Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 430
  • Total: 431
  • Leon

Σήμερα γάμος γίνεται....

Ξεκίνησε από kitty!, Αυγούστου 07, 2005, 11:56:38 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kitty!

Πώς θα το πέρνατε αν παντρευόταν ένας/μια πρώην σας, έστω κ αν έχετε ξεκολλήσει? Δεν το συζητώ αν είστε ακόμα κολλημένοι... Αν σας έστελνε προσκλητήριο  ]

Eley8eros

Αν έχεις ξεκολλήσει γιατί να μην πας ίσα ίσα που θα είναι όμορφα... θα περάσεις καλά και που ξέρεις... μπορεί να γνωρίσεις και άλλο κόσμο εκεί....

kitty!

:roll:  :roll: Λες??? :lol:

Πάνω κάτω έχω αποφασίσει τι θα κάνω...Απλά ήθελα τις απόψεις σας πάνω στο θέμα.. :wink:

PoiSoN_GiRL

3 παντρεψα ! (ζωη να εχουνε τα χρυσα μου !) Κυριλε ! και στο γαμο πηγα, και δεν τολμησε και κανεις να μου πει ''και στα δικα σου'' και πολυ το χαρηκα γιατι αποκατασταθηκαν τα ρεμαλακια !! χιχιχιχι ! Τον Οκτωβρη νομιζω παντρευεται κι ο τεταρτος ! αντε και στα δικα σας οι ελευθεροι (φτου μακρια απο μενα!)  :lol:  :wink:

moufas

as prosexane :P  :P  :P  :P
  egw den paw se gamous genika!eimai antikoinwniko koproskylo egw

TetiQ

:bounce: nei ame...prosfata "kolhtos mou" pantreuthke...kai ston gamo tou eixa prwto trapezi pista...loooool :wink:  :D  :D  3erete twra tsiftetelia me thn nufh....ktl.....
To 8ema einai oti otan agapas kapoion k xwrizeis...meta ponaei...sou feugei..to 3exnas...an omws sou aresei o an8rwpos...tote den empodizei tipota sto na kanoune parea....idika otan autou tou eidous h isorropia sthn sxesh exei e3akribw8ei apo ta xronia :wink:  :roll:  :lol: [/i][/b]

gia me emena mia xaroula douleuei... :wink:

Pantws...asxeta...den 8a h8ela na 3anapaw kai se allon gamo prwin... :twisted:  8a arxisw na to blepw alliws to 8ema...kala ti pa8ane oloi tous kai pantreuonte..... :idea: ...loooool

Evitaki

θα πηγαινα κ τρεχωντας μαλιστα
τον παρελθον ανηκει στο παρελθον
κ το μελλον στο μελλον
μονος ενας δεν με καλεσε γιστι ειπε οτι αν πηγαινα
οτι δεν θα εκανε τον γαμο...
γιατι αραγε? :P  :P  :P  :P  :P

Anonymous

Έμαθα πριν λίγο καιρό πως κάποιος πρώην μου ο οποίος είναι πρώτος ξάδερφος της κολλητής μου φίλης, θα δώσει λόγο με την κοπέλα που είναι τώρα και με την οποίο τότε διατηρούσε σχέσεις ΧΩΡΙΣ εγώ να ξέρω ότι ενώ ήταν μαζί μου ήταν και με εκείνη.  ]

fmas

Πραγματικά δεν ξέρω αν θα πήγαινα αλλά για να κάνω και τον συνήγορο του διαβόλου δεν ξέρω αν θα την καλούσα και στον δικό μου γάμο..... Νομίζω ότι είναι ανάλογα με το πως νοιόθεις και το πόσο σε πλήγωσε άσχετα με το άμα είσαι ακόμα κολλημένος ή ξεκόλλησες........

Πάντα Φιλικά,

spell

Αμεεεεε!!!!! :twisted:

Φυσικα και θα πηγαινα!!!!  Και θα φροντιζα επιμελως να με συνοδευει
ενας διμετρος παιδαρος  :twisted:

(και εξυπακουεται οτι το εχω κανει βεβαια,  γουρλωσε τα ματια ο γαμπρος αλλα καλα να παθει   :wink:  :wink:  :wink:  :wink: )

[size=9]...τελικα ειμαι κακια μα πολυ κακια    8) [/size]

fmas

looooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool spell.....

junkie

Δεν κράταω επαφές με τους πρώην μου γιατί δεν νομίζω οτί υπαρχει λόγος.... Δεν θα με ένοιαζε αν παντρευόταν κάποιος πρώην γιατί για να έγινε πρώην για μένα σημαίνει ότι κάτι θα πήγε στραβά και χώρισα. οπότε δεν υπάρχει λόγος καμίας ενόχλησης... Δεν πάει να γίνει και παππούς το ίδιο θα 'ναι για μένα... Σε τέτοια θέματα είμαι απόλυτη. Γιατί όπως είπα,δεν μου αρέσει να έχω παρτίδες με πρώην.   Αυτά.. :)

kuria

ας έβρισκαν γυναίκες της αρεσκείας τους οι άντρες μου και εγώ η ίδια θα τους πήγαινα στην εκκλησία να τους παραδώσω...       :wink:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

kitty!

Παράθεση από: "spellbound"Φυσικα και θα πηγαινα!!!!  Και θα φροντιζα επιμελως να με συνοδευει
ενας διμετρος παιδαρος  :twisted:

]

Anonymous

ΠαράθεσηGavrina, κάτι παρόμοιο έχω πάθει κ εγώ... ]

χιχι δεν είμαι η μοναδική!!
ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ λέμεεεεεεεεε ]

430 Επισκέπτες, 1 Χρήστης