Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 432
  • Online ever: 2,373 (Αυγούστου 19, 2025, 02:18:11 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 409
  • Total: 409

Pou'nai i mpalla?

Ξεκίνησε από skou70, Αυγούστου 22, 2005, 08:19:18 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

jasper

Παράθεση από: "gavrina"Ωραίααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!
Όπως και να΄χει ΝΑ ΞΑΝΑΖΗΣΕΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχ

Ποιο κακό παιδάκι λέει τέτοια πραγματάκια κι εγώ δεν έχω πάρει χαμπάρι τίποτα;;;;;;;;;;εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

βρε γωγούλα μου!!!!! τι εννοείς να ΞΑΝΑΖΗΣΟΥΜΕ??? πιστεύεις στην μετεμψύχωση??
εγώ όχι...γιαυτό ό,τι είναι να γίνει, ας γίνει ΕΔΩ και ΤΩΡΑ...στη βράση κολλάει το σίδερο... αν περιμένω την επόμενη ζωή ποιός ζει και ποιός πεθαίνει
(ή αλλιώς ζήσε Μάη να φας τριφύλλι)

όσο για τα κακά παιδάκια, που να τα πάρεις χαμπάρι???? όλα είναι με φωτοστέφανο (α ρε δημητρούλι άπαιχτο),  με φαρδύ πλατύ χαμόγελο και τον καλό λόγο να κρέμεται από τα χείλη... άντε να βγάλεις άκρη μικρή μου... αυτό που μπορώ να σου πω μετά βεβαιότητος όμως είναι οτι αναγνωρίζονται μεταξύ τους και συναγελάζονται.... αλλά όχι στην ανοιχτωσιά (όπως εδώ)... κρυφά, μουλωχτά και στα σκοτεινά... όπως τους πρέπει!!!

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "jasper"βρε γωγούλα μου!!!!! τι εννοείς να ΞΑΝΑΖΗΣΟΥΜΕ??? πιστεύεις στην μετεμψύχωση??
εγώ όχι...γιαυτό ό,τι είναι να γίνει, ας γίνει ΕΔΩ και ΤΩΡΑ...

Εγω πιστευω στην μετεμψυχωση Σοφακι μου ! Και μαλιστα μια απο τις θεωριες της λεει πως οι ανθρωποι στην επομενη ζωη τους ερχονται σε ετουτο το ματαιο κοσμο για να επανορθωσουν τυχον λαθη του παρελθοντος .. ή αδικιες .. μην γκρεμιζεις λοιπον τα ονειρα καποιων να μετεμψυχωθουν σε κατι καλο και αγνο (μπα .. υπερβαλω μαλλον ως συνηθως λολ!) Το ΕΔΩ & ΤΩΡΑ σου παντως πολυ δυναμικο ! σε καμαρωνω και το ξερεις !!  ](ή αλλιώς ζήσε Μάη να φας τριφύλλι)[/quote]

Αποριες .. αποριες .. αποριες .. ουφ ! ποιος ειναι αυτος ο Μαης και ποιος εχει την συνταγη για το τριφυλλι ?? οχι τιποτις αλλο .. αλλα μιας και παντρευομαι αυτον τον .. πως τον ειπαμε ? αχ ναι τον [size=18]KaRpaTHio[/size] (sorry babe .. απ' την αγαπη που σου ειχα ξεχασα και το ονοματακι σου !!) θα πρεπει να κανω φιλοτιμες προσπαθειες να εξελιχθω σε νοικοκυρα ..  Τωρα αν μετα τις προσπαθειες ζησει τελικα αυτος ο Μαης .. δεν μπορω να υπογραψω και συμβολαιο .. θα δειξει η νεκροψια ..

Παράθεση από: "jasper"όσο για τα κακά παιδάκια, που να τα πάρεις χαμπάρι???? όλα είναι με φωτοστέφανο

και η Λιλου μας φοραει φωτοστεφανο Σοφακι αλλα ουδεμιαν σχεση εχει με την κατηγορια που περιγραφεις !! ας την εξαιρεσουμε λοιπον γιατι ως γνωστον ''καθε κανονας εχει τις εξαιρεσεις του'' (τι ειπα παλι η ποιητρια!!)

Παράθεση από: "jasper"αυτό που μπορώ να σου πω μετά βεβαιότητος όμως είναι οτι αναγνωρίζονται μεταξύ τους και συναγελάζονται....

Aυτο το συναγελαζονται πολυ ωραια λεξη αλλα εμενα μου θυμιζει κατι σε ''η καλη μας η αγελαδα βοσκει κατω στη λιακαδα'' λολ ! παλι εκτος θεματος ειμαι ... συγχωρειστε με αλλα να μην πω δηλαδη αυτο που μου ηρθε στο μυαλο ?? και για να το υπογραψω κιολας ....

[size=24]mOUUUUUUUUUUUU !![/size] [size=9]<-- καπως ετσι τελειωνει το τραγουδακι !![/size]

Παράθεση από: "jasper"αλλά όχι στην ανοιχτωσιά (όπως εδώ)... κρυφά, μουλωχτά και στα σκοτεινά... όπως τους πρέπει!!!

ωρα να σοβαρευτω (θα βαλω και θερμομετρο μετα ..)

''Μ' επνιξαν τα αδικα της ζωης .. Μ' επνιξε και η χαρα της ψυχης που χαθηκε στο σκοταδι .. ''

[size=18]αυτο το μουλωχτα θα μας φαει μια μερα ! να το θυμοσαστε !![/size]

μια κοινωνικη προσφορα σε οσους εχουν τσακωθει με την [size=18]''αληθεια''[/size] [size=12]και το[/size] [size=18]''φως''[/size]

(και μπορει εγω να μην εχω δημοσιες σχεσεις με τον ηλιο (βλεπε φωτεινη πηγη) αλλα οπως λεει κι ο Κωστας ακομα και στο σκοταδι φωσφοριζω !!)  :tongue:

Anonymous

Παράθεση από: "skou70"......

DEN eimai arravwniasmenos me tin jasper alla akoma kai an itan auto to thema den tha to evgaza voukino sto forum

άσε τις δικαιολογίες και τις υπεκφυγές.......

το εξέθεσες το κορίτσι και τώρα θα το πάρεις

εδώ έχουν έρθει οι εφημερίδες, ο τύπος και όλα τα μμε και ζητούν να δώσουμε αναλυτικά γεγονότα και ημερομηνίες......

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "KostasD33"

DEN eimai arravwniasmenos me tin jasper alla akoma kai an itan auto to thema den tha to evgaza voukino sto forum

εδώ έχουν έρθει οι εφημερίδες, ο τύπος και όλα τα μμε και ζητούν να δώσουμε αναλυτικά γεγονότα και ημερομηνίες......

''χαλασμενο τηλεφωνο''
εκεινοι θα ρωτουν κι εγω θα απαντω ''δεν ακουσα? πως ειπατε ? οριστε ?''

jasper

Παράθεση από: "KostasD33"

επππππππ μπάστααααααααα κωστάκη :evil:

μη λες τέτοια πράγματα και φιλοτιμηθεί αυτός/ή ή και όλοι τους μαζί (που δούλεψαν το μπιριμπίρι εννοώ) και ζητήσουν να με αποκαταστήσουν... άντε και απαγορεύεται η πολυγαμία στην χώρα που ανθεί φαιδρά πορτοκαλέα....

τολάκο μη τον ακούς αστέρι μου... you are too good for me!!! εγώ θα πάρω έναν σερσερή-σερσέμη-μισκίνη-μπουνταλά να με έχει στα όπα όπα... (και μετά πάροδο 6 μηνών -τόσο είναι της μόδας- τον εραστή στη ντουλάπα... εντοιχισμένο...)

jasper

Ποϊζονάκι δεν προλαβαίνω να σε σχολιάσω (τι μηχανάκι 'σαι συ μωρέ μου?)

Όσο για τη Λιλού και λίγα ακόμη άτομα εδώ μέσα (δόξα τον πανάγαθο) συμφωνώ μαζί σου... είναι οι εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα...

επι τη ευκαιρία... που είναι η [size=18]ρία[/size] βρε παιδιά... μου λείπει κι ας μην έχω μιλήσει ποτέ μαζί της... (άτομο που μιλάει μόνο όταν έχει κάτι να πει και σιωπά όταν πρέπει... νάναι καλά όπου κι αν ταξιδεύει   :) )

Enia

ftou gkamwto... αυτά τραβάω η χρήστρια... πληρώνω ακριβά την αμαρτία να μην μπω να μελετήσω φόρουμ δύο ημέρες συναπτές, και εμ μου ήρθε απότομο όλο τούτο (μέχρι να διαβάσω για να καταλάβω τι συμβαίνει είχε γίνει η αποκάλυψη...) εμ με πόνεσε το νεφρί μου από το πολύ το γέλιο...
αχ σε καλό μου!... και του χρόνου με υγεία...

εγώ τώρα που έχω απορίες να ρωτήσω!?  :roll: θα ρωτήσω... και μάλιστα εδώ διότι βαριέμαι να πάω να ψάχνω για το 'απορίες' (κάτι μου θύμιζε το τελευταίο.. ένα dejavu μου ήρθε, ένα κατιτίς... αλλά τεσπά...)

Λεπόν!:

1. ο EltonJohn το γνωρίζει!? (ναι, αυτό ήταν ολοδικό μου, δεν το αντέγραψα από την poison...)
2. πόσο ψηλός είναι? (προσέχτε τη διαφορά με την ερώτηση 'είναι ψηλός?)
3. το λευκό το άλογο πόσων ίππων είναι?
4. εμένα γιατί δεν μουευχήθηκε καλούς απογόνους το jasperaki? μήπως μου κρύβετε κάτι? εγώ πότε θα γίνω μάνα!?
5. εγώ τι ρόλο θα παίζω στο γάμο jasper-skou?
6. εγώ τι στολή να ράψω?
7. είμαι λίγο εγωκεντρική απόψε?

Αυτά... ώσπου να πάρω απαντήσεις θα κάθομαι να γυαλίζω το φωτοστέφανό μου... Τσάμπα πήρα τον τίτλο "η-εξαίρεσης-που-επιβεβαιώνει-τον-κανόνα"!? Είμαι μία εξαίρεση!  :D Τιμή μου και καμάρι μου!... (Φιλενάς, θα σου το επιστρέψω το καλάμι πριν το γάμο, promise!)

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "Enia"1. ο EltonJohn το γνωρίζει!? (ναι, αυτό ήταν ολοδικό μου, δεν το αντέγραψα από την poison...)

Ενισταμαι γιατι η χρηστρια Εnia εχει αντιγραψει την δικη μου ερωτηση .. και μαλιστα την κατηγορω γιατι καθ' ολη τη διαρκεια του διαγωνισματος μου τραβουσε τα μαλλια , πραγμα που πιστοποιει οτι εφοσον καθεται στο πισω απο εμενα θρανιο ειχε κολλησει σκονακι στην πλατη μου ...

Παράθεση από: "Enia"2. πόσο ψηλός είναι? (προσέχτε τη διαφορά με την ερώτηση 'είναι ψηλός?)

Ακου να σου πω κοπελια .. σε ετουτο σπιτι που 'ρθαμε δεν αποφασιζεις εσυ ποιον θα παρεις ουτε αν σου αρεσει απο θεμα υψους - πλατους - χρωματισμου - χαρακτηρα και λοιπα... Εδω αποφασιζουν αλλοι για εσενα και μαλιστα πολλες φορες (δηλαδη συνηθως) δεν σε ενημερωνουν καν !
και γελας εσυ με ολη την αφελεια που σε διακρινει κι απο πισω σου σερνονται του κοσμου οι ιστοριες .. (εδω εχω κι ενα ακραιο παραδειγμα αλλα ειναι αστειο και θα το πω ]

Παράθεση από: "Enia"3. το λευκό το άλογο πόσων ίππων είναι?

3 ιπποι κι ο κουκος .. να το αφησω ?

Παράθεση από: "Enia"4. εμένα γιατί δεν μουευχήθηκε καλούς απογόνους το jasperaki? μήπως μου κρύβετε κάτι? εγώ πότε θα γίνω μάνα!?

Τιποτα δεν σου κρυβουμε κοριτσακι μου ! Και μανα θα γινεις ! και χαρωπη συζυγος θα γινεις (του Elton ειπαμε) και αντε να σου ευχηθω και καλους απογονους να μην παραπονιεσαι !! (το φωτοστεφανο ισιωσε βρε ζωντοβολο .. εχει παρει την κατηφορα !)

Παράθεση από: "Enia"5. εγώ τι ρόλο θα παίζω στο γάμο jasper-skou?

Mπορεις αν θελεις να παρεις το ρολο του παρανυμφακιου Β' και της λαμπαδας Β' (αριστερα της νυφης ντε! που κοιτας ?) και επισης μπορεις να παρεις και τον ρολο του φωτογραφου (και ειπαμε .. κοντινο πλανο στην κουμπαρα καθ' ολη τη διαρκεια της τελετης!)

Παράθεση από: "Enia"6. εγώ τι στολή να ράψω?

Μπορεις αν θελεις να ντυθεις πεταλουδα ή ακομη και οικοδομος .. η στολη ειναι προεραιτικη φτανει να συννενοηθουμε πριν το γαμο να ταιριαζουμε (αλλιως πως θα συμπεθεριασουμε ??)

Παράθεση από: "Enia"7. είμαι λίγο εγωκεντρική απόψε?

παροτι εκκεντρικη εξακολουθεις να εισαι μια γλυκα !! εχεις να φας πολυ ζουληγμα στο γαμο σου λεω !!

Υ.Γ. τριβε τριβε το ελιωσες το ρημαδι το φωτοστεφανο .. και φερε πισω το καλαμι γιατι το δικο μου το δανεισα αλλου ... χιχιχιχι !

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "jasper"Ποϊζονάκι δεν προλαβαίνω να σε σχολιάσω (τι μηχανάκι 'σαι συ μωρέ μου?)

σκουτερακιονννννν ! και βζινννννννννννννν γκαζωνω και γκαν γκαν γκαν γκανννννννν αλλαζω και ταχυτητες και [size=24]χωνομαι[/size] και στις στροφες !!   :wink:

Enia

[size=24]nnniaaaarrrrrrr...!!![/size]

kai

[size=24]SmOutCHeS !!![/size]

jasper

άντε να χαθείτε και οι δυό σας μπαχαλέιτορς... ένα σοβαρό θέμα ανοίχτηκε με μένα συμπρωταγωνίστρια και φοβηθήκατε να σοβαρευτείτε έστω για μια μέρα...

σοβαρά λοιπόν απαντώ στη μικρή λουλού

1. δεν το γνωρίζει...σιγά μη του δώσουμε και λογαριασμό του αγγλοσάξωνα

2. Μπορεί να μην είναι ψηλός αλλά είναι (προ)εξέχων λολ

3. δεν θάρθει με άλογο καρδιά μου... που να σκαρφαλώσει ο δόλιος... πάρε καλύτερα τον κούκο της πόιζον... κούκου θ' ακούς μα κούκου δεν θα βλέπεις  :P

4. αμαν πια καημός!!!!! τουτέστιν πότε θα γίνω νύφη??

Enia

[size=24]οιμέεεεεεεεε... αλί αλί και τρις αλίιιι...[/size]

αγγλοσάξων-ψωριάρης-χλεμπίτουρας-ασπρουλιάρης μου έλαχε?! να πίνει και να βρωμάει όλη μέρα κι όλη νύχτα?
χάθηκε ένας λεβέντης ελληνάρας ωρε!? ένα παλικάρι? ένας τσολιάς!?

[size=24]ω κα'μός μουουουου.... σκιστείτε ουρανοίοιοιοιοι.....[/size]

skou70

...exm gouxou gouxou (<----mia pou einai i ypografi mou as tin timisw lol)

den antexw allo kai tha to fwnaksw tha to pw (oxi "pws eimai amartwlos kai tin agapw..." DIKO SAS!:P)

[size=24]EGW POTE THA VRW TIN MPALLA??? [/size]

lollllllllll

jasper

jasper (κατά κόσμον σοφάκι) γνωστή και ως μπάλα χοροπηδάει κάνοντας χαριτωμένα γκελ... μπας και την δει  :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce:

γιούχουυυυυυυυυυυυυυυυυυυ :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce:

spellbound

Παράθεση από: "skou70"eixa skopo na min ta parw sto kranos alla...what the fuck pou leme kai sti madagaskarh...

katarxin na dilwsw kai egw me ti seira mou episima ton [/b]

[size=24]ΤΡΙΣΤΑΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΤΣΑΚΙΣΟΥ ΚΑΙ ΕΛΑ ΜΑΡΗ, ΕΔΩ ΕΜΕΙΣ ΜΑΛΛΙΟΤΡΑΒΙΟΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟΣ Ο ΑΧΑΙΡΕΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΣΥ 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙΖΕ ΤΗ ΤΣΙΜΙΣΚΗ ΝΤΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΣΕΝΤΟΝΙ ......Ξ Ε Σ Α Λ Ω Σ Ε!!!!

Τρις, Προτεινω να μαλλιοτραβηξουμε την Τζασπερ_ αρραβωνιασμενη, να της δειξουμε τι σημαινει .......ανωτεροτητα....  [/color][/b]

409 Επισκέπτες, 0 Χρήστες