Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 324
  • Total: 325
  • Leon

Αφήστε ένα αντικείμενο για τον επόμενο

Ξεκίνησε από Deykalion, Ιουλίου 23, 2005, 04:14:25 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Sotis

ειμαι  τοσο  ψοφιος  απο  την κουρασει  και παιρνο  το  μαξιλαρακι...να   παω  να  λιωσο  στον  υπνο...  (οχι  τιποτα  αλο μη πονειρεβεσται) :wink:  :wink:  και   αφηνω ενα  καφε...

Enia

ουφ, σε καφέ έπεσα βραδιάτικο!? εγώ σε λίγο πάω στο κρεβατάκι μου!
δεν τον θέλω τον καφέ!
επόμενος παρακαλώ!...

Sotis

καλα  παιρνω  τον καφε    και  αφηνω...1  πεπονι  για τιν  ενια..

PoiSoN_GiRL

χαχαχαχα ! λοιπον πινω λιγο απο τον καφε του Λευτερη μιας και δεν μου αφησατε τιποτα αλλο και δεν τολμαω να ακουμπησω το πεπονακι αφου ειναι για το Λιλακι !! αφηνω στον επομενο [size=18]τις φλουδες απο το πεπονακι της Λιλας[/size] !! (ετσι για να μαθετε !)  :P

Enia

*Ένια μοιράζεται πεπονάκι με την πριζόνα και τον σοτιράκη (σ'ευχαριστώ κουμπάρε! τη δροσιά του και τη γλύκα του να'χεις!) και αφήνει για τον επόμενο μαζί με τiς φλούδες του πεπονιού και μία μπανανόφλουδα! :P

PoiSoN_GiRL

ΟΟΟΟπαααααααααα !

*PoiSoN_GiRL σαβουριαστηκε ..  ]παιρνω την μπανανοφλουδα και την πεπονοφλουδα[/color] και αφηνω στον επομενο [size=18]τα σκουπιδια[/size] να τα κατεβασει στον καδο ! λολ  :P  :P

Enia

loooooooool!!! :lol: ;lol :lol:

classic, δικιά μου δουλειά το κατέβασμα των σκουπιδιών! (εκτός κι αν υπάρχει άντρας στο σπίτι, οπότε του τα φορτώνουμε εκείνου! χεχεχε!)

κι εγώ αφήνω... ένα γλυκό φιλί...

(τρέχτε να προλάβετε τώρα που με έπιασε το καλό μου! :P)

PoiSoN_GiRL

αυτα ειναι !!!!!!! ζηλευετε τωρα γιατι το φιλι ειναι δικο μου !!!!!!
παιρνω το μακιαμουκι απο την Λιλα (σμουτςςςςςςςς μικρο μου ψιψινακι) και αφηνω στον επομενο [size=18]τον αναπτηρα μου[/size] !!  :P

ASSOS

Τον στέλνω να μου ψωνίσει.

Αφήνω στον επόμενο μία τσανάκα.

kap

εγω την παίρνω την τσανάκα και αφήνω ένα λεξικό για τον επόμενο να μου πει και τι είναι η τσαν'ακα

viki

Αφήνω το λεξικό στην άκρη γιατί βαριέμαι να ψάχνω και αφήνω την οδοντόβουρτσα μου  :P

Sotis

παιρνω την οδοντοβορτσα   που  δεν  εχει  ενα  φτωχο παιδακι  να τη  δωσο  και  αφηνω  το  πουκαμησο μου..

PoiSoN_GiRL

Παιρνω το πουκαμισο σου Λευτερακο μου για τις κρυες καλοκαιρινες νυχτες (κρυες .. μια κουβεντα ειναι αυτο τωρα με τετοιο καυσωνα...) και αφηνω στον επομενο τα γυαλια μου (ηλιου ε !)  :P

Sotis

παιρνω τα  γυαλια της  δημητρουλας...να  ΠΑΩ  AYRIO  παραλια...και  αφηνω...ενα  ταψι μπακλαβα....

Anonymous

επιτέλους

Σιγά μη άφηνα ολόκληρο ταψί από μπακλαβά έτσι.................

Βουτάω τον μπακλαβά,..... ]την χαρά μου να αιωρείται.......[/b]

324 Επισκέπτες, 1 Χρήστης