Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 607
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 681
  • Total: 682
  • Leon

Τι να φταίει και νιώθουμε μόνοι?

Ξεκίνησε από Eley8eros, Ιουλίου 25, 2005, 07:56:56 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

LILIANA

μηπως η πολλη φιλοσοφία και ανάλυση μας κανει και νιώθουμε μόνοι τελικά???

Eley8eros

Παράθεση από: "LILIANA"μηπως η πολλη φιλοσοφία και ανάλυση μας κανει και νιώθουμε μόνοι τελικά???

Εσύ ως σέξυ και πεισματάρα δε θα νιώθεις μόνη έ?? αστειεύομαι Λιλιανα... Τι προτείνεις δηλαδή διαφορετικό? Δεν θα ανέλυες τι? πως θα το κατάφερνες?

Enia

Παράθεση από: "Eley8eros"
Παράθεση από: "Enia"Εντάξει βρε παλικάρια... Πολύ κουβέντα για το τίποτα, και στην τελική περί ορέξεως κολοκυθόπιτα...
Αν σου βγει σου βγήκε, αλλιώς πάμε για άλλα... Με το ζόρι παντρεια!!?? Ε δε γίνεται!

Το αν η κουβέντα είναι για το τίποτα... αν ήταν για το τίποτα δεν θα είχε 40+ απαντήσεις... Φυσικά σε κάθε θέμα συμμετέχει όποιος θέλει και είναι σεβαστός.. Ακόμα και αυτός που διαφωνεί...

Πάντως με το ζόρι ναι... δε γινεται απολύτως τίποτα...  :lol:  :evil:  :lol:

Βρε συ, σε καμμία περίπτωση δεν εννοούσα να μην το συζητήσουμε εδώ! έχω απανειλημένως αποδείξει πως είμαι οπαδός του 'κουβέντα να γίνεται' σε αυτό το forum!  :wink:

Αυτό που ήθελα να πως είναι πως άνθωποι που νιώθουν έτσι όπως εσύ και η poison μάλλον υπερ-αγωνιούν για το πως θα πάρουν οι άλλοι κάποιες τους σκέψεις ή πράξεις. Δεν υπάρχει λόγος να απολογείσαι σε κανέναν. Αν απλά χρειάζεσαι τον χώρο και τον χρόνο σου τα διεκδικείς. Αν ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου δεν σου αφήνει να απολαύσεις κάτι που εσύ θεωρείς στοιχειώδες, ε τότε για μένα πολύ απλά δεν είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για σένα!! Παίρνεις και χαίρεσαι μαζί του όσα μπορείς να έχεις, και μέχρι εκεί... Κανείς και τπτ δεν μπορεί να σου υπαγορεύσει πως η σχέση σου με κάποιον άνθρωπο μπορεί να είναι κάτι περισσότερο ή κάτι λιγότερο...

Eley8eros

Παράθεση από: "Enia"
Παράθεση από: "Eley8eros"
Παράθεση από: "Enia"Εντάξει βρε παλικάρια... Πολύ κουβέντα για το τίποτα, και στην τελική περί ορέξεως κολοκυθόπιτα...
Αν σου βγει σου βγήκε, αλλιώς πάμε για άλλα... Με το ζόρι παντρεια!!?? Ε δε γίνεται!

Το αν η κουβέντα είναι για το τίποτα... αν ήταν για το τίποτα δεν θα είχε 40+ απαντήσεις... Φυσικά σε κάθε θέμα συμμετέχει όποιος θέλει και είναι σεβαστός.. Ακόμα και αυτός που διαφωνεί...

Πάντως με το ζόρι ναι... δε γινεται απολύτως τίποτα...  :lol:  :evil:  :lol:

Βρε συ, σε καμμία περίπτωση δεν εννοούσα να μην το συζητήσουμε εδώ! έχω απανειλημένως αποδείξει πως είμαι οπαδός του 'κουβέντα να γίνεται' σε αυτό το forum!  :wink:

Αυτό που ήθελα να πως είναι πως άνθωποι που νιώθουν έτσι όπως εσύ και η poison μάλλον υπερ-αγωνιούν για το πως θα πάρουν οι άλλοι κάποιες τους σκέψεις ή πράξεις. Δεν υπάρχει λόγος να απολογείσαι σε κανέναν. [size=18]Αν απλά χρειάζεσαι τον χώρο και τον χρόνο σου τα διεκδικείς. [/size]Αν ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου δεν σου αφήνει να απολαύσεις κάτι που εσύ θεωρείς στοιχειώδες, ε τότε για μένα πολύ απλά δεν είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για σένα!! Παίρνεις και χαίρεσαι μαζί του όσα μπορείς να έχεις, και μέχρι εκεί... Κανείς και τπτ δεν μπορεί να σου υπαγορεύσει πως η σχέση σου με κάποιον άνθρωπο μπορεί να είναι κάτι περισσότερο ή κάτι λιγότερο...

Αυτό ακριβώς γλυκιά μου χώρο και χρόνο....  :lol:  :wink:

PoiSoN_GiRL

Λιλακι ειναι ετσι ακριβως οπως το διατυπωσες !  :wink:

681 Επισκέπτες, 1 Χρήστης