Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 216
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 342
  • Total: 342

Αφήστε ένα αντικείμενο για τον επόμενο

Ξεκίνησε από Deykalion, Ιουλίου 23, 2005, 04:14:25 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

spellbound

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"γμτ .. να παρω τα κλειδια και το περιεχομενο και να ερθω κι εγω ?? (πες ναι πες ναιιιιιιι ! ουτε που θα καταλαβετε την υπαρξη μου !! )
αφηνω και ενα παρεο (κι αυτο για την παραλιουμπα !! να ειμαστε και ωραιες !!)  :lol:

[/b]

Anonymous

spellbound

PoiSoN_GiRL

παλι τιποτα δεν εμεινε να παρω ...
θα παρω το τηλεφωνο του ακατανομαστουλη και θα αφησω αχμμμ ... μια καραμελα ... (με πιασανε οι τσιγκουνιες μου λεμε .. )

spellbound

παιρνω τη καραμελλα μπας και πανε τα φαρμακια κατω

αφηνω

:arrow: ενα σαπουνι

Eley8eros

παιρνω το σαπουνι να σε κανω μπανιο... κι αφήνω ένα κοχύλι μια και είμαι στο νησί.....

spellbound

:shock: να με κανεις μπανιο???? :shock:  :shock:  :shock:

καλα, ευπροσδεκτο το κοχυλι μιας και θα μου θυμιζει τις διακοπες που ακομα ΔΕΝ πηγα..

αφηνω  :arrow:  μια πετσετα μπανιου

Anonymous

Παίρνω την πετσέτα μπάνιου να σκουπίσω την κορμάρα της spell  ]

spellbound

Anonymous

Αστο κάτω το καρτιέ είναι δικό μουυυυυυυυυυυ, το τσάκωσα (ψιτ, μπουμπού? πόσο πιάνει?) ]

PoiSoN_GiRL

εγω ομως ειμαι ... τι πηγες και μου αφησες παλι βρε ??
αντε φερε το κλειδι εδω (μιας και χθες κλειδωθηκα ως συνηθως θα μου χρειαστει για την αποδραση μου ...) και αφηνω στον επομενο το διπλωμα οδηγησης μου (και προσοχη εεε ?! απο το πεζοδρομιο !! λοοοοοολ)  :P

viki

aaaaa...to kalitero mou etuxe!!!pairnw to diplwmataki(pou toooooso laxtarw)pigainw tsarka olo to gurw tis elladas k afinw lefta gia venzini!!!

spellbound

βικακι, παρε το διπλωμα, κρατα και τα λεφτα, και παρε με μαζι σου γιατι τα χω παιξει εν αθηναις και η κορακλα μου με ξεφορτωθηκε γοργα γοργα σημερα!!!!!

]

Evitaki

περνω εγω τα λεφτα για την βενζινη που θα μου χρειαστουν αφου αυριο φευγω για διακοπουλες

κ αφηνω ενα πιατο τυροπιτακια
που μολις βγηκαν απο τον φουρνο

kuria

παίρνω τα τυροπιττάκια (όλο και κάνας ξελιγωμένος θα βρεθεί)... και αφήνω μια φωτογραφία μου...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

342 Επισκέπτες, 0 Χρήστες