Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 463
  • Total: 464
  • Leon

΅ΒΡΗΚΕΣ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ ΣΤΟ CHAT Η ΤΟΝ ΜΠΕΛΑ ΣΟΥ ?

Ξεκίνησε από MAGIC, Αυγούστου 10, 2005, 02:11:26 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

MAGIC

ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΑΣ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ Η ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΕΝΕΙ ΠΑΠΠΟΥΣ ΣΕ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΦΕ Η ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.ΠΕΡΙΜΕΝΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ Η ΟΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ. ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ,ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΤΙΣΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΚΕΙΝΟΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΓΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΑΛΟΣ,ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟΝ ΧΩΡΙΣΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΕΙΤΑΝ ΜΟΥΓΚΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΟΥΦΟΣ.ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΛΛΑ ΑΛΗΘΙΝΟ

PoiSoN_GiRL

χεχ !! λοιπον, το chat ειναι μεν μικρογραφια της κοινωνιας μας, αλλα απο την αλλη υπαρχει και η ανωνυμια σε αυτο ... Σιγουρα οταν καποιος διατηρει την ανωνυμια του με νυχια και δοντια κατι δεν πηγαινει καλα ..
Οπως σε ολους πιστευω, ετσι κι εμενα μου εχει συμβει να γνωρισω ατομα που ουδεμια σχεση ειχαν με τον χαρακτηρα που ''εβγαζαν'' εντος chat !
Επισης μου εχει τυχει να δω φωτογραφια και οταν τελικα συναντηθηκα με τα συγκεκριμενα ατομα να απεχουν μακραν !! λολ
Σιγουρα ομως δεν μου εχει τυχει κατι τοσο τραβηγμενο οπως να ειναι τρανσεξουαλ ή παππους ή οτιδηποτε αλλο .. !
Αυτο ισως οφειλεται και στο οτι δεν ασχοληθηκα ιδιαιτερα πολυ με το chat, και αποχωρησα νωρις απο ολο αυτο το μπλαμπλα και την γνωριμια ανθρωπων ..
Προτιμω να γνωριζω τους ανθρωπους με τους οποιους μιλαω, να ξερω ποιον εχω απεναντι μου, γιαυτο και χαιρομαι που καταφερα να γνωρισω ολα τα εδω παιδακια απο την αρχη !
Απο την αλλη ομως .. και στην ''εξω'' ζωη καπως ετσι δεν ειναι τα πραγματα ?? Μπορεις ποτε να εισαι σιγουρος για τον ανθρωπο που γνωριζεις ελαχιστα ? Σιγουρα το να μαθεις τον αλλον χρειαζεται καιρο ...
αυτα προς το παρον ! (εντελως μεταξυ μας εχω να σας αναφερω αστεια περιστατικα .. αλλα προς το παρον λεω να μην τοποθετηθω ακομη !! )
ισως επανελθω !  :wink:

Enia

WHAAAA!? από τα πλέον κουλά που έχω ακούσει! εμ τον παντρεύτηκε χωρίς να τον ξέρει (χωρίς να τον έχει ζήσει), εμ τον χώρισε γιατί ήταν μουγκος!!?? αυτό κι αν είναι ρατσισμός και διακρίσεις! μην μας παίρνει όλους η μπάλα επειδή κάποια δεν έχει τα μυαλά της στο κεφάλι της!

ούτε παππούδες όπως το λες ούτε τρανσέξουαλ έχω πετύχει, και έχω αρκετό καιρό που κάνω chatting. άνθρωποι με έννοιες και προβλήματα είμαστε όλοι μας. όσο πιθανό είναι να πετύχεις κάποιον 'περίεργο' ή 'προβληματικό' εκτός διαδυκτίου, πιστεύω πως το ίδιο πιθανό είναι και σε ένα chatroom. το λάθος που πολλοί κάνουν είναι να παρασυρθούν. μέχρι ενός σημείου είναι αναπόφευκτο να μην υπερβάλουμε ή να μην παραπλανηθούμε ή ακόμα να μην πλάσουμε τον άλλον στο μυαλό μας ιδανικό όπως εμείς τον θέλουμε.
για μένα αυτή είναι η ομορφιά, η μαγεία αλλά ταυτόχρονα και ο κίνδυνος, το ρίσκο του chat.
όσο όμως καθένας για τον εαυτό του ξέρει να 'κρατάει πισινή' και να προσέχει, όλα είναι οκ... το ίδιο εξάλου πρέπει να κάνουμε και εκτός chat.
έχω λάθος?!

ΥΓ: διάβασε και ένα σχετικό θεματάκι του Ανδρέα, "τι δουλειά έχετε εδώ μέσα?",  http://www.a33.gr/viewtopic.php?t=2282&highlight=

PoiSoN_GiRL

Βρε Λιλακι .. δες την ωρα που καναμε υποβολη .. και μετα δες τα γραφομενα μας .. ουτε αντιγραφη να καναμε σε Πανελληνιες !! χαχαχαχαχα ! απιστευτο !!  :wink:

Enia

χαχαχαχα, δεν μας πέρναγαν το μάθημα με τπτ λέμε!!! :D

spell

ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!
ΛΟΛ ΚΑΙ ΚΑΡΑΛΟΛ ΚΑΙ ΑΡΧΙΚΑΡΑΛΟΛ   :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Αν περιμεναμε να βρουμε τον ερωτα της ζωης μας μεσα απο ενα τσατ
οι πλειοψηφια θα'χαν μεινει μπακουρια πρωτης ταξεως!!!

Μπα σε καλο σου, μου'φτιαξες το κεφι τωρα    :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Anonymous

Παράθεση από: "spellbound"ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!
ΛΟΛ ΚΑΙ ΚΑΡΑΛΟΛ ΚΑΙ ΑΡΧΙΚΑΡΑΛΟΛ   :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Αν περιμεναμε να βρουμε τον ερωτα της ζωης μας μεσα απο ενα τσατ
οι πλειοψηφια θα'χαν μεινει μπακουρια πρωτης ταξεως!!!

Μπα σε καλο σου, μου'φτιαξες το κεφι τωρα    :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:
Σωστα, ενω εξω απο το τσατ ειναι αλλιως ε?????????
αααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

PoiSoN_GiRL

και μαζι και πονος ιδιος ειναι ο πονος ..
μπα οχι ! λαθος ασμα ! δεν κολλαει πουθενα ! αλλα μιας και το θυμηθηκα ειπα να το γραψω ! ετσι κι αλλιως για μπαχαλεμα το βλεπω να πηγαινει το θεμα ! χαχαχαχα !  :P

Enia

γιατί, έχεις δει έστω και ένα που να ΜΗΝ έχει καταλήξει αργά ή γρήγορα σε μπαχάλεμα!!? :P :lol:
το πολύ-πολύ να μας έχει ξεφύγει κανένα στη φιλοσοφία ή την ποίηση γιατί βαριόμαστε να τα διαβάσουμε! :P (εγώ τουλάχιστον -όπως θα έχετε προσέξει- δεν πολυπερνάω από εκεί! :P)

spell

Ε.....ναι, οταν πρωτομπηκα για να γραψω στο φορουμ δε καταλαβαινα καν ποιο ηταν το αρχικο θεμα.... :P

Χε χε, μην το κανουμε και ζητημα  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D

PoiSoN_GiRL

spell εισαι δικια μας τωρα !! δεν εχει τυψεις και λοιπες αηδιες ! το σωστο μπαχαλεμα πρεπει να συνοδευεται απο μια αναισθησια και φυσικα μολις εισπραξεις και κανενα σχολιο του τυπου ''καλα ρε παιδια παλι μπαχαλο τα κανατε ? το αρχικο θεμα ποιο ηταν ?'' απαντας διακριτικοτατα : ''ΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ?? ΤΟΣΗ ΩΡΑ ΨΑΧΝΩ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΩ ΑΚΡΗ .. ΑΙΣΧΟΣ''

Anonymous

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"και μαζι και πονος ιδιος ειναι ο πονος ..
μπα οχι ! λαθος ασμα ! δεν κολλαει πουθενα ! αλλα μιας και το θυμηθηκα ειπα να το γραψω ! ετσι κι αλλιως για μπαχαλεμα το βλεπω να πηγαινει το θεμα ! χαχαχαχα !  :P
και μαζι και μονος ιδιος ειναι ο πονος βρε!
(ακου και μαζι και πονος....)
ααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

PoiSoN_GiRL

θα μπορουσα να εχω γραψει ''και μαζι και πονος ιδιος ειναι ο μονος''
αφου δεν μου παει το γαβγαδικο τι το κουραζω ??  :roll:

PoiSoN_GiRL

ασε που ειχα να κλεισω ματι 3 μερες ειπαμε .. τι περιμενες δηλαδη ? να λειτουργει ο εγκεφαλος ?? εδω δεν λειτουργει γενικα .. τοτε θα με πιανανε οι αναλαμπες νομιζεις ??
χοχοχοχο !  :P

Anonymous

ε αμα ειναι ετσι τοτε παει και το μονος η Μανος!!!!!!!!!!!!!!
lllllllllllllllloooooooooooooollllllllllllllllllllllllll
μαζεψτε τη βρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

463 Επισκέπτες, 1 Χρήστης