Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 449
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 508
  • Total: 508

Αφήστε ένα αντικείμενο για τον επόμενο

Ξεκίνησε από Deykalion, Ιουλίου 23, 2005, 04:14:25 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

TetiQ

klaps...ekeino ths rias me thn australia se real status 8a h8ela...  :shock: :cry:
alla kai h peina dhlwnei zwh opote thn kratw kai sthn 8esh ths afhnw mia laxtaristh astakomakaronada.... :wink:

apol

τη χτυπαω την αστακομακαροναδα
και αφηνω τη νοσταλγια μου

Anonymous

Παίρνω την νοσταλγία σου apol και αφληνω
... μια μαγική ματιά...

various

παιρνω την μαγικη ματια :shock:  :shaking2:

και αφηνω μια απορια

apol

παιρνω την απορια και αφηνω την λυση

various

παιρνω λυση

αφηνω προβλημα

apol

στα προβληματα των αλλων ειμαι αριστος στα δικα μου μετριος
παλι λυση αφηνω

olive

...παιρνω τη λυση σου..apol..τη χρειαζομαι αυτη τη στιγμη... αλλα σας αφηνω ενα διλημμα!!!! :?  :?  :?

apol

και σ αυτα ειμαι καλος ....αρκει να αφορα αλλους η ασκηση επι χαρτου......απο εκει και περα μπαινει η αναποφασιστηκοτητα των ζυγων.......την πολεμαω οσο μπορω.....
ετσι λοιπον εχω τη σωστη βοηθεια και την αφηνω

olive

..παιρνω τη βοη8εια του apol και αφηνω ενα δροσερο πρωϊνο φιλι...!! :D  :D

apol

το καλυτερο που μου ετυχε στο σαιτ.......το παιρνω φυσικα και αφηνω ενα χαμογελο

ASSOS

παίρνω το χαμόγελο γιατί μου αρέσουν τα χαμόγελα και ... αφήνω ένα λευκό περιστέρη

minoraki

παιρνω το λευκο περιστερι....καθοτι εχουμε αναγκη απο ειρηνη....ηρεμια....ησυχια.....και.....

:arrow: αφηνω ενα ματσακι απο βασιλικο.....κομμενο απο την γλαστρα μου.....για να αρωματιζει το περιβαλλον σου!

olive

παιρνω τον βασιλικο που μου αρεσει.... (τον βαζω και στις σαλτσουλες μου..) και αφηνω ενα ζευγαρι ζεστες καλτσουλες...(επιασε ψυχρουλα)!!! :roll:  :roll:

junkie

Δικές μου οι κάλτσες μιας και είμαι μια ζωή ξεκάλτσωτη απο μικρό παιδί δεν τα πήγαινα καλά με τις κάλτσες και τα παπούτσια....

Και   ]

508 Επισκέπτες, 0 Χρήστες