Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 622
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 623
  • Total: 624
  • Leon

Ιός από τον πλανήτη!

Ξεκίνησε από Anonymous, Αυγούστου 18, 2005, 11:35:38 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Anonymous

Αν ξαφνικά εμφανιστεί στο PC σας ένα μήνυμα από κάποια εξωγήινη οντότητα που έχει "καταλάβει" τον υπολογιστή σας, τότε πιθανότατα έχετε προσβληθεί από ιό.
Ο Sundor-A είναι ένα νέος ιός των... PCs που εμφανίζει το ανωτέρω μήνυμα στην οθόνη των ανυποψίαστων χρηστών, αφού βέβαια πρώτα έχει φροντίσει να "πειράξει" κάποια πραγματάκια στον υπολογιστή σας, και μάλιστα αρκετά σοβαρά!
Πιο συγκεκριμένα, ο Sundor-A είναι σε θέση να διαγράψει προγράμματα και αρχεία από τον σκληρό δίσκο υπολογιστών που έχει μολύνει, μπορεί να εξαφανίσει εικονίδια από την επιφάνεια εργασίας, ακόμα και να απενεργοποιήσει το πρόγραμμα firewall που χρησιμοποιείτε.
Τα καλά νέα είναι πως ο ιός δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλής - τουλάχιστον προς το παρόν - οπότε είναι μάλλον δύσκολο να μολυνθείτε από αυτόν.
Καλό θα είναι πάντως να είστε προετοιμασμένοι για την επίσκεψη των εξωγήινων στον πλανήτη γη...

Enia

χμμμμ....
Ξέρουμε αν οι κύριοοι εξωγήινοι τρώνε το γλυκό του κουταλιού να τους προσφέρουμε για να τους γλυκάνουμε? Μια βανίλια υποβρύχιο έστω, κατιτις!? Άντε ένα ντοντουρμά αν είναι πάν'απ'τ'αυλάκι... :P

PoiSoN_GiRL

βρε γμτ .. τι ειναι παλι αυτο το ''ντοντουρμα'' ??   :shock:  :roll:

MAGIC

Αυτος ο ιος σαν βιταμινη μου ακουγεται!!! Α.Β.C!!!!.Nα εισαι καλα που μας ενημερωνεις μπας και τον προλαβουμε πριν την εισβολη γιατι μετα βλεπω να αρπαζω το pc μου να πηγαινω στο παραθυρο και να το βαζω σε τροχια γυρω απο το σπιτι μου.ET phone home!!!! :alien:

purple

fmas

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"βρε γμτ .. τι ειναι παλι αυτο το ''ντοντουρμα'' ??   :shock:  :roll:

Παγωτό αγαπητή μου... Είναι σαν την κρέμα (περίπου) αλλά πολύ πιο ωραίο ειδικά αν ξέρεις που να το φας.....

623 Επισκέπτες, 1 Χρήστης