Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 284
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 294
  • Total: 294

15χρονο αγόρι έχει συμπτώματα περιόδου!

Ξεκίνησε από Anonymous, Ιουλίου 31, 2005, 03:29:17 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Anonymous

Γιατροί στην Ινδία δεν μπορούν να απαντήσουν στο ερώτημα πως είναι δυνατόν ένα νεαρό αγόρι να έχει συμπτώματα περιόδου! Ο νεαρός Tarak, από την περιοχή Kalna, εδώ και ένα χρόνο παρουσιάζει συμπτώματα που συνήθως εμφανίζουν τα κορίτσια σε αυτή την ηλικία.

Ο 15-χρονος, σύμφωνα με ιατρικές αναφορές, «βγάζει» αίμα από το γεννητικό του όργανο την δεύτερη εβδομάδα του κάθε μήνα! Ακόμα το νεαρό αγόρι εκείνη την περίοδο υποφέρει από ναυτία, πόνους στη κοιλιακή χώρα και ψυχικές μεταπτώσεις.

«Το αγόρι έχει όργανα αρσενικού αλλά με θηλυκές ιδιότητες. Εάν οι εξετάσεις αποδείξουν πως έχει και ωάρια τότε πράγματι θα είναι μια πολύ σπάνια περίπτωση,» είπε ο Sudip Mondol ένας εκ των γιατρών που εξετάζει τον Tarak.

PoiSoN_GiRL

ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΑ ΕΓΩ ??[/u]  :shock:  :shock:

Anonymous

Άσε κι εγώ που τα διάβασα σοκαρίστικα Ζουζούνα μου!!
Οι κάιρόι αλλάζουν....όλοι μας αλλάζουμε.... ]

PoiSoN_GiRL

Γωγουλα αυτο που θα με σοκαρει περισσοτερο (στο λεω να το ξερεις ... να αναφερεις απο τι επαθα το ψυχολογικο σοκ και δεν θα ειμαι στα καλα μου για να δωσω εξηγησεις στον ψυχολογο ! λολ) θα ειναι να δω τον Παντελακο τον ζαβο που μεγαλωσαμε μαζι στην ιδια γειτονια να γινει μανα κι εγω ακομη να ψαχνω υποψηφιο πατερα !! το φανταζεσαι δηλαδη ???
λοοοοοοοοοοοοοοολ ! ελα Χριστε και Παναγια !! θα σκισω τα ρουχα μου λεμε ! θα φαω τις κοτσιδες μου !
φερτε μου τον ακατανομαστο να του ριξω καμια τσοκαρια να ξεσπασω η γυναικα .. περασα μεγαλο σοκ σημερα !!  :shock:

freak

εμενα αυτο που με μπερδευει ειναι το ΠΟΥ διαβαζεις ολα αυτα που γραφεις.....

σου εχω κ αποκλειστικοτητα για ενα Λαμα (κ ουχι Lada) που τo θωπευσε ενας βοσκος κ γεννησε παιδια μισα ανθρωπους κ μισα Λαμα (κ ουχι Lada το ξανατονιζω)  σε ενα χωριο στα υψηπεδια των Περουβιανων Ανδεων.....ατςςςς.

PoiSoN_GiRL

:shock:  :shock:  :shock:  :shock:

τι αλλο θα διαβασω σημερα το απροσαρμοστο ...  :roll:

fmas

Η απάντησή μου και σε αυτό το post είναι στο post για την σύλληψη μωρού ενός έτους.....

minoraki

:shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock: τι εγινε παλι εδω?  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:

PoiSoN_GiRL

minoraki μου .. της τρελης γινεται τελικα ..  :shock:  :shock:  :shock:

paidi-gia-spiti

Ο ΘΕΟΣ ΓΑΤΕΧΕΙ ΤΙ ΑΙΜΟΜΙΞΙΕΣ ΕΚΑΝΕ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΤΣΑ ΤΟ ΚΟΠΕΛΙ :evil:

heinrich

Παράθεση από: "gavrina"............Ο 15-χρονος, σύμφωνα με ιατρικές αναφορές, «βγάζει» αίμα από το γεννητικό του όργανο την δεύτερη εβδομάδα του κάθε μήνα! Ακόμα το νεαρό αγόρι εκείνη την περίοδο υποφέρει από ναυτία, πόνους στη κοιλιακή χώρα και ψυχικές μεταπτώσεις...........

δεν είναι κάτι ασυνήθιστο
το ίδιο παθαίνω και εγώ κάθε φορά που τηλεφωνώ στους πελάτες μου για εισπραξη και μου λένε:
- τον άλλο μήνα! Πάρτε τηλέφωνο τον άλλο μήνα! Δεν μπορούμε τώρα.

SurvivoR

dld ama exei kai spermatozwaria kai wraria...tote mallon 8aeinai to paidi 8auma........dn 8a mporoune na ton poune kai fousti.........

zeugarwnei dikaios kai me ta 2 fulla............ :roll:

Marilena

Ena exw na pw... Perastika tou!!!!!!!  :P

Marilena

Ena exw na pw... Perastika tou!!!!!!!  :P

sexy

OH MY GOD....Ti allo tha akousw h gynaika....Na ton dw otan tha "periodeuw" kai egw an tha exei kai autos nauties(kai tis synepeies ths nautias) kai na pinoume 2-2 ta lonarid.... :lol:  :lol:

294 Επισκέπτες, 0 Χρήστες