Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 472
  • Total: 473
  • Leon

΅ΒΡΗΚΕΣ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ ΣΤΟ CHAT Η ΤΟΝ ΜΠΕΛΑ ΣΟΥ ?

Ξεκίνησε από MAGIC, Αυγούστου 10, 2005, 02:11:26 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

MAGIC

Ρε Στελαρα ταμτακο μιλα κανονικα αλλιως φερε κανενα καρπουζι.Ο ΣΤΕΛΑΡΑΣ Ο ΜΕΛΕΝΙΟΣ :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Anonymous

Συγνώμη που πετάγομαι στο άσχετο και χαλάω την ροή του μπαχαλεματος αλλά έτσι που διάβαζα τον τίτλο του θέματος μου βγήκε μια βασική σκέψη.

Όταν το ερώτημα είναι αν βρήκες τον έρωτα σου ή τον μπελά σου και δεν μπαίνουν και άλλες εναλλακτικές προοπτικές, (π.χ παρέες, γνωριμίες, κοινωνικότητα, ανταλλαγές απόψεων, χαβαλές κ.λ.π) τότε ο μοναδικός στόχος που θέτεις έτσι είναι ένας και μοναδικός.

Ότι οταν μπαίνει κάποιος/α σε ένα chat room το κανει μόνο για το καμάκι.

Άρα επί του καμακιού πιστεύω ότι όπου βρίσκεις έρωτα αναπόφευκτα θα βρεις και μπελά .....

Θα μ άρεσε να βγάζαμε και άλλα συμπεράσματα όμως.
Δηλαδή τι άλλα βγαίνουν από την ιντερνετιακη μας επικοινωνία. Ένας από τους καλύτερους οδηγούς είναι το ίδιο το Φόρουμ εδώ.

Ναι πράγματι το παιχνίδι το ερωτικό μεταξύ ανθρώπων που δρουν και διασκεδάζουν συχνά μαζί είναι κομμάτι του καθημερινού βίου, αυτό όμως δεν αναιρεί ότι υπάρχουν και δεκάδες άλλες δράσεις και ενδιαφέροντα που και αυτά είναι τμήματα των πράξεων μας στα chat rooms.

Άρα το ερώτημα έτσι όπως μπαίνει στο θέμα αυτό είναι σαν δίλημμα μονόπλευρο και ίσως, στην τελική, εκφράζει τα ζητούμενα του ιδίου του συγραφέα δια μέσου ερωτήματος προς τρίτους.....

Anonymous

Ελα ντε, πες τα βρε τζουτζουκο μου!!!!!!!! Αμερικαν μπαρ το καναμε εδω μεσα!!!!!!!!!!! τς τς τς

Anonymous

Ώπα! Τζουτζούκος σου????????? ]

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "KostasD33"Όταν το ερώτημα είναι αν βρήκες τον έρωτα σου ή τον μπελά σου και δεν μπαίνουν και άλλες εναλλακτικές προοπτικές, (π.χ παρέες, γνωριμίες, κοινωνικότητα, ανταλλαγές απόψεων, χαβαλές κ.λ.π) τότε ο μοναδικός στόχος που θέτεις έτσι είναι ένας και μοναδικός.

θα συμφωνησω μαζι σου Κωστα ! Απο δικη μου εμπειρια και μονο, εχω να πω (οπως πολυ καλα γνωριζετε ηδη) πως εχω δημιουργησει οντως καλους φιλους μεσω του forum μας ! Δεν ειναι λοιπον ενας και μοναδικος ο στοχος του chat και μαλλον φταιμε που δεν το εξετασαμε απο ολες τις αποψεις και σταθηκαμε στην μια !
Οσο για τον χαβαλε και τις διαφορες εκδηλωσεις που κατα καιρους οργανωνουμε , ε αυτο και μονο φτανει για να καταλαβει κανεις πως οι δραστηριοτητες μας δεν περιοριζονται σε ενα φλερτ και μονο !  :D

Anonymous

Παράθεση από: "gavrina"Ώπα! Τζουτζούκος σου????????? ]
Βεβαιως και μαλιστα πολυ πριν ανακαλυψεις το internet σουρουκλεμε !!!!!!!!!!!!

Anonymous

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"
Παράθεση από: "KostasD33"Όταν το ερώτημα είναι αν βρήκες τον έρωτα σου ή τον μπελά σου και δεν μπαίνουν και άλλες εναλλακτικές προοπτικές, (π.χ παρέες, γνωριμίες, κοινωνικότητα, ανταλλαγές απόψεων, χαβαλές κ.λ.π) τότε ο μοναδικός στόχος που θέτεις έτσι είναι ένας και μοναδικός.

θα συμφωνησω μαζι σου Κωστα ! Απο δικη μου εμπειρια και μονο, εχω να πω (οπως πολυ καλα γνωριζετε ηδη) πως εχω δημιουργησει οντως καλους φιλους μεσω του forum μας ! Δεν ειναι λοιπον ενας και μοναδικος ο στοχος του chat και μαλλον φταιμε που δεν το εξετασαμε απο ολες τις αποψεις και σταθηκαμε στην μια !
Οσο για τον χαβαλε και τις διαφορες εκδηλωσεις που κατα καιρους οργανωνουμε , ε αυτο και μονο φτανει για να καταλαβει κανεις πως οι δραστηριοτητες μας δεν περιοριζονται σε ενα φλερτ και μονο !  ]
Σωστα, οπως εσενα η δικια σου ειδικοτης που ειναι να μαμας τα θεματα ε??????χαχαχαχαχαχαχαχα

Anonymous

Παράθεση από: "Nickolas_Copilot"
Παράθεση από: "gavrina"Ώπα! Τζουτζούκος σου????????? ]
Βεβαιως και μαλιστα πολυ πριν ανακαλυψεις το internet σουρουκλεμε !!!!!!!!!!!!

Είναι γνωστό σε όλους πως είμαι νινί ακόμα μπαρμπαΝικόλαααααααααααα χχαχαχαχαχα

Enia

Παράθεση από: "Nickolas_Copilot"Σωστα, οπως εσενα η δικια σου ειδικοτης που ειναι να μαμας τα θεματα ε??????χαχαχαχαχαχαχαχα

Παρακαλώ πολύ να προσέχετε τις εκφράσεις σας κύριος... και αν στην τελική σε χαλάει το μπαχάλεμα μην το συνεχίζεις. αγνόησέ το και απάντησε μόνο στο εκάστοτε θέμα.
εφόσον συμβάλεις στο να βγαίνουμε εκτός θέματος, θεωρώ πως χάνεις κάθε δικαίωμα να κατηγορήσεις κάποιον άλλον γι'αυτό που εσύ ο ίδιος κάνεις...
γνώμη μου...

8)

και ναι, σε καμμία περίπτωση δεν είναι μονοδιάστατη μια μικρή κοινωνία σαν τη δική μας... βέβαια στο σύνολό του το είχαμε ξανασυζητήσει το θέμα (το ανέφερα και στην αρχή), οπότε ας πούμε πως απλώς επικεντρωνόμαστε σε ένα τομέα, χωρίς να ξεχνάμε πως υπάρχουν κι άλλα πράγματα.
ίσως είναι κακή η διατύπωση του φίλου μας, αλλά όπως καταλαβαίνω το θέμα του, μας ζητάει να ξεχωρίσουμε και να συζητήσουμε τις.. αχέμ.. 'ροζ' περιπέτειες...

:roll:

Anonymous

Λυπαμαι γιατι νομισα οτι υπαρχει χιουμορ, αλλα βλεπω οτι υπαρχουν και δικηγοροι.....
Παντως εγω διασκεδασα με ολο το χιουμορ....
Την κανω λοιπον αλμυρα αλπυρα απο το φορουμ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!! χαρητε το!

Anonymous

Παράθεση από: "Nickolas_Copilot"Λυπαμαι γιατι νομισα οτι υπαρχει χιουμορ, αλλα βλεπω οτι υπαρχουν και δικηγοροι.....
Παντως εγω διασκεδασα με ολο το χιουμορ....
Την κανω λοιπον αλμυρα αλπυρα απο το φορουμ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!! χαρητε το!
Θα εψαχνα να βρω και το αναλογο topic οπου η ιδια η χρηστρια σατυριζει τον εαυτο της και φυσικα δειχνει ποσο εξυπνη η ξυπνια ειναι. Οταν μαθουν καποιοι τι ειναι ο αυτοσαρκασμος ισως εχουν καλυτερη κοινωνικη αντιμετωπιση.....
Μη μιλατε λοιπον για δικαιωματα που οι αλλοι μας εχουν δωσει και φυσικα μεσα στα πλαισια του χιουμορ.....
Ολο δικο σας λοιπον το φορουμ, χαρητε το!

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "Nickolas_Copilot"
Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"

Οσο για τον χαβαλε και τις διαφορες εκδηλωσεις που κατα καιρους οργανωνουμε , ε αυτο και μονο φτανει για να καταλαβει κανεις πως οι δραστηριοτητες μας δεν περιοριζονται σε ενα φλερτ και μονο !  ]
Σωστα, οπως εσενα η δικια σου ειδικοτης που ειναι να μαμας τα θεματα ε??????χαχαχαχαχαχαχαχα

εκανα φιλοτιμες προσπαθειες να συμμαζεψω το θεμα που μπαχαλεψα κι αυτο μπορουν να το βεβαιωσουν και οι υπολοιποι συμμετεχοντες ! τωρα αν απετυχα .. αυτο ειναι αλλο θεμα .. προσπαθησα κι εγω να απαντησω με μια σχετικη σοβαροτητα (οση τελοσπαντων διαθετω ...)

jasper

επειδή κλειδώθηκε το θέμα όπου όλοι μπουκάρατε να φάτε ζωντανό τον χριστιανό... ας πω την γνώμη μου εδώ γιατί θα σκάσω  :P

γνώμη: όταν αιφνιδιαστικά λαμβάνεται η απόφαση να αλλάξει ατμόσφαιρα μια ενότητα (ατμόσφαιρα για την οποία δεν ευθύνεται μοναχά ένα άτομο) τότε παρακαλώ θερμώς (αν και δεν πολυγράφω στο φορουμ.... αλλά "πολυδιαβάζω") να μπαίνει μια ευγενική ανακοίνωση... σε περίοπτη θέση προς γνώση και συμμόρφωση  :)

λιλάκι ξέρεις οτι σου έχω μια αδυναμία και στο παρελθόν έχω δηλώσει οτι με καλύπτεις σε μεγάλο βαθμό με τις απόψεις σου... κι έτσι μπορώ χωρίς ενοχές να παίζω τα παιχνιδάκια μου η τεμπέλα (τι να κάνω...είμαι παθιασμένο άτομο  :P )
όμως στην προκειμένη περίπτωση βρήκα την πρώτη σου αντίδραση υπερβολικά αυστηρή (με δεδομένη την προϊστορία μπαχαλέματος απανταχού του φόρουμ) και βάζοντας τον εαυτό μου στη θέση του νικόλα λέω... πως ναι... θα με πείραζε να μου την έλεγε κάποιος (ειδικά εσύ) έτσι out of the blue...
όσο για την συνέχεια... δε λέω... ξέφυγε γενικώς το όλον ζήτημα... αλλά αυτό ήταν απλά θέμα χειρισμού και όχι ουσίας...

ΥΓ. και μένα με πειράζει το ΣΑΣ και ΜΑΣ ειδικά όταν από πολύ ΜΑΣ...(γιατί περνώ καλά) αποφασίζω να το γυρίσω σε ΣΑΣ (γιατί κάποιος μου την χώθηκε)... αυτό εννοώ παραπάνω λάθος χειρισμού.... (ίσως και αμηχανίας!!)

Anonymous

Παράθεση από: "jasper"...... λάθος χειρισμού.... (ίσως και αμηχανίας!!)

Συμφωνώ
και στην τελική το όλο λάθος είναι δικό μου.

Δίκαια κλειδώσαμε το άλλο post διότι δεν θα μπορούσε να απαντήσει και αυτό θα ήταν άδικο.
Φυσικά για να μη λεμε αλλά αντί άλλων σε άσχετο θέμα, καμία αντίρρηση να ανοιχτεί νέο θέμα, που ας μη επικεντρώνετε σε πρόσωπο αλλά σε διαδικασία.

Την συγγνώμη μου για τον λάθος χειρισμό, αλλά και την σταθερή προσήλωση μου, στον σεβασμό της προσωπικότητας των άλλων.

Προσωπικότητα όμως δεν είναι μόνο ο θιγμένος αλλά και οι θιγμένοι.
Και οπουδήποτε αλλού είμαι σίγουρος ότι όχι μόνο δεν θα είχαν επιτραπεί από την διαχείριση η τόσο μεγάλη υποβάθμιση αλλά θα είχαν σουταριστει και τα θέματα και όποιος το έκανε. Αντίθετα εδώ και τα αφήσαμε και δεν κάναμε τίποτα εναντίον. Αλλά όπως κάποιος έχει δικαίωμα να πει την άποψη, του έτσι και εγώ  μπορώ να πω την δικιά μου (και οσοι θελουν).

Όταν μάλιστα ζήτησα από την ίδιο την άδεια, αν πράγματι επιθυμεί να απαντήσω, προτίμησε την διαγραφή.

Δεν τον διαγράψαμε με δική μας πρωτοβουλία αλλά το ζήτησε μόνος του  και φυσικά έγινε σεβαστό.

Αυτά και παμε για αλλά

Ίσως με ένα ποτηράκι κρασί στο χέρι να είναι πιο εύκολη η συνεννόηση την επόμενη φορά

Enia

ναι, ακούστηκε πολύ περισσότερο αυστηρό το σχόλιό μου απ'ότι θα ήθελα να ήταν. και γι'αυτό αμέσως μόλις κατάλαβα πως τον πείραξε του ζήτησα συγνώμη μέσω πμ.
καμμιά φορά τα γραφόμενα δεν βγάζουν τον τόνο και τη χροιά που ο γράφων έχει στο μυαλό του. όταν όμως υπάρχει καλή θέληση και όχι αρνητισμός, τα πράγματα μπορούν να διευκρινιστούν...

επί του διαδικαστικού όμως...:

Παράθεση από: "jasper"γνώμη: όταν αιφνιδιαστικά λαμβάνεται η απόφαση να αλλάξει ατμόσφαιρα μια ενότητα (ατμόσφαιρα για την οποία δεν ευθύνεται μοναχά ένα άτομο) τότε παρακαλώ θερμώς (αν και δεν πολυγράφω στο φορουμ.... αλλά "πολυδιαβάζω") να μπαίνει μια ευγενική ανακοίνωση... σε περίοπτη θέση προς γνώση και συμμόρφωση

όχι, και πάλι όχι...

όπως το είπα και στον ίδιο τον Νικόλα, η αντίδρασή μου δεν ήταν από τη θέση της συντονίστριας, αλλά σαν Λίλα. Δεν το έκανα γιατί έπρεπε, ούτε γιατί υπήρχε καμμία απόφαση, αλλά γιατί θεώρησα πως θίγει την poison και εμμέσως και εμένα σαν χρήστρια, όταν γίνεται μια προσπάθεια να σταματήσει το μπάχαλο και να επαναφέρουμε το θέμα. πέραν αυτού θεώρησα πως και η γλώσσα που χρησιμοποίησε ήταν σκληρή και άδικη. Ναι, ξεφεύγουμε εκτός θέματος αλλά εξακολουθούμε να σεβόμαστε τους άλλους χρήστες. Κανείς δεν είπε να κοπεί η πλάκα μαχαίρι, και πως θα μπορούσε να ζητηθεί κάτι τέτοιο?!

χρειαζόμαστε ανακοίνωση σε περίοπτη θέση για να θύμόμαστε τα αυτονόητα!? χρειάζεται υπενθύμιση πως πρέπει να υπάρχει σεβασμός και αλληλεγγύη μεταξύ μας?

472 Επισκέπτες, 1 Χρήστης