Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 1,969
  • Online ever: 2,916 (Αυγούστου 28, 2025, 08:58:01 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

Τελικα ποιοι κοιμουνται βρε παιδια???????

Ξεκίνησε από spellbound, Αυγούστου 20, 2005, 04:37:46 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

spellbound

:shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:

Στη φορουμια γινεται ενας οργασμος και ειναι μολις  τεσσερισημισι το πρωι, τα κινητα χτυπουν, σουρτα φερτα πηγαινε ελα, εχω και το σκυλο μου το ροχαλιαρη που με τσυπνησε, μπαινω στον α33 να χαζεψω
και ΟΟΟΟΟΛΟΣ ο καλος ο κοσμος ειναι παρων... εχμμμ

διορθωση ... Παρουσες!!!

για δωστε παρουσιες χρυσα μου !!!!
:D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D

tristana

Παρούσα!! Πανταχού και ολούθε! (Κοιμούνται... οι κανονικοί άνθρωποι να πω;;;;;;)

PoiSoN_GiRL

[size=24]πατουσα ![/size]

τι πατουσα ? παρουσα ηθελα να πω .. αει στο καλο βραδιατικο .. μπερδευτηκα το απροσαρμοστο ...  :roll:
εγω ειμαι νυχτεριδακι το εχω πει απειρες φορες ! αρα .. που θα βρισκομουν βραδιατικο ??  :wink:

spellbound

(ακατανομαστε μην διανοηθεις να απαντησεις εντατσει??? :twisted: )

tristana

Καταπατούσα στο φόρουμ τα πάντα λέμε!

Η 'Ενια Μου πού είναι; (Συνεχίζω τις ποροκλήσεις)

spellbound

Πατουσα..... [size=24]Βρε απροσαρμοστο[/size], ο,τι ωρα και να μπω μερα, νυχτα , γιορτες, με χιονια, με καυσωνα μεσα εισαι ρε!!!!!  

Να χαρω εγω νυφη.....

ΛΑΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ   ελα μπρε να δεις την αχαιρευτη που την εχω και στα ωπα ωπα!!  Αχ γιοκα μου......  Με αγαπη, μαμα !

Enia

από την πολύ πορόκληση ήρθα και ετσετσούρνεψα το απροσαρμοστονυχτέριδο....
οφείλω να παραδεχτώ (κι άλλη εξομολόγηση σήμερις) πως μια ελαφριά ντάγλα την έχω εδώ και κάποιες ώρες. κοιμάμαι - δεν κοιμάμαι, μια ντεμή κατάσταση... οι άλλοι δεν γνωρίζω τι κάνουν πανσεληνιάτικο, απορία το έχω... (να θυμηθώ να ρωτήσω στις απορίες...)
συν της άλλης κολούσε και ο πισίς μου και απείχα. εξ'ού και μου διαφύγατε...
κάλλιο αργά παρά ποτέ.

[size=9]τρις, με τρελαίνει να με διεκδικείς! καλά πας![/size]

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "spellbound"Πατουσα..... [size=24]Βρε απροσαρμοστο[/size], ο,τι ωρα και να μπω μερα, νυχτα , γιορτες, με χιονια, με καυσωνα μεσα εισαι ρε!!!!!  

Να χαρω εγω νυφη.....

ΛΑΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ   ελα μπρε να δεις την αχαιρευτη που την εχω και στα ωπα ωπα!!  Αχ γιοκα μου......  Με αγαπη, μαμα !

αχ πεθερουλα μου θα ετυχε ...  :roll:  (δεν μπορω να σκεφτω καλυτερη δικαιολογια αυτη τη στιγμη .. αν ομως σκεφτω κατι πιο πειστικο θα επανελθω λοοοοοοολ ! ) εγω κατα κυριο λογο το σπιτι μου κοιταζω , το νοικοκυριο μου και τον αντρουλη μου ... (τωρα θα πεσει και τσοκαρο τη βλεπω τη δουλεια ...  :shock: ) μην νομιζεις οτι εχω εγω ελευθερο χρονο να φορουμιαζομαι .. αλοιμονο .. για ποια με περασες ?? (θα τις φαω το εχω δεδομενο ! λοοοοοοολ)

α και κατι αλλο ... επειδη ο ματης μου λειτουργει με ακτινες ''Χ'' (και Ψ μη σου πω ...) μην νομιζεις μικρο ψιψινακιον οτι δεν ειδα την υποσημειωση με τις ψειριτσες γραμματακια που γραφεις εκει χαμω ...  :evil:  :evil:  εχε χαρη που δεν κανω σκηνη σημερα ... αλλιως θα σε αποκληρωνα οριστικα ...  :twisted:

spellbound

απροσαρμοστο εισαι, σαν και εμε..... σε δικαιολογω.... ΑΣΤΑΔΙΑΛΑ ΡΕ ΕΧΑΣΑ ΤΟ ΠΑΠΟΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΟΥ !!!!!!!!!! (Νευρα χαλινευμενα ειναι...... τριαλαρομ.....)

Bijoux

ΠΟιος σε διεκδικει Ένια;;

Ας περάσει πρώτα από μένα και μετά ας σε αποκτήσει!!!

Ο έχων τα κότσια τολμά..

xhmeia

me tetoia nifi glikia moy emmmmmmmm

k to paporo tha xasis k to myalo poy exis

xixixiixxxixixixii(mpoygatsoni ???????/genikos k aoristos omilo )xixixiixixixiixixixix

xhmeia

:bounce:  :tongue: mipos nifi emoiase se pethera ??????????? :roll: k tsampa to katigoro ????????  :twisted:

PoiSoN_GiRL

πεθερουμπα μου εχασες το καραβι ?? Δηλαδη δεν θα φυγεις ??
γιουχουυυυυυυυυυυυυυυ !! γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι !!! λαλαλαλα !!!
 :bounce:  :bounce:  :bounce:  :bounce:  :bounce:  :bounce:  :bounce:  :bounce:  :bounce:  :bounce:  :bounce:  :bounce:  :bounce:  :bounce:  :bounce:  :bounce:  :bounce:

το ηξερα οτι δεν θελεις να με αφησεις εδω μονη μου !! σμουτςςςςς ! πολυ σ' αγαπω !!  :lol:

xhmeioula μουυυυυυυυ που εισαι εσυ μικρο ζουζουνακι ?? αααα ! θα πιασω το απουσιολογιο και θα ειμαι με το ενα ματι ανοιχτο και θα παιρνω παρουσιες μου φαινεται ... σμουτς και σ'εσενααααααα !!  :lol:  :lol:

Enia

θείααααα!!??  :shock: που είσαι!? έφυγε τελικά!? ΑΜΥΓΔΑΛΩΤΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙΣ!!!!

βυζουδάκι, ίσα κι άραξε κι εσύ μην μας πάρει χαμπάρι ο freak. (αν αυτό μετράει για ρίμα, έχω σοβαρό πρόβλημα!)

θα σας βάλω σε κλήρο λέμε.. θα βγάλω πρόγραμα...

tristana

ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ! ΣΕ ΒΛΕΠΩ!!!!!! Και οι ψείρες γραμματάκια διαβάζονται (ενημερωτικά αυτό)  :shock:

769 Επισκέπτες, 1 Χρήστης