Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 227
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 335
  • Total: 335

Επειδή δεν ξέρω πότε θα σας ξαναδώ...

Ξεκίνησε από tristana, Αυγούστου 18, 2005, 02:58:03 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

tristana

Οφείλω να ευχαριστήσω κατ'αρχήν τον Κωστή που μου χάρισε τη συμπάθειά του, την καλοσύνη του και το ... αυτί του όταν χρειάστηκε.
Που με άκουσε, με εμπιστεύθηκε και ακολούθησε το ένστικτό του.
'Οπως επίσης και όσους μου κάνατε παρέα παλιά -άσχετα αν χαθήκαμε και άσχετο αν με απογοητεύσατε ή με ενθουσιάσατε δικό μου πρόβλημα και επιμένω ότι εξακολουθώ να είμαι αφελής και να το χαίρομαι-.
Να μην ξεχάσω την Ελένη επίσης.
Μπορεί να πρόκειται για εικονική πραγματικότητα και ο καθένας να λέει ό,τι θέλει εμένα, όμως, μου είπαν μόνο ωραία πράγματα εδώ μέσα.
Και αυτά θυμάμαι. Να περνάτε καλά, να είστε υγιείς (χάλασα η κακιασμένοστριμμένη φαίνεται). Και για να μην ξεχνιόμαστε μέσα σε όλη τούτη την Χριστιανική αγάπη... ΓΚΙΚ, ΤΣΑΚΙΣΟΥ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΟΥ!

Enia

οσιιιιι... όσι μην φεύγεις τώρα που σε συνήθησα... :( κλαψ σνιφ λυγμ....

(ναι, οκ, συνηθίζω εύκολα :P η προσαρμοστικότητά μου είναι αξιοσημείωτη...)

θα τάξω στον Κώστα μπακλαβά με παγωτό και θα τον βάλω να σε μουρμουράει...
και άμα δώσω και χαλβά στο poisonaki...! ε, τότε δεν σε γλιτώνει τίποτα!
 :twisted:

δεν μπορείς κυρία μου να μπαίνεις και να μας αναστατώνεις έτσι και μετά να εξαφανίζεσαι!
αμ πως!?

ουφ... τα είπα και ξεθύμανα... 8)

πάντως... κι αν δεν σε δούμε σύντομα, να ξέρεις ότι σε σκεφτόμαστε... ας ειν'καλά τα παιδάκια που έχουν την υπομονή να σκαλίζουν παλιά θεματάκια και να τα βγάζουν στην  επιφάνεια... ε, όλο και κάπου σε πετυχαίνουμε... :)

να προσέχεις...  :oops: ... niar...

tristana

'Ενια και ένα ντοντουρμά από μένα! ΧΕΧΕΧΕΧΕ!
Πάω να σε διαβάσω και να σε μελετήσω.

(ΟΚ. Δεκτή και η συμβουλή για το φορεματάκι! :lol:    

Επίσης, απόψε που μπήκα λέω να λυσιάξω! Οπότε φάσεν γιουρ σιτμπελτς, πιπολ! Γουάιλντ -όχι 'Οσκαρ, αλλά πάλι γιατί όχι;- Γουάιλντ, Γουέρλντ να'ούμε. Καθώς και σε όποιον αρέσουμε για τους άλλους το ξύδι, περικαλώ)

Enia

ιχ! πάλι επάνω μου όλα τα φώτα!?
ε, ας σου κάνω παρέα όσο αντέχω...
κι ότι έλεγα να πάω να ξαπλώσω την κορμάρα μου τη δίμετρη...
εσύ θα με καταστρέψεις απόψε! :P
(πονάω αλλά μ'αρέσει που λένε...)

απορία... χου ιζ μπουνιουέλ? έχει καμμία συγγένεια με τον κομφούκιο?  :roll:

tristana

Και εσύ δίμετρη; Τό'χω η κοντούλα λεϊμονια και τραβώ τους/τις δίμετρους/δίμετρες. Δεν έχω παράπονο. Μια χαρά είστε. Αλλάζετε -ως έχω ξαναπεί- κουρτίνες χωρίς σκάλα. Μέγα προσόν.

Τώρα ... ο Λουίς Μπουνιουέλ ήταν και είναι -διότι ζει και βγαίνει κάθε μήνα
από τον τάφο του να διαβάσει εφημερίδες όπως είχε πει ότι θα έκανε. Διότι πεθαμένος-πεθαμένος, αλλά η ενημέρωση-ενημέρωση- ο μεγαλύτερος σκηνοθέτης για μένα. Αγαπημένος, λατρεμένος τόσο για τις ταινίες
όσο και για τις απόψεις του με τις οποίες συμφωνώ κατά 99,5%.
Με τον Κομφούκιο δεν είχε πολλά πάρε-δώσε όπως και με τις θρησκείες
έν γένει. Αν βρεις το βιβλίο "ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΝΟΗ" διάβασέ το να θαυμάσεις
ένα λαμπερό μυαλό, έναν γλυκό και ευφυή και σουί γκένερις τύπο.
Το χιούμορ και ο αυτοσαρκασμός του είναι μια όαση μες τη σοβαροφάνεια
που μας περιβάλλει. Ανατρεπτικός, πεισματάρης, αδιόρθωτος, με αδυναμίες και πάθη αξιαγάπητα και ανθρώπινα. Φοβού τα τέρατα ηθικής και ειλικρινείας. Συνήθως αποδεικνύονται σκέτα τέρατα!
Φιλώ σε!

PoiSoN_GiRL

oπα ! χαλβα ακουω και χαλβα δεν βλεπω ...  :shock:
Μην μου υποσχεστε γλυκα και δεν μου τα δινετε γιατι τρελαινομαι .....  :cry:
Επισης αποχωρισμους βλεπω και δεν επρεπε να μπω η ευαισθητη ...
tristana μπορει να μην σε ξερω οσο τα υπολοιπα παιδια , αυτο δεν μου στερει το δικαιωμα ομως να σε συμπαθησω .. και δεν θελω να φυγεις ...
ευχομαι παντως να μην μας ξεχασεις και να σε βλεπουμε συχνα !
Να εισαι καλα και παντα χαρουμενη και γελαστη οπως σε γνωρισαμε κι εμεις τα νεα παιζακια ! σμουτςςςςς !  :lol:

tristana

Κορίτσι-δηλητήριο (με τόσο χαλβά δεν πιάνει φαρμάκι, βρε)

Δεν έχει δραματική χροιά -ΕΧΕΤΕ ΓΕΙΑ! ΣΑΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΩ! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΖΗΣΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΕΜΕΝΑ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΧΕΧΕΧΧΕΧΕ- Καμία σχέση. Απλώς λόγω τρεξίματος -Μαραθώνιο και πάνω φέτος η χρονιά ήταν κόλαση, αλλά μια χαρά να μην μιλάω και πέσουν πάλι
κεραυνοί- απλώς μερικές φορές πρέπει να λέμε ένα ευχαριστώ για όποιον
νιώθουμε μια συγγένεια.

Σ'ευχαριστώ πολύ και ανταποδίδω.
Και δεν με νοιάζει αν το έκανα μελό τραλαριλαριλαρό!
Δικαιούμαι δια να ομιλώ! Μην πω και για να κράζω, αλλά κοράκι δεν μου πάει οπότε ΛΑΛΑΛΑΛΑ! Κάτι προς το Στρουμφάκι.

Enia

λιχούδω μου, εσύ είσαι το μπακ-απ πλαν καρντιά μου, μη μου ενθουσιάζεσαι ακόμα...
αν φύγει η τριστάνα, χιούστον γουι χεβ ε πρόμπλεμ, και περνάμε στο πλάνο α. (α, όπως λέμε: "α?!  :shock: ")
αν αποτύχει 'αυτό το αγόρι' θα σε φωνάξω, να φωνάξεις εσύ τρις 'τρις' με τη χαριτωμένη σου φωνούλα... έχεις περισσότερες πιθανότητες, γιατί εμένα από εδώ που να μ'ακούσει!?
και το χαλβαδάκι (με 'λ' σαλονικιώτικο παρακαλώ) δεν στο έταξα ακόμα, άμα στο φέρω θα το μάθεις...
schmoutches πολλές!

PoiSoN_GiRL

χεχεχε !  :lol:
εχω πολλα να πω και στις δυο σας αλλα δεν θα μιλησω .. καμια φορα η σιωπη λεει περισσοτερα (οπως λεει κι ενας φιλος καλος !!)
σημερα παντως η βραδια εχει κατι μαγικο .. το νιωθετε ?
να εισαστε καλα και οι δυο σας ! tristana ευχομαι μια ξεκουραστη χρονια απο ολες τις αποψεις και Λιλακι μου δεν τον θελω τον χαλβα .. εσενα θελω να γυρισεις οσο πιο συντομα γινεται ..

κι επειδη με πιανει το παραπονιαρικο μου .. λεω να αποσυρθω για αποψε (κατι εχει αυτο το βραδι λεμε ...) και θα τα πουμε παλι το πρωι !
σας φιλω και σας στελνω την αγαπη μου !  :lol:

spellbound

vasilis_araboniasmenos

Τριστανα κατσε και θα δεις τι καλα που θα ειναι

spellbound

Πες τα βρε θεομουρλο και εσυ !!!

vasilis_araboniasmenos

Τα λεω παλαβιαρα Τριστανα αν κατσεις θα σου τραγουδησω χαχχαχαχαχαχαχα

spellbound

PoiSoN_GiRL

Στο ενα θεματακι χορευω εγω ... στο αλλο τραγουδαει ο Βασιλης .. αυτα βλεπει το κοριτσακι και το εβαλε στα ποδια ...  :shock:  :shock:  :shock:

335 Επισκέπτες, 0 Χρήστες