Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 340
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 238
  • Total: 239
  • Leon

Αφήστε ένα αντικείμενο για τον επόμενο

Ξεκίνησε από Deykalion, Ιουλίου 23, 2005, 04:14:25 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Anonymous

Ανοίγω το ζωολογικό κήπο και ρίχνω το ποντικάκι μέσα! [size=9] ( άκου ποντικάκι) [/size]

[size=18]Αφήνω.... χαρτομάντηλα![/size]

junkie

Ax dika mou ta xartomantilakia giati i miti olo voulomeni einai kai trexi to provlima vlepete.....  loipon kai afino mia fotografia mou......  xixixi (siga min tin parei kaneis...)

Deykalion

Την παίρνω εγώ για να την βάλω στην συλλογή μου( βλέπε σουτιεν τρίχα κλπ) και αφήνω το κινητο μου τηλεφωνο

junkie

OPA diko mou kai to kinitouli mipos einai kai 3G??? na vlepo kai to moro mou stin othoni??????
Kai afino ena zevgari tsokarakia kalokairina mavra me mple petra ta opoia glistrane kai efaga kati toubes prin kati merees....dika sas....

PoiSoN_GiRL

παιρνω εγω το τσοκαρακι (μου χρειαζεται οπως + δηποτε για να κυνηγαω τον ακατανομαστο !!) και αφηνω το mule που παλιωσε απο την χρηση !! (εχει φαει τα ψωμια του αυτο το mule απο τις αναποδες που εριξα στον ακατανομαστο !!)  :twisted:

Anonymous

Deykalion

mule!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το παίρνω χωρίς σχόλια( επειδή δεν έχω ιδέα τη είναι) το παίρνω απλά επειδή το άφησε το ποιζονακι  και αφήνω ένα χαλί μπανιου

junkie

oraia ego pairno to xali tou baniou gia to domatio tis skilitsas mou..... kai afino ena  mia pipa....

Deykalion

πιπα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Την παίρνω ευχαρίστως και αφήνω μια λάμπα πετρελαίου να φωτίζει αυτόν που θα την παρει

Enia

λάμπα πετρελαίου!? χμμ.. την παίρνω να την πουλήσω στο ebay να βγάλουμε και κανά φράγκο...

αφήνω το [size=18]trojan [/size](ιό) που έχει το καημένο το pcάκι μου...  :twisted:  :twisted:  :twisted:

(ΥΓ: ντροπή σαν να μην ξέρετε τι είναι το mule! τόσες φορές το έχουμε φέρει στο κεφάλι του ακατανόμαστου! τόσες κατραπακιές χαμένες!? τσ τσ τσ! lol είδος παπουτσιού είναι το mule, παντόφλα αλλά στο πιο σικ  :P )

PoiSoN_GiRL

αχμμμμ .. ωστε δεν γνωριζετε το mule ε ?? ντροπη και αισχος !!
παιρνω λοιπον το trojan απο την Λιλα να το εξορκισω γιατι ξερω ποσο πολυ την ταλαιπωρησε και αφηνω ενα [size=18]string μαγιουδακι[/size] !! (ολο και καπου θα χρησιμευσει .. καλοκαιρακι εχουμε !!)  :wink:

Deykalion

Nα μαι πάλι την κατάλληλη στιγμή για να πάρω το string μαγιώ (τώρα το τη θα το κάνω μην το ρωτάτε) χε χε.Προσωπικό είδος για τη συλλογή μου.

Και αφήνω στον επόμενο ένα [size=18]τασακι[/size]

PoiSoN_GiRL

Θα παρω το τασακι σου λοιπον και θα αφησω για τον επομενο μια [size=18]εφημεριδα[/size] μιας κι εγω δεν προκειται να την διαβασω !  :P

Deykalion

Μια και δεν διάβασα εφημερίδα ακόμη την παίρνω να την διαβάσω εγώ εφόσον εσύ δεν την διαβάζεις και αφήνω στον επόμενο ένα κολάρο για σκύλλους

Ntama

Εγώ όμως που διαβάσω εφημερίδες, την παίρνω την [size=18]εφημερίδα[/size] και
αφήνω για τον επόμενο μια..

[size=18]... πετσέτα θαλάσσης...[/size]

238 Επισκέπτες, 1 Χρήστης