Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 356
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 340
  • Total: 341
  • Leon

΅ΒΡΗΚΕΣ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ ΣΤΟ CHAT Η ΤΟΝ ΜΠΕΛΑ ΣΟΥ ?

Ξεκίνησε από MAGIC, Αυγούστου 10, 2005, 02:11:26 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Enia

κι αν μαζευτεί το ποϊζονάκι (άσε που είναι φύση αδύνατο!) ποιός θα μαζεύει εσένα!!?  :roll:  :shock:

(κι άλλες απορίες γμτ μου βραδιάτικο!!... άντε να κλείσω μάτι εγώ τώρα...!)

Anonymous

εμενα γιατι να με μαζεψετε ρε παιδια? τι ειμαι?? σουρουκλεμε ειμαι εγω????????χαχαχαχα

Enia

θα σε παραπέμψω στον ορισμό του 'σουρουκλεμέ' by jasper. ξέρεις που είναι, βαριέμαι να δίνω link! κι αν δεν ξέρεις τράβα στην αναζήτηση να το ψάξεις... και θα διαπιστώσεις πως ΝΑΙ, κι εσύ ΣΟΥΡΟΥΚΛΕΜΕ είσαι!!! looooool
αφού κι εσύ όλο σουρτουκεύεις από θέμα σε θέμα! ησυχία δεν έχεις! :)
όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε βρε συ! γι'αυτό μας αγαπάς κατά βάθος! ;)

Anonymous

μη μπερδευεις τους κατα τοπους ορισμους διαφορων λεξεων, σε καθε τοπο εχει διαφορετικη εννοια........ χε χε χε χε
καλα βρε, εσυ με κυνηγας απο θεμα σε θεμα, ασε και καναν αλλο να απαντησει αυριο!!!!!!!!!! χαχαχαχα και ολο jasper ακουω και jasper δε βλεπω, μαλλον μας βλεπει εκεινη και γελαει..........

PoiSoN_GiRL

Η jasper τα βλεπει ολα μιστερ !! μην κοιτας που δεν μιλαει !! (ασε που αν της ξεφυγει κατι -που αποκλειεται- φροντιζω εγω να της το μεταφερω εγκαιρως !!)  :wink:

Anonymous

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"Η jasper τα βλεπει ολα μιστερ !! μην κοιτας που δεν μιλαει !! (ασε που αν της ξεφυγει κατι -που αποκλειεται- φροντιζω εγω να της το μεταφερω εγκαιρως !!)  :wink:
Ναι αυτο το εχω καταλαβει, το αλλο σου ονομα ειναι Αρτεμης Ματσας... Ειναι φιλοι μας οι γερμανοι!!!!!!!!!!!

spellbound

Παράθεση από: "Nickolas_Copilot"
Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"Η jasper τα βλεπει ολα μιστερ !! μην κοιτας που δεν μιλαει !! (ασε που αν της ξεφυγει κατι -που αποκλειεται- φροντιζω εγω να της το μεταφερω εγκαιρως !!)  :wink:
Ναι αυτο το εχω καταλαβει, το αλλο σου ονομα ειναι Αρτεμης Ματσας... Ειναι φιλοι μας οι γερμανοι!!!!!!!!!!!

Αλλος ειναι ο Αρτεμης Ματσας εδω μεσα...Αιντε, ολα εγω θα στα ρουφιανευω πια ????   ]

Anonymous

8)  8)  8)  8) Ebale stolh parallaghs, kamouflaz pou leme sta ellhnika  ]

PoiSoN_GiRL

με ειπε Αρτεμη τωρα ο μιστερ ??  :shock:  :roll:

spellbound

Anonymous

Αρτεμηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

stelios4u

Εγω τον ερωτα μου παντως δεν τον βρήκα στο τσατ αλλά στο βιντεο-κλαμπ...  :twisted:  :twisted:  :twisted:

Enia

Παράθεση από: "stelios4u"Εγω τον ερωτα μου παντως δεν τον βρήκα στο τσατ αλλά στο βιντεο-κλαμπ...  :twisted:  :twisted:  :twisted:

όπα! ενδιαφέρον...  για λεγ', για λεγ'...  :roll:

MAGIC

[size=24]Το μαιμου τελει μπανανα?[/size]

stelios4u

Παράθεση από: "Enia"όπα! ενδιαφέρον...  για λεγ', για λεγ'...  :roll:

340 Επισκέπτες, 1 Χρήστης