Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 227
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 164
  • Total: 164

ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΦΥΓΩ...

Ξεκίνησε από Ntama, Ιουλίου 17, 2005, 03:11:49 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

κώστας

eLe

saliara

Συμφωνώ... Αν και με βλέπω για τα βουνά...

κώστας

[size=13]Για ΣΚ (άντε ΠΣΚ) καλά είναι τα βουνά. Ούτε θα βρεις δουλειά με πληρωμή εκεί.[/size]
eLe

larus audouinii

Είκοσι χρόνια από τώρα, θα είσαι πιο απογοητευμένος από τα πράγματα που δεν έκανες παρά για τα πράγματα που έκανες. Γι' αυτό, λύσε τους κάβους. Σαλπάρισε μακριά από το σίγουρο λιμάνι. Εξερεύνησε. Ονειρέψου. Ανακάλυψε.
Mark Twain Από άρθρο της Έλενας Ακρίτα στα ΝΕΑ on line

Παρεπιμπτόντως σήμερα έδωσα το αυτοκινητάκι μου να πάει στα βουνά, παίρνει πολλα πράγματα , την ευχή μου και κάθησα σπίτι, Συνειδητοποιημένα, το κορμί μου έχει και κάποια ηλικία άσε που όσα χρόνια, τόσες πιο πολλες υποχρεώσεις.

saliara

Εσύ έδωσες το αμάξι και την ευχή ε?? Εεεεε κάτι έστειλες στα βουνά...

Όσο για τις δουλειές... ναι, δίκιο έχεις Κώστα, άσε που στην Αθήνα εμείς δε προλαβαίνουμε να λέμε όχι σε προτάσεις!! :P [size=8]εντάξει ξέρω πολύ καλά τι εννοείς πέραν της πλάκας [/size]
Εγώ κάποτε τα βουνά θα τα πάρω.. Τώρα θα' ναι της Ελλάδας... θα' ναι έξω... Ίδωμεν!!

papadia

...οπου κ να παμε

οσο μακρυα κ να φυγουμε

δε θα ξεφυγουμε

αν δεν ξεφορτωσουμε απο πανω μας το φορτιο

που κουβαλαμε!!!

βλεπε την ΙΘΑΚΗ του καζαντακη καλυτερα δε θα μπορουσε να αποδωσει αυτο το συναισθημα!!!
...οσο μπορω...οταν μπορω...

pixie

Αλλά γιατί να φύγουμε? Και πού να πάει κανείς? Υπάρχει κάποιος χώρος όπου δικαιώνεται η ανθρώπινη ύπαρξη? Αυταπάτη! Είναι κι ο πειρασμός των δυσκολιών που με πεισμώνει να μείνω.
'Αλλωστε κρατώ πολύ καλή επαφή με κάθε απώλεια [υπερκορεσμένη - χρόνια τώρα - από απουσία].

black_velvet

[align=center]
[/align]

[spoiler][quote user="papadia" post="372386"]...

βλεπε την ΙΘΑΚΗ του καζαντακη καλυτερα δε θα μπορουσε να αποδωσει αυτο το συναισθημα!!![/quote]

Την ΙΘΑΚΗ του Καζαντζάκη (υποθέτω; ), ομολογώ ότι δεν την ξέρω.

Εκτός από το ίδιο τη νησί, γνώριζα μόνο την "Ιθάκη" του Καβάφη μέχρι τώρα...  :roll:
[/spoiler]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

164 Επισκέπτες, 0 Χρήστες