Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 1,969
  • Online ever: 2,916 (Αυγούστου 28, 2025, 08:58:01 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

Τελικα ποιοι κοιμουνται βρε παιδια???????

Ξεκίνησε από spellbound, Αυγούστου 20, 2005, 04:37:46 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Enia

μπορεί να μονολογώ αλλά δεν έχω να κρύψω τίποτες. διαβάστε να ξέρετε τα πλάνα μου... (είμαι και δημοκρατική τρομάρα μου). το τελικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί στους ενδιαφερομένους με PM, και θα αναρτηθεί σε περίοπτη θέση στο site...

και μιας και το θέμα μας ήταν για παρουσίες, όποιος άλλος ενδιαφερόμενος παρακαλείται να δηλώσει ενδιαφέρον εντός της προθεσμίας. (υποβολή αιτήσεων: έως την 31η Αυγούστου, ώρα δωδεκάτη μεσημβρινή). μετά το πέρας της προθεσμίας ουδέν λάθος αναγνωρίζεται.

ευχαριστώ

Eley8eros

Για ποιό δηλώνουμε παρουσία?? να καταλάβω?  Για τους ξενύχτηδες????

tristana

Μισό λεπτό να περιλάβω την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΙΑ και απαντώ, Ελεύθερε.

ΕΝΙΑ, ένα έχω να σου πω... το οποίο αυτή τη στιγμή μου διαφεύγει,
αλλά δεν είν'καλό πίστεψέ με! (Απειλητικό χαμόγελο με απαστράπτοντα δοντάκια ένεκα το χρυσάφι που τους πέρασα τελευταίως! Καλά, ιμιτασιόν είναι, αλλά... ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΩ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ. ΩΣ ΤΟΤΕ ΧΟΛΝΤ ΓΙΟΥΡ ΧΟΡΣΕΣ ('Η ΤΑ ΜΟΥΛΑΡΙΑ ΣΟΥ)

Ελεύθερε, παρουσίες των απανταχού βαμπίρ. Νομίζω, δηλαδή.

Eley8eros

αμα είναι έτσι... προλαβαίνω να δηλώσω συμμετοχή... επιβεβαίωση τα πόστ των προηγούμενων 10 ημερών..... thanks... tristana.... Ξέρω πάντως ένα καλό δοχτωρ για χρυσα δοντάκια... βάζει και βίδες....... εκείνος που χε γίνει διάσημος στην τηλεόραση θυμάσαι??

PoiSoN_GiRL

Δηλωνω την παρουσια μου ως βαμπιρακι ...
Δηλωνω ομως και κατι ακομη ..
παραιτουμαι απο την διεκδικηση της Λιλας ..
(ειμαι και μονογαμικο ον βλεπετε ... που να πω οτι εχω σχεση με ολοκληρο το φορουμ και ποσα ατομα ακομη που δεν γνωριζουμε ?! λολ)

..κι αυτο γιατι κι εγω διαβαζω τα μικρα γραμματακια ...  :evil:  :evil:

*PoiSoN_GiRL παιρνει την τσαντουλα της την prada και αποχωρει με ψηλα το κεφαλι και κουνωντας τον πωπουλινο της ! [size=9](οχι τιποτις αλλο .. αλλα ειμαι και τιγκα στην χαριτωμενια και στο ναζι ! μ !)[/size]

tristana

'Οχι, αλλά λέω να αποφύγω τις ακρότητες! Βίδες; Σαν αυτές που μου στρίψανε μετά από τις δηλώσεις της ΕΝΙΑ ΑΚΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΙΑ ΑΚΑ Ο ΚΑΛΟΣ Ο ΜΥΛΟΣ ΑΚΑ ΜΟΣΧΑΝΑΘΡΕΜΜΕΝΗ;;;

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "spellbound"για δωστε παρουσιες χρυσα μου !!!! ]

που εισαστε ολοι σημερα ?  :cry:  :cry:

Anonymous

tristana

spellbound

Αν το ξερα πως ειχατε παλι γενικη απαρτια θα'μουν και εγω παρουσα!!!!

Ματι δεν εκλεισα η βρωμογρια !!!!! :evil:

spellbound

Μπα???? Τσυπνια μου ειστε πουλακια μου ?????

Κατσε να φερω τη παντοφλα......

tristana

Τώρα για το "ξύπνια" δεν παίρνω όρκο, αλλά... όσο το κεφάλι δεν κουτουλά πάμε καλά. :lol:

spellbound

ΛΟΛ!!! Νιανιαριδιον.... εγω καρατσυπνια λεμε!!

Η πανσεληνος περασε...

λες να ειναι συμπτωμα αλσχαιμερ??? :shock:

tristana

Σπέλμπαουντ, δεν κόβεις σιγά-σιγά τα περί "εγώ είμαι γριά γυναίκα, παιδάκια μου" και τα τοιαύτα που θά'λεγε και η Σουσού καλή της ώρα,
και να έρθεις να κάνουμε βόλτες ολούθε λέω εγώ.
Ορίστε σας!!!!! ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΤΕ, ΜΑΝΔΑΜ. ΔΕΝ!

spellbound

δεν πειθω???? :shock:  :shock:  :shock:  :shock:

θα πρεπει να  βρω αλλο κολπο.... 8)

737 Επισκέπτες, 1 Χρήστης