Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 356
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 313
  • Total: 313

Αδυναμίες

Ξεκίνησε από Teo, Ιουλίου 22, 2005, 11:48:14 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Teo

Sotinolkaa

αυτη  την αδυναμια  την εχω  και  εγω.   την  αγαπησα  και  την   αγαπαω :wink:  :wink:  :wink:

Sotis

αυτη  το  εχει  καταλαβει   ομως  πως  την  αγαπαω... :wink:  αδυναμια   εχω  μεγαλη  σε   αυτη... :wink:  :wink:

minoraki

Παράθεση από: "Sotinolka"αυτη  το  εχει  καταλαβει   ομως  πως  την  αγαπαω... :wink:  αδυναμια   εχω  μεγαλη  σε   αυτη... :wink:  :wink:
αυτο ειναι το ασχημο! οταν καταλαβαινουν οι αλλοι την αδυναμια που τους εχουμε....και το ψιλοεκμεταλλευονται...κακα τα ψεματα!  :evil:

Valia

Αδυναμία έχω στις ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ μου. Κι οπως λέει και η σοφή ποιήτρια Παπαδάκη] Ετσι κι εγώ λατρεύω αυτές τις μικρές μου αδυναμίες που ανεβάζουν την αδρεναλίνη μου στα ύψη και δημιουργούν ανατροπές στην καθημερινότητά μου. :D  

Sotis

να  γεινο βατραχος  να  με   φιλησης   βαλια...... :wink:  :wink:

Valia

Παράθεση από: "Sotinolka"να  γεινο βατραχος  να  με   φιλησης   βαλια...... :wink:  :wink:

Ε όχι εγώ θέλω να είναι απο γεννησιμιού του βάτραχος και να τον μετάλλάξω :P

Sotis

μα   για  να  γινω  πιο  ωραιος.... :wink:

Anonymous

Παράθεση από: "Valia" "Παλιά πίστευα ότι θα φιλήσω έναν βάτραχο και θα γίνει πρίγκηπας και πάντα έσπαγα τα μούτρα μου. Πειράζει που το πιστεύω ακόμη?

Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ αγαπάω ένα βατραχάκι αλλά δεν θέλω να το φιλήσω γιατί τον προτιμώ βατραχάκι!!!! χιχιχιχιχιχιχιχιχχ ]

Anonymous

Αδυναμία μου μεγάλη, αρρώστια μου παντοτινή, χωρίς εσένα δε θα ζούσα στον κόσμο αυτό ούτε στιγμή,
Αδυναμία μου μεγάλη, αρρώστια μου παντοτινή, χωρίς εσένα δε θα ζούσα στον κόσμο αυτό ούτε στιγμή,
Χωρις εσένα δε θα ζούσα στον κόσμο αυτό ούτε στιγμή,
Αδυναμία μου μεγάλη, για μένα δεν υπάρχει άλλη, τόσο μεγάλη αδυναμία που δυο καρδιές τις κάνει μία.

Αφιερωμένο...................

apol

ne_ni

Παράθεση από: "Valia"Αδυναμία έχω στις ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ μου. Κι οπως λέει και η σοφή ποιήτρια Παπαδάκη] Ετσι κι εγώ λατρεύω αυτές τις μικρές μου αδυναμίες που ανεβάζουν την αδρεναλίνη μου στα ύψη και δημιουργούν ανατροπές στην καθημερινότητά μου. :D  

[size=18]Tha sumfwnisw apoluta!!!!!!![/size]

tristana

Τεό... Θίοντορ... είσαι η αδυναμία μου από καταβολής α33. Το ξέρεις, σωστά;  :oops:  :hug2:

313 Επισκέπτες, 0 Χρήστες