Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 579
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

8Α ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΕΨΟΥΜΕ???????????????

Ξεκίνησε από Tsaxpina, Απριλίου 13, 2004, 04:03:44 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

PoiSoN_GiRL

μην μου ανησυχεις   :wink:
οτι ψαρεψουμε .. ξερεις .. να περιμενεις pm ! χαχαχαχαχαχαχαχαχα  :P  :P

Evitaki

αααααααααααααααααα οκ τοτε μενω υσηχη
πω πω τι θα ακουσω..........
προετοιμαζομαι :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P

Anonymous

Πολλές μετακομίσεις βλέπω!
Καλό είναι αυτό τώρα;  ]

balland

μια μετακομιση θα κανω
απο το σπιτι το παλιο
μια μετακομιση για πλακα
η με σοβαρο σκοπο....

Enia

Παρούσα!!!

Χαχαχαχα!!! Περαστική είμαι, αλλά το ποστ για το κουτσομπολιό δεν θα το έχανα! ;) :P

Γαυρινάκι μου, στη δικιά μου περίπτωση η μετακόμιση είναι ποοοοοολύ καλό! Πριν ημουν σε εστία, με άλλους τρεις άσχετους που ούτε καλήμέρα δεν λέγαμε, σε ένα δωματιάκι 2x2 και τώρα πήγα με μια φίλη σε σπιταρόνα δίπλα στο ποτάμι, καλή περιοχή, δικό μου μπάνιο, μπαλκόνι και μεγάλο δωμάτιο! Μοναδικό παράπονο ότι δεν έχω κάποιον να τα μοιραστώ όλα αυτά... (ειδικά το διπλό κρεβάτι...  :roll: γκουχ γκουχ... :P )

Όσο για τον Ρίκυ μην τον ακούτε... όντως ξέρει πολλά, αλλά εμένα ότι και να του έχω τάξει τπτ δε μου λέει... (ίσως δεν έχω βρει τα κουμπιά του ακόμα... αλλά μετά τις ρόμπες και τις προβοσκίδες δεν θέλω να ψάξω!  :P )

Πάντως αν μάθετε τπτ πείτε μου!
 :wink:

minoraki

Παράθεση από: "balland"μια μετακομιση θα κανω
απο το σπιτι το παλιο
μια μετακομιση για πλακα
η με σοβαρο σκοπο....
κατι σε μετακομιζω γιατι χωριζω....μου φερνει αυτο το ασμα! που μπορει να φερει και ασθμα!

και να σας πω κατι φιλεναδες....θελω και εγω να μαθω....γιατι ειμαι πολυ περιεργη.....κους κους και συμπαθεια (απο το τσαι και συμπαθεια)!

balland

Παράθεση από: "minoraki"
Παράθεση από: "balland"μια μετακομιση θα κανω
απο το σπιτι το παλιο
μια μετακομιση για πλακα
η με σοβαρο σκοπο....
κατι σε μετακομιζω γιατι χωριζω....μου φερνει αυτο το ασμα! που μπορει να φερει και ασθμα!

και να σας πω κατι φιλεναδες....θελω και εγω να μαθω....γιατι ειμαι πολυ περιεργη.....κους κους και συμπαθεια (απο το τσαι και συμπαθεια)!

για να χωρισει καποιος,χρειαζεται κ αλλος ενας..
εγω απο ποιον να χωρισω??απο εμενα?? :roll:

minoraki

:(  :(  :(  :( εεεεεεεεεεεεεναααααααα....βλεπεις τωρα? να αυτα γραφεις και μετα εγω στενοχωριεμαι.....λοιπον, πες ποτε θελεις τα σουτζουκακια!
αντε παλι....καταφερες να με συγκινησεις!

balland

Παράθεση από: "minoraki":(  :(  :(  :( εεεεεεεεεεεεεναααααααα....βλεπεις τωρα? να αυτα γραφεις και μετα εγω στενοχωριεμαι.....λοιπον, πες ποτε θελεις τα σουτζουκακια!
αντε παλι....καταφερες να με συγκινησεις!

ενω τα σουτζουκακια ποτε δεν θα με προδωσουν.... :wink:

Anonymous

Pw, Pw, Elate na sa pw ti ematha shmera  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:

Pspspspspspspspspsps, katalabate?
:shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:

Evitaki

Anonymous

Ένα πουλάκι μου είπε, πως ο Μάρτιν, ήταν στην Ερμού και δοκίμαζε ασημένια με στρασάκια γόβα στιλέτο  ]

Anonymous

Παράθεση από: "gavrina"Ένα πουλάκι μου είπε, πως ο Μάρτιν, ήταν στην Ερμού και δοκίμαζε ασημένια με στρασάκια γόβα στιλέτο  ]

Ayto to poulaki na mhn to baras poly, giati sou leei mamakies!!!!!! :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:

Evitaki

ρικακο με απογοητευεις......... :P  :P  :P  :P  :P

Anonymous

Δε το βαράωωωωωω....έχει ψυχή κι αυτό γιατί να του κάνω κακό ]

487 Επισκέπτες, 1 Χρήστης