Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 579
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 566
  • Total: 566

Τελικά τί αγαπάμε ;;;;;;;;;;

Ξεκίνησε από junkie, Ιουλίου 27, 2005, 01:29:54 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Enia

ναι μωρέ... άει στο καλό και με μπέρδεψες!!...

προς στιγμή νόμιζα πως αχνοάκουγες (κοινώς την είχες ακούσει ψιλώς) με κανένα Μήτσο-ιστορία-αμαρτία και τρόμαξα η δόλια...

νταξ, το ξέραμε...

κι άλλη απορία... έχει τπτ κοινό το 'What are you doing to me Dimmie?' με το 'Τι σου κάνω μάναμ?'...  :roll:

freak

Παράθεση από: "Nickolas_Copilot"δε μου λες, τον εξορκιστη τον εχεις δει??? θυμασαι πως γυρναει το κεφαλι της κοπελιτσας??????
ετοιμασου!!!!!!!!!! χαχαχαχαχα μεχρι και ρουλεμαν θα σου βαλω βρε να δεις πως γυρναει!

με αυτο εχει κοινο..... τωρα με το ''τι σου κανω τι μου κανεις την πεταω κ την πιανεις'' δεν ξερω... ισως να πρεπει να τεθει στο πλαισιο της αμφιδρομης υπεραναπληρωσης στο πλαισιο μιας ακμαζουσας, εξεζητημενης δε, χωροχρονικης κ ρηξικελευθρης δε, υφερπουσας απουσιας του εγω στην βαση του προσυνειδητου ειναι.

Enia

Ω, μα ναι, σαφέστατα... ενδιαφέρουσα η άποψή σας, φίλτατε...

spellbound

Anonymous

[size=18]Τελικά τι αγαπάμε βρε παιδιάααααααααααααα??????[/size]

Enia

πάλι καλά που έχουμε και τη Γωγώ να μας επαναφέρει στην ταξη...

Θα είχε νόημα να πούμε πως αγαπάμε κάτι αν δεν μας έκανε να νιώθουμε ωραία!? αν τόσο το αντικείμενο της αγάπης αλλά ακόμα περισότερο το αίσθημα που σε κάνει να νιώθεις δεν σου δίνει την ικανοποίηση πως είναι κάτι δικό σου, κάτι σημαντικό για σένα?
ναι, αγαπάμε πρώτα για τον εαυτό μας, η αγάπη είναι σαφώς 'εγωιστική'.
θέλουμε να αγαπάμε γιατί μας γεμίζει, μας δίνει κίνητρα, σκοπό, όνειρα, ελπίδα... ακόμα κι αν είναι αγάπη χωρίς αντίκρισμα, το γεγονός πως εμείς νιώθουμε να αγαπάμε μερικές φορές είναι αρκετό, και σίγουρα είναι κάτι όλο δικό σου, που κανείς δεν μπορεί να σου πάρει...
(αντίστοιχα με την ελπίδα και την πίστη).

spellbound

α εγω τα εχω συγκεντρωσει..

1. τη κορακλα μου
2. το σκυλο μου
3. το γατο μου
4. την ησυχια μου.

που να μπλεκω σε φιλοσοφιες τωρα... :roll:

Anonymous

Εγω δεν αγαπαω ουτε τα αντερα μου!!!!!!!!!!!!

Anonymous

Παράθεση από: "Nickolas_Copilot"Εγω δεν αγαπαω ουτε τα αντερα μου!!!!!!!!!!!!

Ούτε για κοκορέτσι δεν κάνουν τα άντερα σου σιγά μη τα αγαπούσες κιόλας

Το γαλατάκι της μαμάς όμως με αφρό να σε ξυπνάει το αγαπάς και άσε τα σάπια.......

Άσε που άμα δεις φουστίτσα το μάτι σου γυαλίζει......

Και κάτι άλλο που θυμήθηκα σταμάτα να λες ότι είσαι κολλητός
μου και με έχεις κάνει ρόμπα

Anonymous

Ουπς!!!  Δεν είναι κολλητός??
Πίνει ακόμα γαλατάκι της μαμάς με αφρό και γυαλίζει το μάτι του με τις φούστες???  ]

Apostolos

Το μεγαλύτερο μου λάθος είναι πως αγαπάω πάρα πολλά, αλλά ποτέ τον εαυτό μου.
Αν τον αγαπούσα έπρεπε να τον προστατεύω και λιγάκι!

Eley8eros

Παράθεση από: "gavrina"[size=18]Τελικά τι αγαπάμε βρε παιδιάααααααααααααα??????[/size]

Αγαπάμε να μας αγαπάνε.........

junkie

Εγώ αγαπάω τον Φώτη......
Την οικογένεια μου...
Και ορισμένους ξεχωριστούς ανθρώπους.
.

[size=9]Αγαπάω και να με αγαπάνε!!!! (η αλήθεια είναι αυτή..[/size])

avra

Αν αγαπάμε?... Η δική μου ταπεινή γνώμη είναι πως ΟΧΙ. Αγαπάμε μόνο όταν δίνουμε χωρίς να περιμένουμε τίποτε. Αγαπάμε τον άλλον για αυτό ακριβώς που είναι...χωρίς να προσπαθούμε να τον αλλάξουμε..... Οταν όλοι μας μάθουμε να σκεφτόμαστε με το "ΕΜΕΙΣ" και όχι με το "ΕΓΩ" τότε μπορούμε να πούμε οτι ίσως αγαπήσουμε.

ROMEO

566 Επισκέπτες, 0 Χρήστες