Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 445
  • Total: 445

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ??

Ξεκίνησε από stelios4u, Αυγούστου 15, 2005, 01:19:33 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

stelios4u

Γνωρίζετε καλά τον εαυτό σας ??

Εχετε πράξει ή φερθεί με κάποιον συγκεκριμένο τρόπο και δεν το περιμένατε ποτε ??

Εχετε δηλαδή εκπλαγεί με τον εαυτό σας ??

ASSOS

Anonymous

Τον γνωρίζω καλά πιστεύω....ίσως κάποιες φορές να έχω εκπλαγεί (αυτό δε σημαίνει ότι δεν τον ξέρω)  από το θάρρος ή το θράσσος του σε κάποιες στιγμές που με την λογική δεν θα έκανα. ]

Eley8eros

Κάθε μέρα που περνάει τον μαθαίνω καλύτερα...

xhmeia

me xero arketa par ola ayta sinexizo na
me exereyno na me anakalipto k sta plaisia ayths ths exereynisis  me ekplisso syxna ma para poly syxna

spellbound

Αρκετα....

Επαγγελματικα σιγουρα με γνωριζω
Οικογενειακα   σιγουρα με γνωριζω
Προσωπικα/αισθηματικα κλπ? = αβυσσος η ψυχη μου... (ισως φταιει το οτι δωκαμεν δωκαμε οπως λεει η Τριστανα σε καποιο αλλο ποστ)

Δεν ξερω αν καλυψα την απαντηση, αλλα ετσι εχει η πραγματικοτητα...  :D

Anonymous

Ναι πολύ καλά θα έλεγα.
Γνωρίζω τις αδυναμίες, τους φόβους, τα θέλω, τα πρέπει, ότι έχει να κάνει με μένα.
Κάθε μέρα τον γνωρίζω όλο και περισσότερο.

apol

νομιζω οτι σε γενικες γραμμες τον ξερω καλα

olive

..οχι !!! κα8ε μερα ομως ολο και τον ..ανακαλυπτω...αλλα παντα ολο και μου ξεφευγει!!!!! μου αρεσει αυτο παντως..... ειναι σαν παιχνιδι..!!! τα ορια μας... :roll:  :roll:  :roll:

apol

σε τεντωμενο σχοινι....................ακροβατεις

olive

....χαχαχαχα ξερω να ισορροπω!!!!! :roll:  :roll: εχει ενδιαφερον ....

minoraki

συμφωνω απολυτα με την ολιβιτσα....νομιζω οτι θα ηταν πολυ βαρετο εαν ξεραμε 100% τον εαυτο μας....εαν δεν ανακαλυπταμε καθε μερα και κατι καινουργιο για μας.....θελω να ειμαι απροβλεπτη, ακομα και για μενα την ιδια! τελεια.και παυλα-!

ASSOS

Όχι πολλές φορές κάνω πράγματα που δεν περιμένω ... και πολλές φορές κάνω υπομονή περίσσωτερο από οτι νόμιζα ότι μπορούσα.

jcdenton

Τον ξέρω αρκετά καλά για να μπορώ να υπολογίσω κάποιες αντιδράσεις μου. Όχι τόσ καλά ώστε να μην με εκπλήσσω στα 23 χρόνια της ζωής μου.
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

Labrokratis

Σαφώς όχι!
Η εξέλιξη ειναι συνεχής και μαζί της η προσωπικότητα που μας δημιουργούμε. Το μόνο σίγουρο, είναι ότι ο μεγαλύτερος εχθρός, είναι ο εαυτός μας!

445 Επισκέπτες, 0 Χρήστες