Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 343
  • Total: 344
  • Leon

Αφήστε ένα αντικείμενο για τον επόμενο

Ξεκίνησε από Deykalion, Ιουλίου 23, 2005, 04:14:25 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Deykalion

Παίρνω τα στρουμφάκια γιατί μαρέσει ο γκρινιάρης(εγλω ειμαι αλλά δεν το λέω) και αφήνω στον επόμενο ενα γαλακτομπούρεκο μαζί με ενα ποτήρι παγωμενο νερό

Anonymous

Γαλακτομπούρεκοοοοοο μιαμμμμ μιαμμμμμ και νεράκι παγωμένο...ααααααααχχχχχχ την δροσιά του να έχετε!!!

Να αφήσω
[size=18].... ένα ζευγάρι μπρατσάκια για την θάλασσα....[/size]

PoiSoN_GiRL

χαχαχα ! τσιμπαω τα μπρατσακια και φευγω για παραλια και αφηνω στον επομενο [size=18]το πανω μερος απο το μαγιουδακι μου[/size] γιατι σκοπευω να κανω topless !! χαχαχαχαχα ! Deykalion μην το παρεις εσυ .. δεν θα σου ειναι και πολυ χρησιμο πιστευω ! λοοοοοοολ

Anonymous

χαχαχαχαχ Ποτέ δεν ξέρει!!! Τόπλες θα κάνει κι εκείνος αλλά χωρίς το κάτω μέρος  ]

[size=18].....ένα μπολάκι με κεφτεδάκια για την παραλία lol ....[/size]

PoiSoN_GiRL

χαχαχαχα ! βρηκες λιχουδη ανθρωπο να του αφησεις τα κεφτεδακια !!
λοιπον παιρνω το μπολακι με τα κεφτεδακια (δεν θα προλαβω να τα φαω στην παραλια .. θα τα τσακισω στην διαδρομη)μιαμ μιαμμμ μπραβο Γωγουλα μου !! πεντανοστιμα τα ατιμα!! αφηνω μια [size=18]coca cola[/size] στον επομενο !!

Anonymous

Ώπα !!! Πάνω στην ώρα το αναψυκτικόοοο !!!!!

Πάρτε αυτό..... [img]http]

Deykalion

Το παίρνω εγώ αυτό γαυρινάκη αλλά άσε ξανά πίσω το πάνω μέρος του μαγιώ της poison αμέσως αν θές να σου ξανα΄μιλήσω και μην ξανακάνεις τέτοιο λάθος οταν ειμαι εγώ κοντά να πάρεις τέτοια αντικείμενα :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  

Αφήνω στον επόμενο το τηλεκοντρολ μου

Anonymous

Όταν αφήσεις κάτι καλό θα σου το δώσω..... αλλά μιας και με αποπήρες..πατάω off που έχει το τηλεκοντρόλ σου και σε κλείνω!! χαχααχ

Αφήνω λοιπόν..

[img]http]

Evitaki

περνω τουτο χωρις να ξερω τι θα το κανω

κ αφηνω ενα βαζακι με γλυκο κερασακι της γιαγιας

PoiSoN_GiRL

παιρνω εγω το βαζακι με το γλυκο (γνωστη γλυκατζου !! ) και πεφτω με τα μουτρα λεμε !! αφηνω στον επομενο (Deykalionaki ετοιμασου να το τσακωσεις !!) την [size=18]πετσετα[/size] απο την παραλια !! (οποιος την παραλαβει , παρακαλειται να μου την πλυνει και να μου την επιστρεψει !!)

Enia

Τώρα άμα που πέιτε πως ήταν τυχαίο που κανείς δεν την πήρε την πετσέτα για πλύσιμο δε θα σας πιστέψω!! την κάνατε όλοι λαμόγιο μόλις είδατε νοικοκυροσίνη, ε!? ου να χαθείτε!
φέρτην εδώ καμάριμ, και (όταν αξιωθώ να βάλω και το δικό μου πλυντήριο) θα στην περιποιηθώ εγώ την πετσετούλα να μοιρίζει μανούλα και θα στην επιστρέψω!

προς το παρόν αφήνω τα κολάζ μου με φωτό από Βαρκελώνη... (αχ βαχ)

PoiSoN_GiRL

Εμ δεν πηρανε την πετσετα για να μην την πλυνουνε .. αλλα να αφησουνε και τις αναμνησεις της φιλεναδας μου ??? α π α ρ α δ ε κ τ ο !
παιρνω λοιπον εγω τις φωτογραφιες απο την Βαρκελωνη που ξερω οτι ειναι πολυτιμες για την φιλεναδα μου -αρα και για μενα ειναι εξισου πολυτιμες- και αφηνω [size=24]ενα χαμογελο[/size] στον επομενο !!  :D

minoraki

παιρνω το χαμογελο του ποιζονιου μου.....γιατι ξερω οτι ειναι ενα ζεστο...αγαπησιαρικο χαμογελο.....

:arrow: και αφηνω ενα ραδιοφωνο......

fmas

Το οποίο παίρνω εγώ και το συντονίζω στον αγαπημένο μου σταθμό.....

Αφήνω για τον επόμενο σφυρίχτρα μου με το κορδονάκι της.......

minoraki

παιρνω την σφυριχτρα με το κορδονακι....για να σφυριζω πεναλτυ οταν κατι δεν μου αρεσει.....

:arrow: αφηνω ενα φιλι.... :roll:  :roll:  :roll:
(θα συμπληρωνα και άλλα....αλλά ειπα να μην σοκαρω το φορουμ....μεσημεριατικα)!

343 Επισκέπτες, 1 Χρήστης