Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 332
  • Total: 333
  • Leon

Αφήστε ένα αντικείμενο για τον επόμενο

Ξεκίνησε από Deykalion, Ιουλίου 23, 2005, 04:14:25 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Anonymous

Παίρνω την χαρά του που αιωρείται και αφήνω μια κούκλααααα[img]http]

fmas

Τσακώνω την κούκλα από την Γωγώ (κάπου θα την κάνω δώρο) και αφήνω στον επόμενο ένα ζευγάρι ακουστικά με μικρόφωνο......

PoiSoN_GiRL

τσιμπαω τα ακουστικα με το 'ωφονο και αφηνω στον επομενο ενα [size=24]αυτογραφο[/size] !! (την εχω δει και πολυ Ρουβας στο θηλυκο του λεμε !)  :P

Anonymous

Ζουζουνααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα ναι ναι πήρα το αυτόγραφοοοοοοοοοοοο ....αφήνω.....

[size=18]
Τον αρκουδο μουυυυυυ
[/size]

Sotis

παιρνω  τον αρκουδο της  γωγως και  τον δινω  στην  ανηψια μου...και  αφηνω...ενα ταψι  γαλακτοπυρικο και  μια  τουρτα..

Enia

ότι πρέπει είναι τα γλυκά τώρα! ελπίζω η τούρτα να είναι σοκολάτα... φέρτα εδώ και τα δυο να πνίξω τον πόνο μου...

κι αφήνω... ένα μαχαίρι... (κουζινομάχαιρο, από αυτά τα κινέζικα που κόβουν τα πάντα και διαφημίζει η τελεμάρκετινγκ)

Sotis

παιρνω  το μαχαιρι  να  σφακσω  καπια... και  αφηνω  μια  χαντρα..

Enia

ΜΗΗΗΗΗ! ΜΗ ΚΟΥΜΠΑΡΕΕΕ! μη λερώσεις τα χέρια σου με αίμα!!!

παίρνω εγώ τη χάντρα (θα τη δέσω να την κάνω φυλαχτό)

και αφήνω ένα ψαλίδι...

Evitaki

περνω το ψαλιδι τωρα στις διακοπες καπου μπορει να χρειαστει

κ αφηνω το 2ο καφεδακο μου

Deykalion

Παίρνω τον καφέ κα ιτον αφήνω εκει γιατί δεν πινω καφέ και αφήνω στον επόμενο ένα γουρουνάκι

Evitaki

περνω το γουρουνακι....
να σας συστησω το νεο μου κατοικιδιο

κ αφηνω ενα δαντελενιο μπλουζακι

Deykalion

Και φυσικά το παίρνω για τη συλλογή μου και αφήνω στον επόμενο μια μπριζόλα καλοψημενη στη σχάρα με σαλτσα barbeque απο πανω

PoiSoN_GiRL

Οπου φαγητο .. παρουσα κι εγω !! λοιπον καλη μου ορεξη ! γεια στα χερακια σου Deykalionaki !! αφηνω στον επομενο [size=18]το πιατο μου[/size] (για πλυσιμο φυσικα !! λοοοολ)  :P

Evitaki

περνω το πιατο κ το ριχνω σε ενα κεφαλι
χεχεχεχεχε

κ αφηνω μια αιωρα.......

PoiSoN_GiRL

wow !! παιρνω την αιωρα για ατελειωτες ξαπλες κι αφηνω στον επομενο [size=18]το σεντονακι μου[/size] !  :P

332 Επισκέπτες, 1 Χρήστης