Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 386
  • Total: 386

Λυπαμαι πολυ!

Ξεκίνησε από Anonymous, Αυγούστου 17, 2005, 04:33:30 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

vasilis_araboniasmenos

Παράθεση από: "spellbound"
Παράθεση από: "Eley8eros"συγνώμη δεν γνωριζα πως δεν κάνει......  :oops:  :cry:

αχουτο γουτσου γουτσου!!!!!  και ποια ειμαι εγω να κρινει βρε καμαρι???

μακια  :D

Eγωγουτσου γουτσου δεν εχει;  :twisted:  :P

Anonymous

Παράθεση από: "Nickolas_Copilot".......
Την κανω λοιπον αλμυρα αλπυρα απο το φορουμ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!! χαρητε το!

Θα εψαχνα να βρω και το αναλογο topic (αλλα βαριεμαι) .....

.......
Ολο δικο σας λοιπον το φορουμ, χαρητε το!

κατ αρχήν ένα μεγάλο ευχαριστώ που μας επιτρέπεις να χαρούμε το Φόρουμ ΜΑΣ μέσα σε τόση μεγαλοπρέπεια εγώ υποκλίνομαι Νίκο.

να προσβάλεις συλλήβδην όσους γραφουν και έχουν αναρτήσει πάνω από 50.000 θέματα δεν βαρέθηκες, να βρείς που είναι ένα "τοπικ" βαρέθηκες, και αυτό σημειολογικά κάτι πρέπει να λέει αλλα τι να σου πω.....
κι εγώ βαριέμαι να το σκεφτώ πια

Σου αφιερώνω εξαιρετικά το απόσπασμα από γνωστό τραγούδι

Έχω δεδομένο ότι έχεις την εξυπνάδα και τον δέοντα αυτοσαρκασμό για να το καταλάβεις

Tι να φταίει η Bουλή
τι να φταιν οι εκπρόσωποι
έρημοι και απρόσωποι βρε
αν πονάει η κεφαλή
φταίει η απρόσωπη αγάπη που 'χε βρει

και θα τραγουδήσουμε όσοι πράγματι χαιρόμαστε αυτό το forum με τον επόμενο στίχο του ιδιου τραγουδιού

Nα μας έχει ο Θεός γερούς
πάντα ν' ανταμώνουμε
και να ξεφαντώνουμε βρε
με χορούς κυκλωτικούς
κι άλλο τόσο ελεύθερους σαν ποταμούς

Και στης νύχτας το λαμπάδιασμα
να πυκνώνει ο δεσμός μας
και να σμίγει παλιές κι αναμμένες τροχιές
με το ροκ του μέλλοντός μας

Υ.Γ.1
άσχετο με το θέμα μας μεν, αλλα μια που το θυμήθηκα, ας πω μια σοφή κουβέντα που έλεγε ο παππούς μου........
Να μη φοβάσαι τους εχτρούς σου, ξέρεις ποιοι είναι και τους περιμένεις
Να φοβάσαι όσοι διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους ότι είναι φίλοι σου

Υ.Γ.2
Νίκο παραλίγο να το ξεχάσω
Λυπάμαι κι εγώ πολύ

Enia

spellbound

Παράθεση από: "Enia":D στην υγειά μας!!! :D

]

tristana

Κωστή χεχχεχεχεχεχεχεχεχε! Κατάλαβες ότι κατάλαβα!

Πόιζον, λάθος! Εγώ είμαι εδώ κατόπιν εξαναγκασμού! Μου στραμπούληξε τα κρινοδάχτυλά μου ο Κωστής -Αλλάχ α33- για να γράψω και τώρα υπαγορεύω στον γραμματέα μου!

'Οχι να τα λέμε και αυτά! ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ!

Εντελώς με το ζόρι με ξανάβαλε στον θαυμαστό κόσμο του!

(Πώς λέμε... τραβάτε και ας κλαίω! Διότι με τον Κωστή μας συνδέουν...
ααααααααα μας βλέπουν! ΟΚ! 'Ετσι αρχίζουν οι φημες και μάλιστα από ανθρώπους που ούτε μας γνωρίζουν, ούτε θα έχουν την ευτυχία να μας γνωρίσουν και να πάθουν μια "ευφορία" έναν ΦΠΑ έστω.)

Φιλώ σας.

Τους καινούργιους, δηλαδή.

Τους παλιούς τους είχα κατσιάσει. Ε, ας πορευτούν με εκείνα τα φιλιά.
Δεν είμαι και για χόρταση!

Και αφού πιάσαμε τον Νιόνιο τον πατριώτη μου και επειδή είμαστε κιμπάρηδες και μεγαλόψυχοι και υπεράνω ας αφιερώσω και εγώ το άσμα
των ασμάτων στον Α33...

So you think you can tell heaven from hell?
Blue skies from pain? Can you tell a green field from a cold steel rail
a smile from a veil? Do you think you can tell?

Τα υπόλοιπα ακούστε εσείς και καλή ακρόαση.

Και να μην σκάνε οι "φίλοι" μας, διότι εχθρούς δεν έχουμε...
είμαστε υγιείς!!!!!  Χαμόγελο διαμπερές και υπέροχο! Το δικό μου!

Anonymous

Kι εμενα ο δικος μου ο παππους εχει πει μια σοφη κουβεντα...
Το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι ειπε.....
Και φυσικα αυτο το λεω μεσα στα πλαισια του χιουμορ....
Ισως για καποιους ειναι σημαντικο να γινουν προεδροι για μια ημερα, η για μια βδομαδα. Καλο θα ηταν ομως οι "υφισταμενοι" συντονιστες (τι τιτλος κι αυτος με μεγαλοπρεπεια) να ξερουν σε ποιον μιλανε, τι λενε, πως πρεπει να το πουνε, πως να ακολουθουν εντολες κτλ.
Εγω βεβαια δεν ξερω καλα αυτες τις κοινωνιες και δε με ενδιαφερει να τις μαθω. Ειμαι εδω για ενα λογο, μια φιλια αλλα χωρις σκισμενα ρουχα.... και γιατι να τα σκισω αλλωστε? Φυσικα οπως παντα η αποψη μιας νεαρης υπερισχυει και αντε να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας....
Τωρα βεβαια δεν ειναι και σιγουρο οτι καταλαβε κανεις τιποτα απο ολα αυτα παρα μονο εγω αλλα μαλλον για αυτο το λογο δε μπορω να συμμετεχω σε τσατ, φορουμ κτλ....
με αγαπη ο τραγος.....

Anonymous

Δεν εισαι στους συντονιστες βρε?????????? Να γινεις να γινεις..... :lol:  :lol:  :lol:
ρωτα και τους αλλους που ειναι, μιας βδομαδας συντονιστης και δεν ξερει να χειριστει ενα θεμα.. αλλα αποψη εχει... και φυσικα αφου εχουμε δημοκρατια ο καθενας λεει ο,τι θελει αλλα με μια διαφορα. Οτι καποια στιγμη πρεπει να ασκησει το προνομοιο του συντονιστη βαζοντας αλλους χρηστες στη θεση τους....
(να φαω ενα τριγωνακι τωρα? εφαγα πριν ενα καταϊφι με κατι απο πανω, δεν ξερω τι ηταν αλλα ηταν θανατος λεμεεεεεεεεεε)

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "Nickolas_Copilot"

Δεν εισαι στους συντονιστες βρε?????????? Να γινεις να γινεις..... :lol:  :lol:  :lol:
ρωτα και τους αλλους που ειναι, μιας βδομαδας συντονιστης και δεν ξερει να χειριστει ενα θεμα.. αλλα αποψη εχει... και φυσικα αφου εχουμε δημοκρατια ο καθενας λεει ο,τι θελει αλλα με μια διαφορα. Οτι καποια στιγμη πρεπει να ασκησει το προνομοιο του συντονιστη βαζοντας αλλους χρηστες στη θεση τους....
(να φαω ενα τριγωνακι τωρα? εφαγα πριν ενα καταϊφι με κατι απο πανω, δεν ξερω τι ηταν αλλα ηταν θανατος λεμεεεεεεεεεε)

Καταρχην αυτο το ειρωνικο υφακι δεν μπορει παρα μονο αρνητικα σχολια να προκαλεσει .. Τα εβαλες με τους συντονιστες τωρα ? Δεν νομιζω οτι ασκει κανεις εξουσια στο παρον forum και αυτο φαινεται ξεκαθαρα νομιζω .. αν εσυ βλεπεις κατι διαφορετικο ενημερωσε και εμας να δουμε τα λαθη μας και να τα διορθωσουμε.
Θελω να πιστευω πως ολα λειτουργουν ακρως δημοκρατικα και να ξανατονισω κατι που μαλλον δεν θελεις να καταλαβεις ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ
Προσπαθωντας λοιπον να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας οπως ειπες πιο πανω .. το μονο που καταφερνεις ειναι να εκτιθεσαι ακομη περισσοτερο .. ξερεις υπαρχουν και ατομα που το πονανε το συγκεκριμενο forum και εκτιμουν και σεβονται τα ατομα που βρισκονται εδω μεσα ..
αν εσυ δεν εχεις μαθει να το κανεις αυτο .. τοτε κι εγω λυπαμαι αλλα μαλλον δεν κανεις για chat & forum ..

Υ.Γ. φαε δυο τριγωνακια γιατι καλυτερα να μασας παρα να μιλας ... (αυτο δεν το ελεγε ο παππους μου ... ειναι νεοτερας εκδοσης ...)  :twisted:

LaStDrIvE

Ρε συ man έχω μια απορία, λες ότι σας αφήνω, μας τα χώνεις και ξανά εδώ είσαι?

Όταν λες τέρμα έχω μάθει ότι είναι τέρμα! περιμένεις να σε παρακαλέσουμε να γυρίσεις πίσω?'Η να σου πούμε μας έλειψες?
και ποσο μάλλον όταν μας τα χώνεις για το forum ΜΑΣ ,που η παραμονή σου ακόμα εδώ σημαίνει ότι τελικά είναι και ΣΟΥ!!!!

το να ανακυκλώνεις και να εξηγείς γιατί είπες το ένα και το άλλο αυτό μου δείχνει ότι δεν έχεις κάτι καλύτερο να κανεις και ψάχνεις αφορμή για "εντυπώσεις".

ελεύθερη βούληση υπάρχει,οποιος θέλει κάθεται οποιος θέλει φεύγει...και στην τελική No Worries!

Filika
LaStDrIvE

(R.I.P)

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "tristana"Πόιζον, λάθος! Εγώ είμαι εδώ κατόπιν εξαναγκασμού! Μου στραμπούληξε τα κρινοδάχτυλά μου ο Κωστής -Αλλάχ α33- για να γράψω και τώρα υπαγορεύω στον γραμματέα μου!

'Οχι να τα λέμε και αυτά! ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ!

Εντελώς με το ζόρι με ξανάβαλε στον θαυμαστό κόσμο του!

Και να μην σκάνε οι "φίλοι" μας, διότι εχθρούς δεν έχουμε...
είμαστε υγιείς!!!!!  Χαμόγελο διαμπερές και υπέροχο! Το δικό μου!

Το quote μου ειναι εντελως επιλεκτικο (κρατησα τα σημεια που θελω να σχολιασω για να μην μου κανουνε μουρμουριτσες για μεγαλα quote loool)

χαιρομαι απιστευτα που σε εξαναγκασε ο μιστερ Κωστας - αγκαλιτσας - χαλβαδοφερτης να ξαναμπεις στον θαυμαστο κοσμο του (και κοσμο μας !!)
να σε καλωσορισω λοιπον (αν και προηγεισαι απο εμενα ειναι τιμη μου να συμφορουμιαζομαι μαζι σου !)
θα κρατησω το διαμπερες χαμογελο σου γιατι αυτα ειναι τα πιο σημαντικα πραγματα που αποκτα κανεις απο την συμμετοχη του σε ενα forum και ευχομαι να εχουμε και την ευτυχια να σε γνωρισουμε κι απο κοντα !
καλως ηρθες λοιπον και παλι !!!  :wink:  :lol:

Anonymous

Παράθεση από: "LaStDrIvE"Ρε συ man έχω μια απορία, λες ότι σας αφήνω, μας τα χώνεις και ξανά εδώ είσαι?

Όταν λες τέρμα έχω μάθει ότι είναι τέρμα! περιμένεις να σε παρακαλέσουμε να γυρίσεις πίσω?'Η να σου πούμε μας έλειψες?
και ποσο μάλλον όταν μας τα χώνεις για το forum ΜΑΣ ,που η παραμονή σου ακόμα εδώ σημαίνει ότι τελικά είναι και ΣΟΥ!!!!

το να ανακυκλώνεις και να εξηγείς γιατί είπες το ένα και το άλλο αυτό μου δείχνει ότι δεν έχεις κάτι καλύτερο να κανεις και ψάχνεις αφορμή για "εντυπώσεις".

ελεύθερη βούληση υπάρχει,οποιος θέλει κάθεται οποιος θέλει φεύγει...και στην τελική No Worries!

Filika
LaStDrIvE

(R.I.P)
Νομιζω οτι σαν "κατηγορουμενος" μπορω να εχω την τελευταια λεξη ε "φιλε"???? αλλωστε ειπα και πιο κατω οτι δεν πιστευω οτι θα καταλαβει κανεις τιποτα....

LaStDrIvE

εδώ μέσα δεν είναι μια λέξη αυτό που κανεις. ότι σχόλιο και να γίνεις απαντάς!

κατηγορούμενος?
xmmm ωραία ταμπέλα έβαλες... όχι δεν σε λυπάμαι.

Anonymous

Νικο
εισαι σιγουρος οτι θελεις να σου απαντισω??

προσεχε πριν πεις το ναι??

xhmeia

χαλβαδοφερτης????????????????

αν υποψιαστω οτι σας εφερε χαλβα κ δεν μου δωσατε   :roll:  :roll:  :roll:

θα αυτοκτονησω με ............. σοκολατακια    :twisted:  :twisted:  :twisted:

Anonymous

Παράθεση από: "KostasD33"Νικο
εισαι σιγουρος οτι θελεις να σου απαντισω??

προσεχε πριν πεις το ναι??
Οχι βρε τζουτζουκο μου μην μπεις στον κοπο να απαντησεις, απλα μπες στον κοπο να μου διαγραψεις το προφιλ!
μερσι!!!!!!!!!!!

386 Επισκέπτες, 0 Χρήστες