Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 589
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

΅ΒΡΗΚΕΣ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ ΣΤΟ CHAT Η ΤΟΝ ΜΠΕΛΑ ΣΟΥ ?

Ξεκίνησε από MAGIC, Αυγούστου 10, 2005, 02:11:26 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

jasper

Παράθεση από: "Enia"χρειαζόμαστε ανακοίνωση σε περίοπτη θέση για να θύμόμαστε τα αυτονόητα!? χρειάζεται υπενθύμιση πως πρέπει να υπάρχει σεβασμός και αλληλεγγύη μεταξύ μας?

το περί ανακοίνωσης το έγραψα γιατί πιστεύω πως οι "άκομψες" εκφράσεις (συνηθέστατο φαινόμενο στα φόρουμ και μάλιστα με το πρόσχημα του χιούμορ) αφορούν τους πάντες... ή τις δεχόμαστε λοιπόν με χαχαχαχα ή  τις καυτηριάζουμε απ' όπου κι αν προέρχονται...
το πως(?) το κάνουμε αυτό είναι υποκειμενικό και όπως είπε η σπελ δημοκρατία έχουμε...
το σχόλιο του νικόλα δεν ήταν έλλειψη σεβασμού προς την πόιζον... έλλειψη χιούμορ ναι και πάλι ναι...

το θεωρώ άτοπο από μέρους μου να κάνω εκατοντάδες quote "άκομψων" εκφράσεων ή ακόμη χειρότερα "υπονοούμενων"... που όχι μόνο πέρασαν αβρόχοις ποσί αλλά και σχολιάστηκαν με συνωμοτικά χαμόγελα... ίσως γιατί διέθεταν λίγο παραπάνω χιούμορ... αλλά το χιούμορ όπως είπα δεν είναι άλλοθι...

λες, λίλα, "θεώρησα πως θίγει την πόιζον και εμμέσως και εμένα σαν χρήστρια, όταν γίνεται μια προσπάθεια να σταματήσει το μπάχαλο και να επαναφέρουμε το θέμα"
αυτό με μπέρδεψε λιγάκι και ομολογώ οτι συνεχίζει να με μπερδεύει...

όσο για την αλληλεγγύη... συμφωνώ και επαυξάνω... άλλωστε πρώτη δήλωσα πως όποιος πειράξει το ποϊζονάκι θα έχει να κάνει με μένα :D .... όμως για να πω και του στραβού το δίκιο... το "έχεις ειδικότητα να μαμάς τα θέματα εεεε????χαχαχαχαχαχαχα" θα μπορούσα να το γράψω κι εγώ στο νυχτεριδάκι και με πολύ αγάπη μάλιστα....

και τώρα μου γεννάται η εύλογη απορία: τι θα έκανες?

Enia

δεν ήταν μόνο το τι είπε αλλά και η χρονική στιγμή που το είπε. στον καθένα θα έλεγα κάτι αν θεωρούσα πως με θίγει ή με προσβάλλει.

ας μην το συνεχίσω καλύτερα, διότι δεν είναι εδώ ο ίδιος να αντικρούσει τα επιχειρήματα που έχω, οπότε δεν θα ήταν δίκαιο.

αν θέλεις σου απαντώ κατ'ιδίαν...

jasper

ένας αγαπημένος φίλος μου είπε μια μικρή ιστοριούλα:

Κάποτε ο Ρισελιέ (πρωθυπουργός του Λουδοβίκου) είπε:
- Μεγαλειότατε μη κάνετε ένα λάθος και στην προσπάθειά σας να το διορθώσετε κάνετε ένα άλλο μεγαλύτερο....
- Μας πως μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο???...ρωτά ο Λουί
- Θα σας το αποδείξω μεγαλειότατε σε ανύποπτο χρόνο...

Μετά από μερικές μέρες και ενώ παρακολουθούσαν και οι δύο στρατιωτική παρέλαση... απλώνει την χερούκλα του ο Ρισελιέ και χουφτώνει τον βασιλικό κώλο (συγνώμη βασιλικά οπίσθια ήθελα να πω)

- Εεεεεειιιιιι.... του λέει ο Λουί.. τι κάνεις εκεί???
- Ουπς, με το μπαρδόν μεγαλειότατε!!!! ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΧΟΥΦΤΩΝΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΕΙΟΤΑΤΗΣ!!!

xhmeia

διαβαζω αρκετη ωρα προσπαθωντας να καταλαβω ......
εγω μονο σαν χιουμορ το αντιληφθηκα παντως αυτο που ειπε ο νικολας
κ ναι δεν διακρινεται παντα το υφος απο το γραπτο λογο
αλλα δεχομαστε το χιουμορ απ ολους? η μονο απ οσους γνωριζουμε?
δεχομαστε το 'μπαχαλεμα"απ ολους στο φορουμ ?η μονο απ οσους καταλαβαινουμε το χιουμορ τους ?μη δινοντας την ευκαιρια να "μπαχαλεψουν" κ οι υπολοιποι?σε καποιους επιτρεπεται κ σ αλλους οχι?
δεν θελω να φανταστω οτι ειναι ετσι κ ποτε δεν αισθανθηκα  ετσι
ισα ισα  μ αρεσουν οσα γραφετε  αρχισα να γραφω κ εγω που δεν ειμαι κ πολυ του φορουμ,μ αρεσει κ το "μπαχαλεμα" κ με παρασυρατε κ εμενα κ το  κανω κ το ευχαριστιεμαι   :twisted:  :twisted:
εγω πιστευω πως αυτο που εισεπραξε ο νικολας ηταν πως επιτρεπετε μονο σε ορισμενους κ οχι σε ολους .....(αρα "φορουμ σας")..........δεν γνωριζω προσωπικα ουτε εσενα ενια μου ουτε το νικολα αλλα κ εμενα αυτη η εντυπωση μου δημιουργηθηκε  απ τον τροπο που απαντησες .(δεν μιλαω για μενα ε?μην εχουμε αλλες παρεξηγησεις Θεος φυλαξοι     :) )

τεσπα κ οι παρεξηγησεις στο προγραμμα ειναι ΑΥΡΙΟ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΜΙ ΑΝΕΑ ΜΕΡΑ ΙΣΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ

Anonymous

Έχω γνωρίσει και "τέρατα" και αξιόλογους ανθρώπους, και κάποιους άλλους που δεν με συμπάθησαν και δεν τους συμπάθησα αλλά και το έτερό μου ύμιση και καλούς φίλους και φίδια κλπ κλπ

Alabastro

ΜΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ??? ΣΤΟ ΣΙΤΕ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ...ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΕΧΧΕΤΕ ΑΠΟΡΙΕΣ??? ΚΑΘΕ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΚΑΡΥΔΙ... ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΥΧΗ...ΟΠΩΣ ΑΛΛΟΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ..!!!!

xhmeia

αλλη αρχαιολογα μας βρηκε   :P  :P  :P

που το ξεθαψες καλε???? :D

voliwtisa

Kαλά κάνουν βρε οι εκσκαφείς :P

Για να μαθαίνουμε οι παλαιότεροι  :lol:

Rakendytos

..τον ερωτα φυσικα.
Εσας κουκλαρες μουυυυυ
Σας αγαπω ολες!!!  :D

Enia

ναι... μετά από απανωτά ντεζαβού... δεν έχω κάτι να προσθέσω, ισχύουν αυτά που είχα πει...

Παράθεση από: "Enia"όσο πιθανό είναι να πετύχεις κάποιον 'περίεργο' ή 'προβληματικό' εκτός διαδυκτίου, πιστεύω πως το ίδιο πιθανό είναι και σε ένα chatroom.

xhmeia

Συμφωνω, η μονη διαφορα ειναι πως εδω, φανερωνονται πιο γρηγορα απ οτι εξω  :wink:

Anonymous

Παράθεση από: "xhmeia"Συμφωνω, η μονη διαφορα ειναι πως εδω, φανερωνονται πιο γρηγορα απ οτι εξω  :wink:

χα και αυτό σχετικό είναι xhmeia  :wink:

Titika_H_Gkavh

[size=24]...εγω εξακολουθω  να εχω θεμα...λεμε τωρα...[/size]

Anonymous

Παράθεση από: "xhmeia"αλλη αρχαιολογα μας βρηκε   :P  :P  :P

που το ξεθαψες καλε???? :D

Δεν θέλει και πολύ να βρεις κάτι διαφορετικό.

Παράθεση από: "Titika_H_Gkavh"[/i][/color]

xhmeia

ουτε τον ερωτα, ουτε το μπελα μου.....προς το παρον
παρεες  βρηκα και μ αρεσει  :D

531 Επισκέπτες, 1 Χρήστης