Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 158
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 354
  • Total: 355
  • Leon

Pou'nai i mpalla?

Ξεκίνησε από skou70, Αυγούστου 22, 2005, 08:19:18 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

jasper

Παράθεση από: "spellbound"[size=24]ΤΡΙΣΤΑΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size]ΤΣΑΚΙΣΟΥ ΚΑΙ ΕΛΑ ΜΑΡΗ, ΕΔΩ ΕΜΕΙΣ ΜΑΛΛΙΟΤΡΑΒΙΟΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟΣ Ο ΑΧΑΙΡΕΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΣΥ 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙΖΕ ΤΗ ΤΣΙΜΙΣΚΗ ΝΤΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΣΕΝΤΟΝΙ ......Ξ Ε Σ Α Λ Ω Σ Ε!!!!

Τρις, Προτεινω να μαλλιοτραβηξουμε την Τζασπερ_ αρραβωνιασμενη, να της δειξουμε τι σημαινει .......ανωτεροτητα....  

βρε δε πα να βάλεις και μεγαλύτερα γράμματα! σιγά μη σας φοβηθώ... εδώ μιλάμε γι αγάπη όχι για ποντικοκουραδάκια... :P

κι αν θες να ξες εσύ που φωνάζεις, γιατί νομίζεις οτι σεργιάνιζε την Τσιμισκή ντυμένος με σεντόνι? εεεΕεεΕ??? ξες?

ΥΓ. χαίρομαι που σε βλέπω εδώ γλυκούλα μου  :D κι ας θες να με ξεμαλλιάσεις κακούργα  :P

xhmeia

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

2 ΜΕΡΕΣ ΕΛΕΙΨΑ ΚΑΛΕΕΕΕ (αναθεμα τους για οτεε, εεε ποτεεεεεεε)

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΛΙΚΑ ΠΛΑΣΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ (ωρα 0?οχι 9 κοντευει)

:shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:

ΜΠΑΛΑ ? ΕΧΑΘΗΚΕ ?  μπαααααααα  ΥΠΗΡΧΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΠΑΛΑ ?Κ μαλιστα τετοια ?το ασπρο =ασπρο κ το μαυρο=μαυρο???????
Κ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΕΙΔΗΣΗ? :shock:  :shock: ντιπ για ντιπ ζαβοοοοο   ε πιααααααα  :salut:
ΑΡΡΑΒΩΝΕΣ ? ΤΕΛΕΣΑΤΕ (ΧΩΡΙΣ ΕΜΕΝΑ ?ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ)
τωρα θυμωσααααααααα
 :evil:  :evil:  :evil:
ΞΕΜΑΛΙΑΣΜΑΤΑ?? Α ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ Η ΦΙΛΙΠΙΝ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ α για χαλαρωστεεε λεμεεεεεεεε
ΠΟΙΖΟΝ?? ΠΑΡΑΝΥΦΑΚΙ +ΛΑΜΠΑΔΑ+ΚΟΥΜΠΑΡΑ? ΜΟΝΑΧΟΦΑΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ φτου σου μπρεεεεεεεε καλα σ ειχα καταλαβει εγω απο την αρχη
ΓΑΜΟΣ?? Α ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΚΟΜΗ ,ΤΟ ΣΚΑΣΕ Ο ΓΑΜΠΡΟΣ
Κ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ
ΤΖΑΣΠΕΡΑΚΙ ΕΠΑΝΤΡΕΨΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ Ε????????
ΕΜΑΣ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΟΚΟΠΕΛΕΣ ΟΧΙ????????
{{εσυ ξεμαλλιασου.... δεν βλεπεις την καταφορη αδικια που εγινε προς εμας που εχομεν κ μια ηλικια γκουχ γκουχ γκουχ (τολη μην σηκωνεσαι  καμαρι μου καλα κουνιεσαι στην κουνιστη )απλα εβηξα η γυναικα }}
ΣΕ ΠΟΙΟ ΡΑΦΙ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΕΠΑΝΩ ΕΓΩ ΜΠΡΕΕΕΕΕΕ???ΜΕ ΚΡΑΤΑΕΙ ???????
Ε?Ε?Ε? ΟΧΙ ΠΕΣ ΑΝ ΤΟΛΜΑΣ .ΜΕ ΚΡΑΤΑΕΙ?????????(μην τολμησεις να πεις οτι δεν με κραταει χαχαχαχαχα δεν θα ερθω στον αρραβωνα να μαθεις )
ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΜΠΡΕΕΕΕΕΕΕ   Κ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΣΒΑΡΝΑ ΒΡΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΓΓΕΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΙΝΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

κ τωρα η κυριοτερη απορια μου πως τα κανετε ολα αυτα τα χρωματιστα γραμματακια βρε παιδακια?????καθ' οτι μικρουλα (οταν με συμφερει ε?χεχεχεχε) κ δεν ηξευρω .........η γυνη

xhmeia

οχ ξεχασα ενα κοριτσακι που ζητησε εναν Ελληναρα τσολια λεβεντη

ελα δω κουκλιτσα μουυυυυυυυ

εγω γιαβρι μου θα σε παντρεψω  :P  :P  :P  :P

(σου εκλεψα την μια χεχεχε να μαθεις να κανεις αρραβωνες χωρις εμενα παλιολιθεεεεεεεεεεε  αιντεεεεεεεεε  :wink:  :wink: )

PoiSoN_GiRL

λολ ! εγω ειμαι καλο παιδι απο τη μερα που αρραβωνιαστηκα τον KaRpaTHio γιαυτο δεν θα απαντησω σε καμια απορια παρα μονο στο που βρισκουμε το χρωματακι !
Λοιπον οδηγιες προς xhmeia !!

εκει που γραφεις ακριβως απο πανω εχει ενα κουμπακι που γραφει αριστερα του ''Χρωμα γραμματοσειρας'' και δεξια επιλογη !
μαρκαρεις το κειμενακι που θελεις να εχει χρωμα και ανοιγεις το κουμπακι και διαλεγεις ενα απο τα χρωματακια που εχει ! αυταααααααα !

Οσο για το μονοπωλειο .. δεν φταιω εγω που ειμαι τσαχπινα και γρηγορη και προλαβα ολες τις αρμοδιοτητες (κουμπαρα - λαμπαδα - παρανυμφακι !!)

χεχεχε σιγα που δεν θα μιλουσα ! θα εσκαγα !!

Υ.Γ. xhmeioulaaaaaaa οταν γραφεις με κεφαλαια στην γλωσσα του internet = φωναζω ..
νιωθω μαλωμενη τωρα ..

[/color]

jasper

Νατασούλι είμαι σίγουρη οτι πριν γράψεις..."μελέτησες" διεξοδικά το θέμα... οπότε οι επεξηγήσεις περιττεύουν  :D

έρχομαι λοιπόν φουριόζα να σου εξηγήσω πιπινάκι μου... οτι εμείς τον τίτλο της μεγαλοκοπέλας (δυστυχώς/ευτυχώς διάλεξε και πάρε) δεν μπορούμε πλέον να τον διεκδικήσουμε διότι από έναν γάμο στην καθισιά τον κάναμε  :P ... (γιατί όταν σκέφτομαι ζωντοχήρα το μυαλό μου πάει στη Μαίρη Λίντα?? άστο καλύτερα θα σου εξηγήσω άλλη φορά...είναι μεγάλη ιστορία)

το ράφι θα το κάνω πολυόροφο διότι έχω ολόκληρη λίστα αναμονής... πρέπει να σας χωρέσω όλες... το ποϊζονάκι/μπετατζής θα κάνει τη στατική μελέτη για να μη σπάσουμε κανένα παϊδι)

Enia

α, όχι!! σας προτείνω ανεπιφύλακτα τον υπουργό πε.χω.δε.! που ξέρει και από εξυπηρέτηση πελατών. φροντίζει πριν από εμάς για μας. εγώ του το είχα τάξει το ραφάκι μου να μου το κάνει εκείνος (αφού πρώτα τελειώσει να χτίζει το πριζονάκι φυσικά) αλλά όπως έρχονται τα πράγματα....

βρήκαμε τον ελληνάρα τον τσολιά, τον λεβέντη τον πρίγκηπα στο λευκό το άλογο...[/color]

xhmeia

τυχερουλααααααααααααα

δεν σου ειπα κ το καλυτεροοοοοοοοοοτεροοοοοοοοο

μαντεψεεεεεεεεεεεεεε

η πεθερουλα σου εχει γνωσειςςςςςςς  νοσηλευτικης

λυποθιμαααααααα ελευθερο [size=18]μελενιο μου [/size]

σε πιανει [size=24]ο τσολιας[/size] σε περιθαλπω εγω

xhmeia

ποιζονακι σε πληροφορω οτι τα κεφαλαια τα δικα μου δεν ειναι φωνη αυτο ειναι σιγουρο αλλα με βολευουν βρε καρδουλα μου

καιιιιιιιιιιιιιιι

[size=24]γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιι [/size]για πρωταρα καλα ε? το δευτερο καλυτερο

εβαλα χρωματα κ εγωωωωωωωω (τα μικρα μικρα γραμματακια πως τα διαβαζεται μπρε?????)

[size=18]ευχαριστω μικρο μου [/size]

PoiSoN_GiRL

xhmeioula μου χαιρομαι που βοηθησα !! (και φυσικα γνωριζω οτι δεν φωναζεις !!  ]

xhmeia

ναι ναι μεγαλοκοπελα ευτυχως δεν γινεται να με πουν (μ ενα γαμο στα 18? η εν αγνοια μου  ]"μοκο"[/color]

εγω κ "μοκο"???????? εμ φανταζεσαι???????

τ αγγελακια δεν ξερω απο κατω τι θα παθουν ????????ααα μετα την απομακρυνση "εκ του ραφιου " δεν φερω καμμια ευθυνη  ας μην παιζαν μπαλα κατω απο το ραφι μας

αχ πλακα εχουν αυτα τα χρωματα τελικα χιχιχιχιχιχι

xhmeia

στην κοσμαρα σου και εσυ ???????α καλαααααααααααα

εμ για αυτο μας προκυψεκολπατζουυυυυυυ[/color]

ε τοτε κανε κουοτε?(ετσι λεγεται?)κ στα μικρουτσικα που εγραψα στην μελενια να θυμηθω κ εγω το ερμο τι της εγραψα  :roll:

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "xhmeia"[size=24]η πεθερουλα σου εχει γνωσειςςςςςςς  νοσηλευτικης[/size]

αφεντικο ειναι καλα τοσο ? να το αφησω ή να το μεγαλωσω κι αλλο ?

χαχαχαχαχαχα !
μμμμμμμμμμμμακιααααααααααα !

xhmeia

α αυτο σηκωνει παρεξηγηση !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
υποννοεις οτι χρειαζοταν μεγεθυνση 1000% για να το διαβασω?
οχι
οχι
πεςςςςςςςςςςςςςς

[size=18]υποννοουμενο ηταν?????????

ε?ε?ε?ε?ε?ε?ε?ε?ε?ε?ε?ε?ε?ε?

ή ξεκαθαρο κ εννοουμενο ?????
[/size]

PoiSoN_GiRL

[size=24]χαχαχαχαχαχαχα ![/size] οχι xhmeioula μου ! Ηταν ενα απλο παραδειγμα πως αντιμετωπιζω τα ψειρογραμματακια !! (παντως απο αντιδραση καλα τα πηγες ! συνηθως οταν το κανω αυτο τα ακουω τρεις φορες περισσοτερο ! εσυ ησουν ευγενικη ! γιαυτο σ' αγαπαω εγω εσενα !! σμουτςςςςς)

vicky_lav

Καλημέρααα!!! Αυτήν την μπάλα την βρήκα στο πορτ μπαγκαζ μου... δική σου είναι παιδί μου; ελπίζω να είναι αρκετά δυνατή η κλωτσιά μου και να πάει στον επόμενο...

354 Επισκέπτες, 1 Χρήστης