Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 586
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

Μια ιστορία..??

Ξεκίνησε από See_Me, Ιουλίου 19, 2005, 11:08:59 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

See_Me

See_Me

Freak baby (ζεις ρε εσύ ]

freak

Παράθεση από: "See_Me" Περιμένεις να γίνει κάτι από τη μεριά μας ]

see me μολις σε διαβασα ενα δακρυ κυλησε στο μαγουλο μου..... καταρχην αυτη τη στιγμη απλα υπαρχω..δεν θεωρω οτι υπαρχω επαρκως για να ζω (ατςςςςςς)...

αλλα το παραπανω σχολιο σου με γεμισε ελπιδα.... περα του οτι συμφωνω απολυτα θα ηθελα να προσθεσω πως περαν του αμερικανισμου/αντιαμερικανισμου μας κυνηγουν κ οι εβραιομασονοι που κλεψαν την φωνη του μεγαλου βαρδου Καζαντζιδη. σε καλω στην (ελπιζω συντομα) αυτοδιαχειριζομενη αγια παρασκευη για δημιουργια επαναστατικου πυρηνα.

παρακαλω το σχολιο μου να θεωρηθει σοβαρο παρολο που διαθετει καποια στοιχεια ανοησιας.... ειναι το παιδι που υπαρχει μεσα μου ακομα κ δυστυχως δεν εχω καταφερει να σκοτωσω.

See_Me

Παράθεση από: "freak"see me μολις σε διαβασα ενα δακρυ κυλησε στο μαγουλο μου..... καταρχην αυτη τη στιγμη απλα υπαρχω..δεν θεωρω οτι υπαρχω επαρκως για να ζω (ατςςςςςς)...

αλλα το παραπανω σχολιο σου με γεμισε ελπιδα.... περα του οτι συμφωνω απολυτα θα ηθελα να προσθεσω πως περαν του αμερικανισμου/αντιαμερικανισμου μας κυνηγουν κ οι εβραιομασονοι που κλεψαν την φωνη του μεγαλου βαρδου Καζαντζιδη. σε καλω στην (ελπιζω συντομα) αυτοδιαχειριζομενη αγια παρασκευη για δημιουργια επαναστατικου πυρηνα.

παρακαλω το σχολιο μου να θεωρηθει σοβαρο παρολο που διαθετει καποια στοιχεια ανοησιας.... ειναι το παιδι που υπαρχει μεσα μου ακομα κ δυστυχως δεν εχω καταφερει να σκοτωσω.

Δάκρυ ήταν ή από τον πολύ αγώνα ίδρωσες παλουκάριμ ]

freak

εγω παλι τα εβραιοπουλα κ δη τις εβραιοπουλες τις αγαπω πολυ, θεωρω το σχολιο σου περι εβραιοπουλων με μαυρο χρημα ως απλο αστεισμο κ συνεχιζω.....

οσο για το αν ιδρωνω, ε κανω κ κανα ντουζ που κ που... κανα μπιντε... κωκοτας junior? χμμμμ.... i dont know such word.

τελος το παιδι θελει σκοτωμα γιατι ολο σκανταλιες κανει. πρεπει να ωριμασω κ να αρχισω να φαιρομαι συμφωνα με τις επιταγες της ηλικιας μου. σε ευχαριστω για την κατανοιση κ για την οχι klain mein κ a priori αποδοχη των λογων μου.

συντροφικα.

See_Me

Παράθεση από: "freak"εγω παλι τα εβραιοπουλα κ δη τις εβραιοπουλες τις αγαπω πολυ, θεωρω το σχολιο σου περι εβραιοπουλων με μαυρο χρημα ως απλο αστεισμο κ συνεχιζω.....
οσο για το αν ιδρωνω, ε κανω κ κανα ντουζ που κ που... κανα μπιντε... κωκοτας junior? χμμμμ.... i dont know such word.
τελος το παιδι θελει σκοτωμα γιατι ολο σκανταλιες κανει. πρεπει να ωριμασω κ να αρχισω να φαιρομαι συμφωνα με τις επιταγες της ηλικιας μου. σε ευχαριστω για την κατανοιση κ για την οχι klain mein κ a priori αποδοχη των λογων μου.

συντροφικα.

Σύντροφε Freak (γμτ, σα ΚΝίτισσα νιώθω ]

chriastina

αγαπητή see_me
α) αν λέγοντας "της γενιάς μας" συμπεριλαμβάνεις κι εμένα μέσα τότε γλυκιά μου χίλια ευχαριστώωωωωωωω :bounce:  :bounce:
β) ευτυχώς η κατάσταση δεν είναι τόσο προχωρημένη (ακόμα) για να την θεωρήσουμε ως γενική αυτοβιογραφία
γ) και για να μην γίνει αυτό
    ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΑΙ

freak

Κοιτα κ εγω δεν ειμαι φαν του θρησκευτικοκινουμενου οχλου αλλα δεν τους αποριπτω ετσι απλα. οπως δεν κρινω κ τους ανθρωπους απο τον γεωγραφικο χωρο που γεννηθηκαν αλλα απο το ποιοι ειναι.
στα αλλα ισως κ να συμφωνουμε.

συντροφικα.

See_Me

Παράθεση από: "chriastina"αγαπητή see_me
α) αν λέγοντας "της γενιάς μας" συμπεριλαμβάνεις κι εμένα μέσα τότε γλυκιά μου χίλια ευχαριστώωωωωωωω :bounce:  :bounce:
β) ευτυχώς η κατάσταση δεν είναι τόσο προχωρημένη (ακόμα) για να την θεωρήσουμε ως γενική αυτοβιογραφία
γ) και για να μην γίνει αυτό
    ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΑΙ

Κριστιάνα η "γενιά" μας είναι  (κατ εμέ) όλη η εποχή της τεχνολογίας (από το 60 και μετά)....οπότε σε ευρύ πλάνο, είσαι και εσύ η γενιά μου ]καλομελέτα κι έρχεται[/b]..κάτι παραπάνω θα ξέρει :!:

Εμπρός σηκωθείτε να βγούμε στους δρόμους....(ρε γμτ, μήπως είμαι παιδί του Τσε και παρακλαδι του ΚΚΕ :?:  Λες να κρύβω έναν αναρχικό μέσα μου :?: )

See_Me

Παράθεση από: "freak"Κοιτα κ εγω δεν ειμαι φαν του θρησκευτικοκινουμενου οχλου αλλα δεν τους αποριπτω ετσι απλα. οπως δεν κρινω κ τους ανθρωπους απο τον γεωγραφικο χωρο που γεννηθηκαν αλλα απο το ποιοι ειναι.
στα αλλα ισως κ να συμφωνουμε.

συντροφικα.

Σύντροφε freak (καμιά βότκα θα πιούμε ]

Enia

See_Me

Παράθεση από: "Enia"[/b]

Χώνω, χώνω, αλλά πάντα με επιχειρήματα και δη αποδεδειγμένα ]

freak

δεν επιθυμω να εμπλακω σε τετοια κουβεντα, κ ουτε με ενδιαφερει να αντικρουσω αναλογα ανουσια επιχειρηματα, περι 400 χρονων δολιοφθορων-ελληνικου μεγαλειου-δημιουργιας αγγλογαλλων απο τον χριστιανισμο- παρολο που εχω πολλα να σου πω.
σου χαριζω κ την ''ελληνικοτητα'' μου, κ τον πολιτισμο μου  κ επιλεγω να ειμαι μη ελλην κ βαρβαρος. να προσδιοριζομαι ως ανθρωπος κ οχι ως ελληνας. μαλιστα ο τελευταιος προσδιορισμος κ η ταυτοτητα που κουβαλα με αφηνει παγερα αδιαφορο.

βια στην βια των σφαγειων - λευτερια στα προβατα (μεταφορικο μεν, σχετικο με τα 'αποδεδειγμενα επειχηρηματα'' σου).

LaStDrIvE

Παράθεση από: "freak"δεν επιθυμω να εμπλακω σε τετοια κουβεντα, κ ουτε με ενδιαφερει να αντικρουσω αναλογα ανουσια επιχειρηματα, περι 400 χρονων δολιοφθορων-ελληνικου μεγαλειου-δημιουργιας αγγλογαλλων απο τον χριστιανισμο- παρολο που εχω πολλα να σου πω.
σου χαριζω κ την ''ελληνικοτητα'' μου, κ τον πολιτισμο μου  κ επιλεγω να ειμαι μη ελλην κ βαρβαρος. να προσδιοριζομαι ως ανθρωπος κ οχι ως ελληνας. μαλιστα ο τελευταιος προσδιορισμος κ η ταυτοτητα που κουβαλα με αφηνει παγερα αδιαφορο.

βια στην βια των σφαγειων - λευτερια στα προβατα (μεταφορικο μεν, σχετικο με τα 'αποδεδειγμενα επειχηρηματα'' σου).

FREAK ante anypomono na ta poume apo konta opws tote paliotera.... symfwnw apolitos..

Telika meta apo toses metakinisis fylwn ston elladiko xwro pios einai aftos pou tha mou pei oti eimai biologika ellinas. kai ellinas sto katw katw tis grafis einai aftos pou genietai 'h niwthei ellinas?

kai kati teleftaio gia to thema ... Oi ellhnes eixane istoria... kai labrh kai den to amfisviti kaneis alla gia to simera omws? mipws epanapapaftikame stin istoria mas mas ftene sinexws oi alloi kai xasame tin proodo san laos kai kapioi laoi opws Gallia , Agglia, Germania  proodevoune  sinexws?

Filika

"Purinas purinikou adidrastira Zythopoiias" (bgalte akri...axaxax :) :)  )

chriastina

μικρή μου see_me
η ιστορία που μας παρουσίασες δεν αγγίξει ούτε δεκαετία 60,ούτε 70......απο το 80 και μετά "χάλασε" σιγά-σιγά η κατάσταση, παλαιότερα
α) τα χρόνια των σπουδών δεν έφτιαχναν τηλεφωνο-δούλους σε θέσεις με τίτλους άτιτλους....μετά το 80 είδα σουβλάκι τυλιγμένο σε φωτοτυπία πτυχίου αρχιτέκτονα!
β) οι άντρες εργένηδες που ζούσαν μόνοι τους (για γυναίκες μην το συζητάμε,όποια ζούσε μόνη..... μα τι λέω? δεν ζούσε μόνη) για να φάνε....τηλεφωνική παραγγελία? τι ήταν αυτό? στην χειρότερη περίπτωση έπαιρναν τα ποδαράκια τους και πήγαιναν στο εστιατόριο....κυκλοφορούσαν,έβλεπαν κόσμο χαλαρωμένο να απολαμβάνει τον άρτον τον επιούσιο,άκουγαν τις σκόρπιες κουβέντες τους,μύριζαν την ποικιλία των μαγειρεμένων φαγητών κι αν ήταν πολύ τυχεροί συναντούσαν κι ένα γνωστό,επισης εργένη, για παρέα.....σε άλλη περίπτωση απολάμβαναν το φαγητό τους στο σπίτι στενού συγγενή που είχε αναλάβει να τους "φροντίζει"...απ΄έξω φαγητό μόνοι παρέα με το χαζοκούτι  π ο τ έ!
γ) ζάπινγκ? σε ποιά κανάλια? 2 υπήρχαν όλα κι όλα.....για να περάσει το βράδυ και το σινεμαδάκι και το κουτουκάκι καλά ήταν και το ταβλάκι και το κουν-κανάκι.....
δ) νέφος? ποιό νέφος?
ε) άφησα το καλύτερο για το τέλος....υπολογιστής? υπολογιστής και στο σπίτι? ποιός να το είχε φανταστεί.... όχι καλή μου,χαρτούρα ναι και πολύ μάλιστα,που ναι κάποιοι την πήγαιναν και στο σπίτι.....όμως για να "επικοικωνήσουν" με τον κόσμο δίπλα τους ή και λίγο παραπέρα δεν "άνοιγαν" το χαρτοφύλακα,άπλωναν το χεράκι τους στο τηλέφωνο  καλούσαν τον συνομιλητή τους (όσοι είχαν τηλέφωνο) άκουγαν τουλάχιστον την φωνή του,το γέλιο του,τον λιγμό στο κλάμα του......τώρα? τώρα  :lol:  ή :cry: κ.τ.λ
δεν είχαν περισσότερο χρόνο για να ζήσουν, είχαν περισσότερες ευκαιρίες για ανθρώπινη επαφή στην καθημερινότητά τους....
θα μπορούσα να γράψω κι άλλα,πιστεύω όμως ότι πήρες μια εικόνα για την μικρή μου ένσταση (δεν έχω χρόνο να πω περισσότερα διότι "μπαίνω" απο το p/c στην δουλειά μου......p/c στο σπίτι? :x  ευχαριστώ,δεν θα πάρω.... )
Χριστίνα.

540 Επισκέπτες, 1 Χρήστης