Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 787
  • Total: 788
  • Leon

ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ??????

Ξεκίνησε από purple, Ιουλίου 31, 2005, 12:24:03 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

purple

Διαβαζοντας πολλες δημοσιευσεις μελων,μου εχει κανει εντυπωση το ποσο συχνα αναφερονται  η μοναξια,αυπνιες κακη διαθεση.ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΡΕ ΣΕΙΣ.ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ????ειναι απιστευτο δηλαδη.Βγειτε εξω,βαλτε καμια μουσικη τησ προκοπης να ακουσετε,δειτε καμια ταινια, μην στρεφεται ολη η ζωη σας γυρω απο ενα chat.Τουλαχιστον προσπαθειστε να δειτε τα παντα με θετικη διαθεση,ετσι και αλλιως ολα γινονται για καποιο λογο.

PoiSoN_GiRL

Δεν πιστευω πως υπαρχει τοσο μεγαλη απαισιοδοξια. Κατα τη γνωμη μου τα θεματακια που ανεβαινουν κατα καιρους δεν ειναι εντελως προσωπικα, εννοω δηλαδη πως ο συντακτης δεν ειναι απαραιτητο να μιλαει για μια κατασταση που τον αφορα. Ισως θελει να εκφρασει ενα προβληματισμο και να διαβασει και τις γνωμες των υπολοιπων χρηστων.
Απο την αλλη, οταν καποιο θεματακι αφορα και τον συντακτη , θεωρω οτι ειναι πολυ ομορφο να μοιραζεται τις ανησυχιες και τους προβληματισμους τους με ατομα που συναναστρεφεται καθημερινα. Εξαλλου, στο συγκεκριμενο site δεν περιοριζομαστε μονο στην εδω μεσα επικοινωνια, αλλα μεταξυ μας εχουν αναπτυχθει και δεσμοι φιλιας και μαλιστα αρκετα ισχυροι. Οσοι απο εμας λοιπον δεν εχουν το πλεονεκτημα να βλεπονται μεταξυ τους καθημερινα, εχουν την καθημερινη επικοινωνια μεσω του site. Για μενα αυτο ειναι ακρως ανθρωπινο και αληθινο.Δεν ειναι λοιπον θεμα απαισιοδοξιας, ειναι κατι αντιστοιχο με τον καφε που θα κανονιζες με καποιον φιλο σου που θελεις να του μιλησεις. Μην το καταδικαζεις χωρις να το εξετασεις απο ολες τις αποψεις. Αρκετοι απο εμας εχουν την αναγκη να επικοινωνουν με τα ατομα που δεν βλεπουν συχνα εστω και μεσα απο ενα site.Και στην τελικη δεν ειναι κι αυτο ενα ειδος επικοινωνιας ? Θα σου δωσω ενα παραδειγμα. Η Enia αν δεν το γνωριζεις βρισκεται στην Αγγλια, πραγμα που σημαινει οτι δεν μπορω να την δω οποια στιγμη εγω νιωσω την αναγκη να της μιλησω .. Τι ποιο αμεσο και ανθρωπινο απο το να επικοινωνησουμε γραπτως ? Το ιδιο συμβαινει και με την jasper που ειναι επισης χιλιομετρα μακρια μου , θα μου πεις υπαρχει και το τηλεφωνο .. μα ουτε κι αυτο ειναι αμεσος τροπος επικοινωνιας, ειναι κατι αντιστοιχο με το chat. Oταν λοιπον δεν υπαρχει το πλεονεκτημα να δεις τον αλλον τι κανεις ? Οσο για την θετικη διαθεση , θελω να πιστευω πως υπαρχει απο ολους μας , δεν ειναι δυνατον ομως παντα να ειμαστε μεσα στην τρελη χαρα ! Σιγουρα θα παιξουμε στο χιουμορ και στα παιχνιδακια αλλα καποια θεματα που θελουν σοβαρη αντιμετωπιση θα πρεπει να τα δουμε με την απαιτουμενη σοβαροτητα, αυτο δεν σημαινει απαραιτητα οτι μας εχει κυριευσει η απαισιοδοξια ή ο αρνητισμος .. Τους προβληματισμους μας ανταλλασουμε και τις μεταξυ μας αποψεις.
Αυτα απο εμενα! Μιλωντας παντα υποκειμενικα και απο την δικη μου σκοπια, οπως εγω βλεπω τα πραγματα.  :wink:  :lol:

Anonymous

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"Δεν πιστευω πως υπαρχει τοσο μεγαλη απαισιοδοξια. Κατα τη γνωμη μου τα θεματακια που ανεβαινουν κατα καιρους δεν ειναι εντελως προσωπικα, εννοω δηλαδη πως ο συντακτης δεν ειναι απαραιτητο να μιλαει για μια κατασταση που τον αφορα. Ισως θελει να εκφρασει ενα προβληματισμο και να διαβασει και τις γνωμες των υπολοιπων χρηστων.
Απο την αλλη, οταν καποιο θεματακι αφορα και τον συντακτη , θεωρω οτι ειναι πολυ ομορφο να μοιραζεται τις ανησυχιες και τους προβληματισμους τους με ατομα που συναναστρεφεται καθημερινα. Εξαλλου, στο συγκεκριμενο site δεν περιοριζομαστε μονο στην εδω μεσα επικοινωνια, αλλα μεταξυ μας εχουν αναπτυχθει και δεσμοι φιλιας και μαλιστα αρκετα ισχυροι. Οσοι απο εμας λοιπον δεν εχουν το πλεονεκτημα να βλεπονται μεταξυ τους καθημερινα, εχουν την καθημερινη επικοινωνια μεσω του site. Για μενα αυτο ειναι ακρως ανθρωπινο και αληθινο.Δεν ειναι λοιπον θεμα απαισιοδοξιας, ειναι κατι αντιστοιχο με τον καφε που θα κανονιζες με καποιον φιλο σου που θελεις να του μιλησεις. Μην το καταδικαζεις χωρις να το εξετασεις απο ολες τις αποψεις. Αρκετοι απο εμας εχουν την αναγκη να επικοινωνουν με τα ατομα που δεν βλεπουν συχνα εστω και μεσα απο ενα site.Και στην τελικη δεν ειναι κι αυτο ενα ειδος επικοινωνιας ? Θα σου δωσω ενα παραδειγμα. Η Enia αν δεν το γνωριζεις βρισκεται στην Αγγλια, πραγμα που σημαινει οτι δεν μπορω να την δω οποια στιγμη εγω νιωσω την αναγκη να της μιλησω .. Τι ποιο αμεσο και ανθρωπινο απο το να επικοινωνησουμε γραπτως ? Το ιδιο συμβαινει και με την jasper που ειναι επισης χιλιομετρα μακρια μου , θα μου πεις υπαρχει και το τηλεφωνο .. μα ουτε κι αυτο ειναι αμεσος τροπος επικοινωνιας, ειναι κατι αντιστοιχο με το chat. Oταν λοιπον δεν υπαρχει το πλεονεκτημα να δεις τον αλλον τι κανεις ? Οσο για την θετικη διαθεση , θελω να πιστευω πως υπαρχει απο ολους μας , δεν ειναι δυνατον ομως παντα να ειμαστε μεσα στην τρελη χαρα ! Σιγουρα θα παιξουμε στο χιουμορ και στα παιχνιδακια αλλα καποια θεματα που θελουν σοβαρη αντιμετωπιση θα πρεπει να τα δουμε με την απαιτουμενη σοβαροτητα, αυτο δεν σημαινει απαραιτητα οτι μας εχει κυριευσει η απαισιοδοξια ή ο αρνητισμος .. Τους προβληματισμους μας ανταλλασουμε και τις μεταξυ μας αποψεις.
Αυτα απο εμενα! Μιλωντας παντα υποκειμενικα και απο την δικη μου σκοπια, οπως εγω βλεπω τα πραγματα.  :wink:  :lol:
(να σε λεμε Κομφουκιο????)

Anonymous

ρε υπαρχει πιο ωραιο πραγμα απο τη μοναξια? αφου εχουμε τρελαθει ολοι, δεν ξερουμε τι θελουμε πια. ολο δουλεια και δουλεια (λεμε τωρα) να εχεις και τον αλλο να σε ζαλιζει... (ποια σε κοιταει, με ποια μιλας)
Ε ασταδιαλα!

Enia

Με πρόλαβε και με κάλυψε η προλαλησασα... :)

Εξάλου, όπως έχω ξαναπεί είμαι υπέρ της γκρίνιας (γιατί αλλιώς μένουν απωθημένα κλπ κλπ) Όταν δεν είμαστε καλά θέλουμε να γκρινιάξουμε για να μας περάσει... Ε, λογικό είναι αυτό να βγαίνει κάπως πιο έντονο... Όταν είμαστε καλά, είμαστε απλώς καλά, και δεν νιώθουμε την ανάγκη να το φωνάξουμε, απλώς το απολαμβάνουμε... Και στις δυο περιπτώσεις όμως ο χαβαλές και η πλάκα συνεχίζονται. Αν προσέξεις τις απαντήσεις μας, θα δεις πως δεν είναι απαισιόδοξες, αλλά δίνει η μια κουράγιο στην άλλη...
Πιστεύω πως είμαι φύσει αισιόδοξος άνθρωπος, αλλά δεν γίνεται να κλαίγεσαι και να γκρινιάζεις με αισιοδοξία!  :P Και πίστεψέ με, χρειάζεται κι αυτό φορές φορές, ανθρώπινο είναι...  :)

... περαστικά μας!

kathreftis

agapite  purple  exwntas  poles  fores  koutoulisi  me  kapoious  legontas  
tin  apopsi  mou  pou  itan  anti8eti  me  tin  diki  tous  apofasisa  na  apofebgw  
tis  topo8etisis mou  ( oso  mporw  diladi )   mias  kai  mazi  sou  akoma  den  
exw  koutoulisi  8a  sou  pw  auto  pou  mou  bgike  diabazwntas  se .

ksekinaw  legontas  oti  simfono  me  tin  PoiSoN_GiRL   oti  den  einai  
aparetita  arnitikos  kapoios/a  otan  anebazei  ena 8ema  bari  stenaxoro  
i  telos  panton  arnitiko  kai  apesiodokso (ektos  kai  mono  tetia  8emata  anebazei ).
lew  twra  egw ..... pote  fonazeis  boi8ia ?  otan  to  exeis  anagki e ? einai  kako ?
mpa den  nomizw . oute  iparxi logos  an  nio8is  asxima  na  min  to  ekfrasis .
se  mia  parea  pou  nio8is  oti  kapoioi  se  niazonte  i  apla  8elis  na  
bgalis  apo  mesa  sou  auto  pou  se  bareni  to  grafis  gia  na  to  eksorkisis  
i kai  gia  na  akousis  pos  to  blepoun  oi  alloi i kai  na  sou  simparasta8oun  
akoma  an  exeis  kapio  problima  pragmatiko .
8elw na  pw  oti  mporei  apla  na  exeis  mia  stenaxoria  den  simeni  
oti  eisai  kai  sinexia  stenaxoros .
apla  an  tin  grapsis  meni  grameni  kai  meta  pou  sinil8es . nai ?
kai  otan  oi  alloi  xristes  sou  apantisoun  esu  mporei  na  eisai  kala  
alla  apantas  apo  ebgenia  se  auto  pou  sou  lene  kai  fenete  san  na  eisai  
kai  twra  stis  mabres  sou  epidi  iperaspizese  auto  pou  tote  egrapses.

alloste  gia  na  ginw  kai   egw  ligo  mauros  mipos  den  einai  ola  
aliomena stis  meres  mas ? oi  an8ropoi  olo  kai  pio  monoi  einai .
xanonte  aksies  pou  kapote  itan  dedomenes  kapoios  pou  efage  mia  
toumpa  lipon  kai  to  grafi  apla  einai  aganaktismenos  oxi  aparetita  apesiodoksos .
kai  an  deis  iparxoun  kai  pola  xaroumena  kai  aisiodoksa  post  
alla  kata  kanona  ta  xaroumena  den  exeis  anagki  na  diamartiri8is  
otan  sou  simbenoun  eno  ta  maura  8elis  na  ta  fonaksis  . lew  egw  twra .

egw  prosopika  eimai  fisi  esiodoksos  kai  den  mporw  tous  monimos  klapsiarides
alla  den  sineni  oti  kapies  fores  den  exw  tis  maures  mou .
oute  mporw  na  pw  kapion  apesiodoksw  epidi  egraspe  ena
stenaxoro  8ema .  an  grafi  mono  stenaxora  isos  a  einai  alla  oxi   aparetita .

oso  gia tin  epikinonia  ektos  chat  an  proseksis   einai  iparkti kai  auti.
elpizw  na  min  se  kourasa  alla  o  psixiatros  mou  mou  ipe  otan  exw  
kati  mesa  mou  na  to  bgazw  . :P  
pantos  kai  egw  xtipaw  kati  ksegirismenes  aipnies  kai  monaksies  kai  
oute  xalieme  oute  nio8w  apesiodoksa  apla  .......goustarw  :P
opos  les  kai  esu  ola  gia  kapio  logo  ginonte .
ouf  elpizw  na  se  kourasa   oups  enoo  na  min  se  kourasa  
ala  protistos  elpizw  na  katalabis  oti   den  sou  kanw  epi8esi  apla  
diafono  me  ton  tropo  pou  to  blepeis .

skepsou  kai  ena  allo  endexomeno poloi  apo  tous  xristes  tou  internet
o  ka8e  enas gia  tous  dikous  tou  logous ( egw  giati  eimai  antikinonikos )
nio8ontas  monaksi  anaziei  parea  mesw  chat  i  akoma  kai  se  kat idian
sinantisis me  skopo  tin  epikinonia . auto  einai  apesiodoksia ?
egw  ontas  esiodoksos ( as  opsiste  o  psixiatros  mou )  nomizw  oti  einai
ena  esiodokso  minima  tis  prospa8ias  ton  an8ropon  gia  epikinonia .

pw pw pw pw ti  ipa  pali  ??????????????

Eley8eros

θα συμφωνήσω στα περισότερα με τον προλλαλήσαντα και θα πώ πως η μοναξιά πχ υπάρχει παντου... γιατι να μην υπάρχει και εδω μέσα??

Evitaki

αφου κ διπλα μας να εχουμε καποιους μερικες φορες νιωθουμε μονοι μας...
πολλες φορες εδω μεσα σε καταλαβαινουν οι αγνωστοι μεσα σε εισαγωγικα περισσοτερο απο οσο σε καταλαβενουν οι δικοι σου......
ολα τα συναισθηματα
η αγαπη
η γκρινια
το παραπονο
η απαισιοδοξια
η αισοδοξια
κ αλλα τοσα
δειχνουν οτι εισαι ζωντανος οργανισμος
αισθανεσαι αρα ζεις.......υπαρχεις

Enia

Να ρε σεις.... Γι'αυτό σας λατρεύω ώρες ώρες, και σε κάτι τέτοια φαίνεται το πως και γιατί ταιριάξαμε! Τι σύμπνοια πνεύματος είναι αυτή!??  :D
Άρη, ταυτόχρονα τα γράφαμε και τα ίδια σκεφτόμαστε! Αυτό το νικ σου, πολύ μου τη σπάει όταν δικαιώνεται!!!  :P  (όταν με το καλό επιστρέψω μόνιμα αθήνα να μου δώσεις τα στοιχεία του δικού σου ψυχίατρου γιατί ο παλιός ο δικός μου αποφάσισε να βγει σε πρόωρη σύνταξη όταν έμαθε πως σκοπεύω να γυρίσω...  :roll:  :P )

minoraki

Παράθεση από: "Evitaki"αφου κ διπλα μας να εχουμε καποιους μερικες φορες νιωθουμε μονοι μας...
πολλες φορες εδω μεσα σε καταλαβαινουν οι αγνωστοι μεσα σε εισαγωγικα περισσοτερο απο οσο σε καταλαβενουν οι δικοι σου......
ολα τα συναισθηματα
η αγαπη
η γκρινια
το παραπονο
η απαισιοδοξια
η αισοδοξια
κ αλλα τοσα
δειχνουν οτι εισαι ζωντανος οργανισμος
αισθανεσαι αρα ζεις.......υπαρχεις
συμφωνω απολυτα με το εβιτακι! με καλυψε σε ολα οσα εγραψε!

purple

παρεξηγησατε κατι.ΔΕΝ κατηγορω το chat,ή γενικοτερα την επικοινωνια μεσω ιντερνετ, απλα επειδη ειμαι απο την φυση μου αισιοδοξο ατομο(σε υπερβολικο βαθμο)με ανησυχησε το γεγονος οτι πολλοι προβληματιζονται.Αυτο που εγραψα εχει να κανει με σταση ζωης, ασχετα εαν ανεφερα το τσατ.(και για αυτο ισως επικεντρωθηκατε σε αυτο).Και βεβαια ειναι  χρησιμο(το τσατ).και εγω εχω κανει φιλιες μεσα απο αυτο.Εχω παει μαλιστα και διακοπες αυτο το καλοκαιρι,οποτε...

kathreftis

Παράθεση από: "purple"Διαβαζοντας πολλες δημοσιευσεις μελων,μου εχει κανει εντυπωση το ποσο συχνα αναφερονται  η μοναξια,αυπνιες κακη διαθεση.ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΡΕ ΣΕΙΣ.ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ????ειναι απιστευτο δηλαδη.Βγειτε εξω,βαλτε καμια μουσικη τησ προκοπης να ακουσετε,δειτε καμια ταινια, μην στρεφεται ολη η ζωη σας γυρω απο ενα chat.Τουλαχιστον προσπαθειστε να δειτε τα παντα με θετικη διαθεση,ετσι και αλλιως ολα γινονται για καποιο λογο.

exei  dikio  o  trelogiatros  mou  telika  eimai  antikinonikos

kai  na  sou  pw  kai  kati  akoma  purple   egw  xeromai  pou  blepw  oti  
akoma  kapoioiproblimatizontai  to  anti8eto  8a  me  stenaxorouse  

a  kai  milaw  kai  egw  gia  stasi  zwhs

PoiSoN_GiRL

kathreftako μου δηλαδη κι εγω αντικοινωνικη ειμαι που συμφωνω μαζι σου ?? δεν βαριεσαι .. who cares ?!?! σ' οποιον αρεσουμε , για τους αλλους δεν θα μπορεσουμε !! (σωστα ??)  :wink:

kathreftis

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"kathreftako μου δηλαδη κι εγω αντικοινωνικη ειμαι που συμφωνω μαζι σου ?? δεν βαριεσαι .. who cares ?!?! σ' οποιον αρεσουμε , για τους αλλους δεν θα μπορεσουμε !! (σωστα ??)  :wink:

swsta ?  mono  swsta ?  
an  einai  na   min  aresw  se emena  gia  na  aresw  stous  allous  .......
na  lipi  to  bisino  ( mono  metaforika  na  lipi )

alla  8elw  na  pistebw  oti  o  purple  den  kanei  kaki  kritiki  gia  olous  
autous  stous  opioius  anaferete  alla  problimatizete  kai  autos  me  tin  
sira  tou .  
exw  tin  entiposi  oti  ekane   la8os  ektimisi  i  isos  la8os  diatiposi .

kai  auto  giati  den  einai  apesiodoksia  i  prospa8ia  epikinonias  
esto  kai  mesw  chat  kai  genikotera  mesw  internet  arki  na  min  
einai  mono  mesw  internet.
einai  parakseni  i  epoxi  mas  .................
leeeeeeeeew  egw  twra  
.........kai  den  pira  kai  ta  xapia  mou  simera  gmt  :evil:

PoiSoN_GiRL

οχι σε καμια περιπτωση δεν υπονοησα οτι εκανε κακη κριτικη ο purple !
Ισα ισα , χαιρομαι οταν κατι προβληματιζει τον οποιονδηποτε απο εμας να ρωταει ! Ειναι υγιες αυτο ! απολυτα υγιες ! Το κακο θα ηταν να εχουμε μια εικονα στο μυαλο μας που δεν μπορει να αλλαξει (για το οτιδηποτε) μονο και μονο επειδη δεν ρωταμε ! Κατα τα υπολοιπα , τα γνωστα (συμφωνω απολυτα μαζι σου !)  :wink:

787 Επισκέπτες, 1 Χρήστης