙ...

... σιχαίνομαι τα "πρέπει" και τα "μη"...

PoiSoN_GiRL

ενα θεματακι κομμενο και ραμμενο στα μετρα μου !!
Ποσες φορες δεν εχω πει κι εγω ''Να μπορουσα να φυγω..''
και φευγω ...
εξαφανιζομαι για την ακριβεια !
Ολοι μας χρειαζομαστε μικρα διαλειμματα απο την καθημερινοτητα.
Ολοι μας εχουμε την αναγκη να ''φυγουμε'' για να βρουμε την ηρεμια μας ..
Ποσοι απο εμας ομως το κανουν ?
Σχεδον κανεις..
Μεχρι που τα ορια της αντοχης ξεπερνιουνται ..
Πνιγεσαι ..
και το βαζεις στα ποδια !!
Δεν βρισκω κατι κακο σε ολο αυτο .. αντιθετως θεωρω οτι ειναι μια ολικη ανανεωση.

Ntama

[size=24]Επιτέλους!!!![/size]

Ενας άνθρωπος που νιώθει ότι νιώθω...

PoiSoN_GiRL

Μαρακι μου υποθετω οτι υπαρχουν κι αλλοι ανθρωποι που νιωθουν ετσι ακριβως .. απλως ισως να μην το παραδεχονται (ή αποδεχονται στην χειροτερη..) και να μην το εξωτερικευουν.. αυτο δεν σημαινει οτι δεν το νιωθουν .. προσπαθουν ισως να το πνιξουν ή να το καλωπισουν πισω απο χαρουμενες μασκες ...

kitty!

Να μπω κ εγώ στο club σας?? ]

PoiSoN_GiRL

kitty καλως μας ηρθες ! join the club !! οτι χρειαστεις απο θεμα ''φυγης'' μη διστασεις να ρωτησεις !!

www.ToBazwStaPodiaLeme.com

loooooooool !  :wink:  :lol:

Eley8eros

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"ενα θεματακι κομμενο και ραμμενο στα μετρα μου !!
Ποσες φορες δεν εχω πει κι εγω ''Να μπορουσα να φυγω..''
και φευγω ...
εξαφανιζομαι για την ακριβεια !
Ολοι μας χρειαζομαστε μικρα διαλειμματα απο την καθημερινοτητα.
Ολοι μας εχουμε την αναγκη να ''φυγουμε'' για να βρουμε την ηρεμια μας ..
Ποσοι απο εμας ομως το κανουν ?
Σχεδον κανεις..
Μεχρι που τα ορια της αντοχης ξεπερνιουνται ..
Πνιγεσαι ..
και το βαζεις στα ποδια !!
Δεν βρισκω κατι κακο σε ολο αυτο .. αντιθετως θεωρω οτι ειναι μια ολικη ανανεωση.

ΚΑΛΟ ιδανικό δεν αμφιβάλω.... αλλά πως το καταφέρνεις??? Πες το μυστικό...

PoiSoN_GiRL

Λοιπον παρε στυλο και χαρτι και σημειωνε :

Ξυπνας ενα πρωι .. αναρωτιεσαι αν ειναι η καταλληλη μερα να κανεις ολες αυτες τις αλλαγες και ξεκινας απο το κοντινο σου περιβαλλον. Φτανεις στο γραφειο και υπογραφεις μια οικειοθελη αποχωρηση , τους ευχεσαι τα καλυτερα και απο μεσα σου μουρμουρας ''ευχομαι να δειτε τα ραδικια αναποδα συντομα - μου εχετε φαει τη ζωη - και αλλα τετοια χαριτωμενα'' συνεχιζεις παιρνοντας τηλεφωνο ολους τους ''φιλους'' σου λεγοντας τους ''καλημεραααααααα ολα καλα ?? επειδη την εχω ακουσει λιγο , μην μπειτε στον κοπο να με ξαναενοχλησετε .. γιατι θα τα σπασω ολα''
Καπακι αλλαζεις και νουμερο σε περιπτωση που δεν το εμπεδωσει καποιος απο ολους αυτους ..
Αν εχεις σχεση .. κανεις την σχετικη κατασχεση (πακεταρεις οτι ειναι δικο σου ή και οτι γουσταρεις τελοσπαντων αφου ετσι κι αλλιως θα σε σταυρωσει που του/της την εκανες , οποτε αν πει και κατι παραπανω σιγα τη διαφορα, και αφηνεις ενα σημειωμα -κατα προτιμιση στην εξωπορτα για να το διαβασει και η υπολοιπη πολυκατοικια ''αντε γεια μωρο μου , αντε γειαααααααα -το υπολοιπο δεν το θυμαμαι- αφηνοντας τις καλυτερες εντυπωσεις παντα ... γιατι πως να το κανουμε ειμαστε και ψωνια ! )
Επιλεγεις μια τυχαια τοποθεσια (φροντισε να προμηθευτεις χαρτη γιατι εγω για Βολο ξεκινησα - Πατρα βρεθηκα) και αφου τιγκαρεις το αμαξι με τα πλεον απαραιτητα (καλεσε καλου κακου και την μεταφορικη γιατι εμενα προσωπικα δεν μου χωρανε ολα στο αυτοκινητο) απλως .. ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΣΑΙ !
Τωρα αν καποια στιγμη σου την δωσει και θελεις να επιστρεψεις .. φροντιζεις να κρατησεις καβατζα μερικους φιλους - γνωστους ωστε να εχεις καπου να στηριχτεις .. αν και ειναι πολυ ευκολο να τα ''ξαναστησεις'' ολα απο την αρχη !!

μια δοκιμη θα σε πεισει !!

Enia

αχέμ...

αν και εγώ τάσεις φυγής τέτοιες δεν έχω, αυτό το 'γειά σας φεύγω' και 'γεια σας, ήρθα' κατά κάποιον τρόπο το έχω κάνει, και ΝΑΙ, μπορώ να επιβεβαιώσω πως δουλεύει!
υπόψιν μόνο πως θέλει καλή θέληση και δύναμη και προσπάθεια...
γιατί αν είναι να κλειστούμε στον εαυτούλη μας και να μιζεριάζουμε, καθόμαστε και στο σπιτάκι μας...

PoiSoN_GiRL

Μην μου αποσυντονιζεις τον μαθητευομενο μου ! (λοοοοολ) θα τον κανω να παραβλεψει τα προκαταρκτικα και να κανει απευθειας βουτια στα βαθια .. !
εσυ μαθητη μου οπως ειπαμε .. κρατας σημειωσεις και ξεκινας απο αυριο εξασκηση !! λοοοοοολ  :P

Anonymous

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"Λοιπον παρε στυλο και χαρτι και σημειωνε :

Ξυπνας ενα πρωι .. αναρωτιεσαι αν ειναι η καταλληλη μερα να κανεις ολες αυτες τις αλλαγες και ξεκινας απο το κοντινο σου περιβαλλον. Φτανεις στο γραφειο και υπογραφεις μια οικειοθελη αποχωρηση , τους ευχεσαι τα καλυτερα και απο μεσα σου μουρμουρας ''ευχομαι να δειτε τα ραδικια αναποδα συντομα - μου εχετε φαει τη ζωη - και αλλα τετοια χαριτωμενα'' συνεχιζεις παιρνοντας τηλεφωνο ολους τους ''φιλους'' σου λεγοντας τους ''καλημεραααααααα ολα καλα ?? επειδη την εχω ακουσει λιγο , μην μπειτε στον κοπο να με ξαναενοχλησετε .. γιατι θα τα σπασω ολα''
Καπακι αλλαζεις και νουμερο σε περιπτωση που δεν το εμπεδωσει καποιος απο ολους αυτους ..
Αν εχεις σχεση .. κανεις την σχετικη κατασχεση (πακεταρεις οτι ειναι δικο σου ή και οτι γουσταρεις τελοσπαντων αφου ετσι κι αλλιως θα σε σταυρωσει που του/της την εκανες , οποτε αν πει και κατι παραπανω σιγα τη διαφορα, και αφηνεις ενα σημειωμα -κατα προτιμιση στην εξωπορτα για να το διαβασει και η υπολοιπη πολυκατοικια ''αντε γεια μωρο μου , αντε γειαααααααα -το υπολοιπο δεν το θυμαμαι- αφηνοντας τις καλυτερες εντυπωσεις παντα ... γιατι πως να το κανουμε ειμαστε και ψωνια ! )
Επιλεγεις μια τυχαια τοποθεσια (φροντισε να προμηθευτεις χαρτη γιατι εγω για Βολο ξεκινησα - Πατρα βρεθηκα) και αφου τιγκαρεις το αμαξι με τα πλεον απαραιτητα (καλεσε καλου κακου και την μεταφορικη γιατι εμενα προσωπικα δεν μου χωρανε ολα στο αυτοκινητο) απλως .. ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΣΑΙ !
Τωρα αν καποια στιγμη σου την δωσει και θελεις να επιστρεψεις .. φροντιζεις να κρατησεις καβατζα μερικους φιλους - γνωστους ωστε να εχεις καπου να στηριχτεις .. αν και ειναι πολυ ευκολο να τα ''ξαναστησεις'' ολα απο την αρχη !!

μια δοκιμη θα σε πεισει !!
Μηπως εχεις δουλεια και σε κραταμε???????????????????????? χαχαχαχαχαχαχαχαχα :P σουρουκλεμε!!!!!!

PoiSoN_GiRL

μπαααα οχι ! μην ανησυχεις ! αν ξαφνικα αποκτησω δουλεια .. θα το καταλαβεις !  :P  :P  (θα εξαφανιστω !!)  :P  :twisted:

[size=24]λοοοοοοοοοοοολ ! [/size]

Anonymous

και μεχρι να αποκτησεις θα σε τρωμε στη μαπα δηλαδης  βρε ζωντοβολο???????? κατσε να σου βρω εγω μια δουλεια να ησυχασουμε :P
σουρουκλεμε!

580 Επισκέπτες, 0 Χρήστες