Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 289
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 272
  • Total: 273
  • Leon

Τσα!!!!!!!!!!!!

Ξεκίνησε από Anonymous, Ιουλίου 30, 2005, 06:36:31 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Anonymous

Να εχετε ολοι μια ομορφη μερα να ουμε και οσοι ειναι οχτροι μας να τους κολλησει το DVD και να το ριξουν στο σεξ να κανουν πολλα παιδια και μετα να καταστραφει η ζωη τους γιατι θα πρεπει να τα μεγαλωσουν κιολας!!!!!!!!!!
χαχαχαχαχα
Φιλια απο Θεσσαλονικη (ακομα εδω ειμαι γμτ..)

PoiSoN_GiRL

Tωρα που ειπες παιδια ... θυμηθηκα ..

[size=24]Ποτε θα γινω μανα εγω ??? [/size]

:roll:  :roll:

Anonymous

χωρις να θελω να σε απογοητευσω για την ωρα μαλλον εσυ εισαι το παιδι....
χαχαχαχαχαχαχα

PoiSoN_GiRL

βρε και για την ωρα και για την δεκαετια μη σου πω .. αλλα πως να το κανουμε .. ξυπνησε παλι αυτο το ''μητρικο'' μου συνδρομο  :shock:  :shock:

Anonymous

ααααααααα μη σε νοιαζει, θα του δωσω εγω κατι ηρεμηστικα μουρλια! θα κοιμηθει και θα ξυπνησει μετα απο 20 χρονια τουλαχιστον λεμε
χαχαχαχαχα

PoiSoN_GiRL

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ! Λιλαααααααα για πιασε μια το τσοκαρο κι ελα απο εδω γιατι ετουτο το παλικαρι εχει κακες προθεσεις ..  :evil:  :evil:  :P  :P

τωρα θα δεις !! μουχαχαχα  :twisted:

chriastina

μην της ξυπνήσεις αργά το "μητρικό" της γιατί μετά θα ρωτάει

"εγώ γιατί δεν έγινα μάνα?"    

μια κατάσταση "ου μπλέξεις" με poisonaki  :lol:  :lol:  :lol:

Anonymous

Καλα εσενα πρεπει να σου καει το dvd μπας και ησυχασουμε λεμε!!!!!!!

Enia

*Ένια αρπάει το mule και τρέχει προς υπεράσπιση της δόλιας μάνας-to-be!

και δεν έχω και DVD να μου καεί, οπότε δεν έχω να φοβηθώ τίποτα! μουάχαχα!!!  :twisted:

PoiSoN_GiRL

συντροφισσα και μελλουσα μητερα Λιλα, σ'ευχαριστω για μια ακομη φορα που σταθηκες στο πλαι μου με το mule (ελπιζω να κρατας το δεκαποντο .. το αλλο ειναι μουφα ..) και να ξερεις πως σε ετουτο τον αγωνα εμεις θα νικησουμε !! να 'σαι καλα συντροφισσα και ευχομαι συντομα μια απο τις δυο μας να γινει μανα !! (φιλεναδα μου ξυπνησε παλι το συνδρομο της μητροτητας ... ) ουφ !
με εκτιμιση και αγαπη
Η συντροφισσα σου !

Anonymous

Ώπαααααααααααααα τι γίνεται πάλι εδώ???
Νικόλα καλώς σε !!!   ]

PoiSoN_GiRL

ααααααααααα ! με αγαπανε τα ψιψινακια μου και ηρθανε για βοηθεια !! γιουπιιιιιιι ! σας ευχαριστω και τις δυο ! κι εγω σας λατρευω και το ξερετε καθαρματακια μου !!

(Νικολα που πας να μπλεξεις αγορι μου ?? μουχαχαχα ! επεσες σε συνδικατο ενωμενων ζουζουνιων !! αντε να τα βγαλεις περα με ολες μαζι !! για ξανασκεψου το ... )  :P

Υ.Γ. αν μου καει το dvd ενα σου λεω .. τις αφηνω ελευθερες με το mule και τον πλαστη στο χερι .. ουφ.. δεν θα ηθελα να ειμαι στη θεση σου !!  :twisted:  :twisted:  :twisted:

Anonymous

Είναι δυνατόν να χτυπήσει ο συναγερμός και να μην είμαστε σε εγρήγορση;;;; ]

PoiSoN_GiRL

απαπα ! δεν εχω παραπονο ουτε απο εσενα ουτε απο το Λιλακι ! εισαστε και οι δυο παρουσες παντα μα παντα σε ολες τις δυσκολες καταστασεις !
πολλα πολλα μακια και στις δυο σας !  :wink:  :lol:

Anonymous

Kαι νομιζετε οτι σας φοβαμαι βρε σουρτουκες????
Ε? Πισωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω και σας εφαγα σουπιες!
χαχαχαχαχα

272 Επισκέπτες, 1 Χρήστης