Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,325
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 1,431
  • Online ever: 2,916 (Αυγούστου 28, 2025, 08:58:01 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

ΤΑ ΜΠΑΧΑΛΕΜΑΤΑ !!!

Ξεκίνησε από Anonymous, Αυγούστου 11, 2005, 10:13:48 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

tristana

Σε νιώθω πώς σε νιώθω! 'Οπως όποιος έχει ζήσει στην ωραία τους χώρα!

Σου αφιερώνω λοιπόν, άσμα γλυκό και παιδικό... Βγαίνει η βαρκούλα του ψαρά... κατά Ιόνιο μεριά.

junkie

Η σεξολόγος,ανεμολόγος, ψυχολόγος, Κυρά Μαριγούλα απ' την Μαγούλα ανακοινώνει]

PoiSoN_GiRL

εξκιουζ μι ντοκτορ σεξολογε - ανεμιστηρα (ή καπως ετσι τελοσπαντων .. ειναι και γλωσσοδετης ολοκληρος κι εγω ακομα ειμαι με το ενα ματι κλειστο ... ) μηπως (μηπως λεω ...) θα μπορουσα να τον χτυπαω και με τσαντα (prada βεβαιως βεβαιως - οχι οτι κι οτι- ) ετσι για να βγαλω και το ψωνιο απο μεσα μου .. να απελευθερωθω η ψωνισμενη ...
Μπορω ???  :roll:

Anonymous

Παράθεση από: "junkie"Η σεξολόγος,ανεμολόγος, ψυχολόγος, Κυρά Μαριγούλα απ' την Μαγούλα ανακοινώνει]

Apo pote apekthsa therapeytikes idiothtes?   lllooooolll kante erwta oxi tsokaries ]

Anonymous

χαχαχαχα Αντρίκο!!!! Είδες τελικά που οι τσοκαριές είναι πάντα για καλό???? ]

PoiSoN_GiRL

χαχαχαχα ! με συμφερει αυτη η αποψη !! θα τσοκαριαζω και θα εχω και καλη δικαιολογια ! θα δινω επιχειρηματα για τις πραξεις μου !! ακατανομαστε ερχομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ! (κοριτσια επιθεση !! τα επιχειρηματα μας ειναι ακλονητα !!)  :lol:

junkie

Βουρ λοιπόν! Γυναίκες πιάστε όλες ένα τσόκαρο σας, ξεσπάστε ,τσοκαριάστε(τον ακατανόμαστο βέβαια  ]

PoiSoN_GiRL

*PoiSoN_GiRL βουταει το τσοκαρο και κανει επιθεση !! [/color]

:rambo:  :rambo:  :rambo:  :rambo:  :rambo:  :rambo:  :rambo:  :rambo:

spellbound

Βρε κοριτσια!! βρε καμαρια μου!!
αφηστε τον στην ησυχια του
μπας και μας αφησει και μας στη δικια μας   :roll:

:D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D

Anonymous

Και ποιός είπε ότι θέλουμε την ησυχία μας??????  ]

*Gavrina ...παίρνει τσόκαρο και είναι έτοιμη για την επίθεση!!!

PoiSoN_GiRL

νομιζω οτι αν τον αφησουμε στην ησυχια του θα παθει καταθλιψη .. κι εγω τον αγαπαω τοσο πολυ που δεν θελω να μας παθει τιποτα ...  :?  :roll:

*PoiSoN_GiRL πιανει το mule και ετοιμαζεται για επιθεση !!  :wink:

spellbound

ΠΟΙΖΟΝ,

ΑΜΕ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΑΒΑΤΑΡ, ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΣΥ ΑΝΤΕ ΜΗ ΤΑ ΠΑΡΩ ΣΤΗ ΚΡΑΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΟΚΛΗΡΩΣΩ.

ΩΧΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ   ο βελζεβουλης να το παιζει νεραιεδουλα μιση μεριδα!!!!

]
[size=24][/size]

PoiSoN_GiRL

μιση μεριδα ειμαι πεθερουλα μου ! λοοοοοοολ !
Λοιπον θα το αφησω μεχρι να συναντηθουμε κι οταν με το καλο με καμαρωσεις κι απο κοντα, αν επιμενεις να το αλλαξω .. ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ !

χΑχΑχΑχαχΑΧαΧαχαχΑχΑΧαχαΧΑχαχΑ !!  :wink:  :P

Anonymous

ή να αρχίσω να κρεμάω κόσμο???

PoiSoN_GiRL

:tongue:  Κοιταξε να δεις Γωγουλινι μου ... αν το παρεις βαση ποσοστων .. εγω ειμαι εκεινη που μπαχαλευει τα παντα (και οχι μονο τα μπαχαλεματα!)
Απο την αλλη αν το κοιταξεις πιο επιστημονικα .. παλι εγω ειμαι εκεινη που δημιουργω ενα γενικοτερο μπαχαλο απο οπου περασω ..
Επισης αν το παρεις απλα και λογικα .. και παλι εγω ειμαι ο υπευθυνος του καθε ειδους μπαχαλεματος !!
Τελειωνοντας ... ο υπευθυνος των μπαχαλεματων ειμαι εγω και μονο εγω !!

εσυ ομως .. μ' αγαπαςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς γιαυτο ασε τις απειλες γιατι θα σου ξεκολλησω τα κοτσιδακια σου ενταξει ?????  :tongue:  :tongue:  :bounce:

1140 Επισκέπτες, 1 Χρήστης