Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 565
  • Total: 566
  • Leon

Αφήστε ένα αντικείμενο για τον επόμενο

Ξεκίνησε από Deykalion, Ιουλίου 23, 2005, 04:14:25 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

fmas

Παίρνω τα πέδιλα της kurias (φτου γαμώτο όλο ανάποδες ώρες μπαίνω)..... Κάπου θα τα δωρίσω.........

Αφήνω ένα κομματάκι μαλεπί με ζάχαρη άχνη από πάνω και ροδόνερο.....

xhmeia

eppppppppppppp auto einai diko mouuuuuuu

mhn tolmisei kamia k to pareiiiiiiiiiiiiii

freak

περνω αυτο το πραγμα που ειπε ο φμας κ αφηνω την απορια μου περι του τι ειναι......μαλεπι το ειπες?

συντροφικα.
(υγ. εμενα με εχει παρει καποιος τωρα? η να με παρω εγω?).

[/img]

xhmeia

k afinoooooooooooo
k afinoooooooooooo
k afinoooooooooooo

:roll:  :roll:  :roll:  :roll:

ena koytalakiiiiiiiiii

xhmeia

meine me thn aporiaaaaaaaa

tora na tan k alloooooooooooooooo  

:P  :P  :P

Anonymous

Pairnw to koutalaki (gia na piw to farmaki)  kai afhnw thn............................ :elephant: mou!!!!!!!!!!!!!!!!!   :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:

fmas

Παράθεση από: "freak"περνω αυτο το πραγμα που ειπε ο φμας κ αφηνω την απορια μου περι του τι ειναι......μαλεπι το ειπες?

Το μαλεπί (έτσι το είπα) είναι παραδοσιακό πολίτικο γλυκό το οποίο γίνεται με γάλα και νεσεστε........ Είναι άγλυκο οπότε από επάνω ρίχνεις άχνη και ροδόνερο και το τρως..... Είναι ωραίο.... Θα πάρω την συνταγή και θα σας την βάλω στο Forum.....

PoiSoN_GiRL

Με τις αποριες σας δεν μου αφησατε τιποτα ... σνιφ ...
αλλα δεν πειραζει .. παιρνω το ''τιποτα'' που μου αφησατε και φευγω για θαλασσα !! (λαλαλαλαλα) αφηνω στον επομενο τα μπρατσακια μου !! (μεγαλωσα πια και κανω βουτιες και χωρις αυτα !! χιχιχιχι )  :P

Apostolos

Τα κρατάω εγώ τα μπρατσάκια σου, για κάποια εδώ μέσα που δεν ξέρει μπάνιο, και αφείνω ......τοστ φτιαγμένο απο εμένα (special)

Anonymous

Φτουυυυυυυυυυυ δεν πρόλαβα να τα πάρωωωωωωωωωωωωωωωω...πως θα κάνω μπάνιο σήμερα;;;; χαχαχαχααχ
χμμμμ...τοστάκι σπέσιαλ??? Ωραίααα και είναι πρωί ακόμα!!!!

Αφήνω.... ένα χυμό πορτοκάλι !!

Apostolos

Πέρνω εγώ το χυμό που άφησες (ελπίζω να είναι χωρίς προσθήκη ζάχαρης) και αφείνω .....μια ομελέτα (από εμένα και αυτή, πλήρες πρωινό πάω να κάνω)

Anonymous

Χωρίς ζάχαρη είναι Απόστολέ μου.... ]

....μια χαρτοπετσετούλα....

Apostolos

Εσύ τρως, εγώ τι να την κάνω??? Καλά τη κρατάω (όποτε τη θες ζήτα τη) και αφείνω ....ένα λούτρινο κουκλάκι (tazmania, το αγαπημένο μου)

Anonymous

Κράτησε την γιατί θα την χρειαστώ αργότερα...μόλις τελειώσω το πρωινό ]

...ένα φιλάκι...

Apostolos

Το τσίμπησα το φιλάκι σου (σιγά μη τ'αφηνα) και αφήνω ....ένα ζαχαρωτό!

(Ο taz είναι τερατάκι, όχι αρκουδάκι)

565 Επισκέπτες, 1 Χρήστης