Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 791
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 765
  • Total: 766
  • Leon

Αφήστε ένα αντικείμενο για τον επόμενο

Ξεκίνησε από Deykalion, Ιουλίου 23, 2005, 04:14:25 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

tristana

Ελήφθησαν να κάνω εξάσκηση πάνω σε μια φωτογραφία μου!  :lol:

Αφήνω όλα τα εντελώς περιττά, αλλά απαραίτητα για να κάνουν τη ζωή μας όμορφη. Καλλυντικά, αρώματα (χωρίς φρου-φρου, όμως), αφρόλουτρα, κεράκια... τσικ σταφ γιου νόου.  :lol:

kuria

μμμμ οσα κι αν εχουμε ποτε δεν ειναι αρκετα... τα παιρνω...
και αφηνω μια ανεμωνη...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

chriastina

οι λατρεμένες μου!
και αφήνω κουτί πουράκια

kuria

παιρνω το κουτι τα πουρακια που ελπιζω να ειναι καπρις παπαδοπουλου και αφηνω ενα ατσαλινο τασακι...

chriastina

κάτι σε Αλ Καπόνε με άρωμα κονιάκ είχα στο μυαλό μου
αλλά  αφού θες καπρίς....καπρίς θα είναι
κρατώ το άθραυστο τασάκι
και αφήνω μια φωτογραφική μηχανή (να έχουμε και αποδείξεις για τα γιορτινά ξεφαντώματα)

kuria

παιρνω τη φωτογραφικη μηχανη κι αφηνω μια σοκολατα αμυγδαλου ιον

chriastina

μμμμμμ με ολόκληρα αμύγλαδα! θένκς!
και αφήνω μελομακάρονα γεμιστά με κάστανο

kuria

παιρνω τα μελομακαρονα ολο και κανενας ξενηστικομενος θα βρεθει... και αφηνω μια δερματινη φορμα μου...

chriastina

κρατώ την φόρμα σου
και αφήνω μια γλυκιά καληνύχτα και ένα μεγάλο ευχαριστώ για την παρέ σου (ώρα να κλείσω σιγά-σιγά το μαγαζί)
κι αν δεν σε "ξαναδώ" τριγύρω ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

kuria

παιρνω την καληνυχτα και τις ευχες σου κι ανταποδιδω... καλη χρονια γλυκεια μου και σ' ευχαριστω...

αφηνω για τον επομενο ενα μουσικο κουτι

naiada05

Κυρία ,κρατώ το μουσικό κουτί γιατί μ'αρέσουν τρομερά(πολύ τρυφερή η σκέψη σου)σου εύχομαι κάθε επιθυμία σου να πραγματοποιηθεί με τον ερχομό του καινούργιου χρόνου και σ'όλους σας θερμές ευχές για ένα 2006 γεμάτο υγεία,αγάπη,ευτυχία και πολλά πολλά μάκιαααααα!!!!!!!!!!!

:arrow: αφήνω ένα τζάκι αναμμένο πολλά ποτήρια τριγύρω σαμπάνιες παγωμένες και ευχές θερμές :!:  :!:  :!:  :!:  :!:  :!:  :wink:

sonia

pairnaw to tzaki, tis euxes kai tis sampanies ( gia na ta dwsw se osous den ta exoun ) kai afhnw ena kleidi gia mia porta pou den kseroume ti kryxei apo pisw!

Sara

Aααχχχχχ!!!!!!!το στοιχειο μου..Κρατω φυσικα το κλειδι :lol: (οντας σιγουρη για ευχαριστη εκπληξη)κι αφηνω το πρωτο μπαουλο που βρισκω μπροστα μου.. :wink:

sonia

exw mprosta mou to mpaoulo, to anoigw arga arga kai mesa vriskw diafora adikeimena, mou travaei thn prosoxh enas papyros , ton diavazw kai leei...afhse ston epomeno auto pou tha htheles na krathseis esy....etsi apo ta diafora adikeimena afhnw mia pyksida!

kuria

θα παρω την πυξιδα αν και παντα προσανατολιζομαι απο διαισθηση... και θα αφησω την αγαπη μου για οποιον την χρειαζεται...

765 Επισκέπτες, 1 Χρήστης