Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 640
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 809
  • Total: 810
  • Leon

''ApORiES.. '' pOioS THa mOU TiS LUsEi ???

Ξεκίνησε από PoiSoN_GiRL, Αυγούστου 07, 2005, 05:01:39 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

LaStDrIvE

exw mia aporia!!!!

H tripoli einai stin peloponiso 'h dipla apo tin larissa?

AXAXaxaxaxAX:**** :PPPPPP

Anonymous

χααχαχαχαχα Η τρίπολη είναι στην Πελοπόνησο,
Η φιλεναδούμπα-τουλούμπα είναι μια χαρά, ή Ένια μας έχει αναζητήσεις περίεργες..θέλει να αλλάξει όνομα αλλά κατά τα άλλα όλα κυλούν ομαλά σε αυτό το φόρουμ..!

Enia

Άχαχαχα!!! ακατανομαστούλης ένας και μοναδικός μωλέ! ασταδιάλα! :P lol

Γωγούλαμ, μόνο για να μην μένω πίσω στις εξελίξεις! Κατά τα άλλα ουδεμία αμφιβολία έχω...:

ΜΕ ΛΕΝΕ ΕΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ !!!

:P

όσο για την Τρίπολη έχει καμμία σχέση με τα Τρίκαλα?!
και δεν είναι Λάρισα αλλά Λάρσα (σ'είδα και λαχτάρσα)...

:D

Άλλες απορίες...:

Που είναι η 'κούλουρη'!? (βλέπε 'πήγε η ψυχή μου στην κούλουρη...')

Κάτω από ποιές προυποθέσεις και συνθήκες μια τριάδα αγιοποιείται και πότε δύναται να μπει σε ισχύ η δύναμη των δύο!?

8)

spellbound

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"[/color]

[/b]

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "LaStDrIvE"exw mia aporia!!!!

H tripoli einai stin peloponiso 'h dipla apo tin larissa?

AXAXaxaxaxAX:**** :PPPPPP

Λοιπον σημερα εχω εμπνευση θα σας λυσω εγω ολες τις αποριες σας !!

Ξεκιναω απο εσενα punkaki :

Η Τριπολη ειναι διπλα στα Τρικαλα και φυσικα διπλα στη Λαρισσα που κατοικοεδρευει ο φιλος μου ο Ar_Ka_s !!
Arkako που εισαι ζουζουνακι μου ?? μου λειπεις !!
Θα παρω το πρωτο Yaris που θα βρεθει μπροστα μου και θα ερθω Λαρισσα να σε βρωωωωωωωωω ! i miss u .. snif ...  :cry:

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "gavrina"χααχαχαχαχα Η τρίπολη είναι στην Πελοπόνησο,
Η φιλεναδούμπα-τουλούμπα είναι μια χαρά, ή Ένια μας έχει αναζητήσεις περίεργες..θέλει να αλλάξει όνομα αλλά κατά τα άλλα όλα κυλούν ομαλά σε αυτό το φόρουμ..!

φιλεναδα τουλουμπιτσα καλημερα  :lol:  :lol:
Λοιπον την απορια σου την ελυσα μαζι με την απορια του punkakiou !!
Η Ενια μας δεν θα αλλαξει nick (ψεμματακια λεει το μαναρι μου για να μας ανησυχησει!!) οποτε μην ανησυχεις ! (ασε που αν αλλαξει θα ειμαστε οι πρωτες που θα την παρουμε χαμπαρι !!)  :wink:

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "Enia"Άχαχαχα!!! ακατανομαστούλης ένας και μοναδικός μωλέ! ασταδιάλα! :P lol

Γωγούλαμ, μόνο για να μην μένω πίσω στις εξελίξεις! Κατά τα άλλα ουδεμία αμφιβολία έχω...:

ΜΕ ΛΕΝΕ ΕΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ !!!

:P

όσο για την Τρίπολη έχει καμμία σχέση με τα Τρίκαλα?!
και δεν είναι Λάρισα αλλά Λάρσα (σ'είδα και λαχτάρσα)...

:D

Άλλες απορίες...:

Που είναι η 'κούλουρη'!? (βλέπε 'πήγε η ψυχή μου στην κούλουρη...')

Κάτω από ποιές προυποθέσεις και συνθήκες μια τριάδα αγιοποιείται και πότε δύναται να μπει σε ισχύ η δύναμη των δύο!?

8)

Σε λενε ψιψινακι, εισαι παραπονιαρικο , εισαι γλυκυτατο παιδακι και εγω σ' αγαπω πολυ ! σου φτανει αυτο ??  :P  :wink:

Οσο για την απορια σου θα προσπαθισω να σου δωσω επιστημονικη απαντηση σημερα ...

Κουλουρη = ανορθογραφο κουλουρι . Τοπος προελευσης και καταγωγης του γνωστου ''κουλουρτζη'' ή αλλιως ζαχαροπλαστη που με τα δυο του τα χερακια πλαθει - πλαθει κουλουρακια !!

Η δευτερη απορια σου τωρα ..

οι προυποθεσεις κατω απο τις οποιες η τριαδα αγιοποιειται μου ειναι αγνωστες (αν και εντελως μεταξυ μας .. Αγιες ειμαστε οι γυναικες ...)
οσο για την δυναμη των δυο .. ειμαστε δυο - ειμαστε τρεις (εμεις ανηκουμε στο ''ειμαστε τρεις'' οποτε δεν μας αφορα ο αριθμος δυο !!)

Τελος η Λαρσα .. αχ την ειδα και λαχταρσα οντως !! Ειδικα εκει στον Αγιοκαμπο θα μπορουσα να αποσυρθω να περασω την υπολοιπη ζωη μου !!

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "spellbound"
Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"[/color]

[/b]

εφτασα αισιως και σε εσας μιςς spell spellbound του Kομφουκιου !! χιχιχιχιχι !
καταρχην καλημερα σας !
κατα δευτερον μολις μου θυμησες την γνωστη παροιμια ''μην ταξεις του Αγιου κερι και στο παιδι κουλουρι'' θελοντας να προσθεσω ''και στην διευθυνση παγωτακι'' !!!
Με τιποτα δεν κρατιεται αυτο το αγορι τελικα ! ειχε μια κλιση προς την σοκολατα αλλα τωρα με τα παγωτα εχει ξεφυγει και δεν μαζευεται με τιποτα !! χαχαχα
Ο ακατανομαστος πλεον ειναι και επισημα ακατανομαστος οποτε θεωρω τον εαυτο μου επισημη νονα του μιας και εγω τον βαφτισα ετσι (απο την πρωτη μερα που τον πετυχα !! λοοοολ)
Και τελος .. μολις αποφασισω να κανω το Den_Eimai_H_PoiSoN_GiRL register θα σας το ψιθυρισω αλλα προσοχη ... μην σας ξεφυγει τιποτα σας εφαγα !!!!!

μακιαμουκιαααααααα κι απο μενα κι ας ειμαι και στραβοξυπνημενη ! λολ  :lol:

PoiSoN_GiRL

[/u][/color]

[size=12]οταν η διευθυνση ανακαλυψει τα quote που εκανα εδω μεσα .. ποσα download καντιλιων θα μου κανει ??[/size]  :shock:  :roll:

(μπορειτε να αρχισετε να πονταρετε απο τωρα !!)  :P

Enia

αχαχαχα! η διεύθυνση θα έχει κεφάκια όσο 'αυτό το αγόρι' τρώει παγωτάκια και κάνει πλίτσι πλίτσι! οπότε κι εγώ ποντάρω στο εξής ένα μόνο (και διαχρονικό) καντηλο-download:

βλαμμένοοοοοοοο

:D:D:D

μακιαμούκια τρελα που μου είναι και στραβοξυπνημένο το ψιψίνι μου! ;)

PoiSoN_GiRL

xaxaxa ! λοιπον αυτη η λεξη (βλεπε Βλαμμενοοοοοοοοοοοοο με ''λ'' Θεσσαλονικιωτικο και πολλα ''ο'' στο τελος ) τη λες βρε παιδι μου και γεμιζει ο στομας σου !! το ευχαριστιεσαι !! ε ψιψινακι ?? για κανε μια προβα κατ' οικον και θα καταλαβεις τι εννοω .. (οταν κανεις προβα ομως να εχεις στο μυαλο σου το υφακι και τον τονο του ανθρωπου που την λεει !! χαχαχαχαχα)

επομενη απορια σε λιγο !! προς το παρον με καλυψε η καραμελΕνια !!

μμμμμμμμμμακια  :lol:

LaStDrIvE

έλεγα σε κάποιον ότι μου κάνει μια αγελάδα καμάκι από το απέναντι οικόπεδο (φάρμα)..κάνοντας μου MMMMmmmmmmmm!!!!!.... και είπε πως άμα δεν σταματήσει να μου κάνει καμάκι θα την μαδήσει πούπουλο-πούπουλο.

Και αναρωτιέμαι οι αγελάδες έχουνε πούπουλα?  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:

PoiSoN_GiRL

[/u][/color]

αναφερεσαι σε εμενα punkaki ή σου απαντησε κι αλλος με τον ιδιο τροπο ??
χαχαχαχαχα ! εγω παντως αυτη την αγελαδα θα την μαδησω πουπουλο - πουπουλο ! τιποτα δεν θα της αφησω ... μμμμμμ !  :P

spellbound

PoiSoN_GiRL

πεθερουλα μου γλυκεια (αμαν εχω πεθερα ?? θα μπω στο σχετικο θεματακι να μιλησω για την πεθερα μου λοιπον !! γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι εχω κι εγω πεθερουμπα τωρα ! αλλα να με αγαπας εεεεεεεεεε ! να μην εισαι σαν τις αλλες τις πεθερουμπες τις μουστρουφισες !!)
εγω τον αφηνω να διαβασει ... αυτος δεν στρωνει τον πωπουλινο του κατω ... απο συναυλια σε συναυλια γυριζει και απο μπυρα σε μπυρα .. για να μην πω απο θηλυκο σε θηλυκο !!  :evil:
Θα τον ξεπουπουλιασω κι αυτον σου λεω !! ηρθε η ωρα του δεν γλιτωνει !!
(ασε που εχει αρχισει να μου λεει ''θα γυρισω συντομα Ελλαδα'' σε ενα - δυο χρονακια θα ειμαι πισω ... και να σκεφτεις οτι τον Σεπτεμβρη θα γυριζε .. λες να ανησυχησω ? )  :roll:

Δωσε μου τα φωτα σου πεθερουμπααααααααααα ! ειμαι σε απογνωση !!  :shock:

809 Επισκέπτες, 1 Χρήστης