Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 227
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 395
  • Total: 395

Κατηγορω....

Ξεκίνησε από spellbound, Αυγούστου 24, 2005, 12:34:38 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

fmas

Κατερινιώ...... Επειδή ξέρω πόσο αγαπούσε τον Σκύλο σου το μόνο πράγμα που θα σου πω είναι ότι στεναχωριέμαι πραγματικά.... Αναφορικά με τις φόλες και τα υπόλοιπα είπαμε... Όταν αποκαλούμε ζώο τον άνθρωπο θίγουμε όλα τα ζώα γιατί εκείνα κάπου κάπου έχουν και λίγη αγάπη......

Πάντα Φιλικά,
Fmas

spellbound

Δημητρουλα,

ενας απ τους βασικους λογους που τα πηρα
Ολη η Σιφνος τωρε, φαντασου...
ΚανενΑ@@ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΝΗ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ.
Α ξεχασα μερικα δεχονται του στυλ "μικροσωμο"   Δηλαδη τα μεγαλοσωμα που εινται ΟΝΤΩΣ πιο ηρεμα να μην εχουν το δικαωμα να ειναι με το αφεντικο τουσ???????????????????????

ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ?¨???
ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ Ν ΑΠΕΥΘΗΝΘΩ?????  δεν ειχαμε στις προηγουμενες
κυβερνησεισ...
Η ΜΗΠΩς ΤΟ ΤΗΕΜΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΟΚ   κλπ  "ΖΩΟΦΙΛΩΝ

σιγουρα δε μενει εκει

PoiSoN_GiRL

Κατερινακι μου και μικροσωμο να ειναι το ζωακι και παλι σε κοιταζουν με μισο ματι , μην νομιζεις οτι αλλαζει κατι .. δυστυχως δεν φροντιζει κανεις για ολα αυτα ..
Το πιο προσφατο περιστατικο κακιας που αντιμετωπισα ηταν την προηγουμενη εβδομαδα που πηγα θαλασσα με τον σκυλο και ενας κυριος εξαγριωμενος αρχισε να φωναζει και να ουρλιαζει να παρω τον σκυλο και να φυγω απο την παραλια γιατι ειναι εστια μολυνσης και παραλληλα απειλουσε να φωναξει την αστυνομια και τους ανθρωπους του λιμεναρχειου ! κι ολα αυτα γιατι ακριβως διπλα ειχε τις κορες του και θα μπορουσαν να μολυνθουν απο τι ?? απο ενα σκυλο εμβολιασμενο και ενα σκυλο που κοιμαται στο κρεβατι μου και ειναι πιο καθαρος απο πολυ περισσοτερους ανθρωπους !!
Στο που μπορεις να απευθυνθεις δυστυχως δεν το γνωριζω Κατερινα μου γιατι κι εγω οσες φορες προσπαθησα να βρω καποιον αρμοδιο .. ποτε δεν ηταν εκει ! ή μαλλον ποτε κανεις δεν ηταν αρμοδιος !!
Αν ηξερα κι εγω που να απευθυνθω ειλικρινα θα ειχα γυρισει τον κοσμο αναποδα γιατι με το συγκεκριμενο θεμα δεν σηκωνω κουβεντα ..
Οργιζομαι ομως Κατερινα .. οργιζομαι να ακουω περι ζωωφιλιας και περι οργανωσεων που μεριμνουν για τα τετραποδα και να μην ειναι ποτε κανεις παρον ..

Και ναι ! φορολογιστε μας για τα κατοικιδια μας ! Αναλαβετε ομως και τις ευθυνες σας και μεριμνειστε ωστε κι αυτα να εχουν μια καλυτερη τυχη γιατι πραγματικα τους αξιζει . Μην εξαφανιζεστε και μην αδιαφορειτε .. οποιος δεν αγαπαει τα ζωα, λεει η μανουλα μου, δεν αγαπαει ουτε τον ιδιο του τον εαυτο .. ποσο μαλλον να αγαπησει τον συνανθρωπο του ..

spellbound

Καθρεφτη, και πολυ καλα εκανες το παραπτωμα και ετσι δεν εβλαψες κοσμο... ειλικρινα, παντα θαυμαζα την υπομονη των οδηγων (οντας αριστη οδηγος εδω - εδω βγαινει γλωσσα κοροιδευτικη- που αγορασε δυο αυτοκινητα και τα δυο κοντεψαν να γινουν γλαστρες)

Και χαιρομαι που καθησαν τελικα οι αλλοι στο σκαμνι γιατι ετσι τους επρεπε.

Λογικο το να μην εχεις σκυλο (και ειδικα μεγαλοσωμο) στο διαμερισμα, πιοτερο θα υπεφερε παρα θα κακοπερνουσε.

Κι ομως, και απευθυνομαι και στο Ποιζονιδιο.  Δε μπορει να μην υπαρχει νομοθεσια για το αν μπορουν τα ζωα να μενουν μαζι μας στις διακοπες.

Και αν μιλαμε για χαιλιδικα ξενοδοχεια κλπ, ε, ας εχουν και το σχετικο χωρο.

Ασε πια η βολτα στη θαλασσα.... το βιωσε η μικρη μου που πηρε το σκυλακι της για βολτα και βουτιτσες στη θαλασα. Ακουσε τα εξ αμαξης. Φυσικα εσουρε και τα εξ αμαξης, σιγα μην κρατιοταν.

Προσωπικα εγω,  θα προσπαθησω να βαλω ενα μικρο λιθαρακι ν αλλαξουν τα πραγματα. αν τα λιθαρακια γινουν πολλα, που ξερετε? μεχρι και φρουριο φτιαχνει ο ανθρωπος.

Αυτα τα ολιγα.
Ευχαριστω για την υπομονη σας ολους..

chriastina

spellbound λυπάμαι πολύ για τον φίλο σου....έχω 2 σκύλους και μια γάτα και σε καταλαβαίνω
Το θέμα κατοικίδια και αδέσποτα είνα πολυ μεγάλο και δυστυχώς γι αυτό φταίνε οι άνθρωποι......διότι εαν έφταιγε κάποιο άλλο ζώο να δεις για πότε θα συνεργάζονταν όλοι ώστε να βρούν λύση....... τον άτυχο λύκο που θα φάει 2-3 πρόβατα για να επιβοιώσει όλοι θα τρέξουν να τον βρουν να τον εξοντώσουν.....τον ασυνείδητο που πετάει φόλες γιατί έτσι του αρέσει,πέεεεεερα βρέχει.
Για να έχω μαζί τα ζώα μου στις διακοπές έχω κάνει 12 ώρες ταξιδι,με καράβι,στο κατάστρωμα με χάλια καιρό γιατί δεν υπήρχαν αρκετά κλουβιά να φιλοξενηθούν όλα τα σκυλιά......κι ας είχα πληρώσει εισητήριο Α' θέσης
Ευτυχώς στο νησί μένω σε φιλικό σπίτι που όταν μαζευτούμε όλη η τρελοπαρέα είμαστε 5-6 άνθρωποι και 10 τετράποδοι "φίλοι".....φυσικά ούτε κουβέντα για άλλο μέρος διακοπων. Να σε ενημερώσω όμως,αν και αργά,πως υπάρχουν 2-3 καλά κένελς στην Αττική που μπορεί να αφήσει κάποιος τον σκύλο του χωρίς να φόβο....αν το αντέχει η τσέπη του!
Επίσης μην τα βάζουμε με όλους τους συλλόγους,υπάρχουν καποιοι που προσπαθούν να κάνουν δουλειά και τα ψιλοκαταφέρνουν,βοήθεια χρειάζονται.....όσο πιο πολλοί τόσο πιο καλά.Στον Δήμο μου έχουμε πιέσει μικροκαταστάσεις όταν οι συμμετοχή ήταν μεγάλη....μας έβλεπαν ως "ψήφους" αλλά κι έτσι κάτι κάναμε. (σταματώ εδώ γιατί δύσκολα βάζω τελεία σε αυτό το θέμα).

Anonymous

Spell, ειλικρινά λυπάμε γι'αυτό που συνέβη. Θέλω να πώ πως επειδή έχω μεγαλώσει σε χωριό και πάντα είχα σκύλο και πολλά άλλα ζωάκια, τα αγαπώ πολύ και δεν θέλω να τα έχω σε διαμέρισμα. Η κόρη μου, μου έχει σπάσει τα νεύρα να της πάρω σκύλο και της εξηγώ πως τα ζωάκια πρέπει να μπορούν να ζουν ελεύθερα, δεν είναι φτιαγμένα για διαμερίσματα. Ελπίζω πως όταν μεγαλώσει θα με καταλάβει. Όλοι σ'αυτόν τον πλανήτη έχουμε δικαίωμα να επιλέγουμε πως θα ζήσουμε τη ζωή μας, είτε άνθρωποι είτε ζώα. Καλή δύναμη, Κατερίνα.

spellbound

Χριστινα, θα ηθελα παρα πολυ να μου πεις τι γνωριζεις μην αρχιζω παλι απ την αρχη.  Το θεμα θελω να το προχωρησω, τοσο σε θεμα τουρισμου οσο και ανθρωπισμου (ξερω αυτο το τελευταιο ειναι ανεφικτο, αλλα ισως και καποιοι να ασχοληθουν με τις βιδες τους τελικα)

Και ναι, δυο σκυλους ειχα, και ενα γατο.
Τον ενα σκυλο τον πηρε η κορη μου γιατι φοβηθηκα.
Τον αγαπημενο μου σκυλο_παιδι  τον εθαψα χθες....
   (και που να καθαρισω τα αιματα γμτ.... τα βλεπω και κλαιω)

Ο γατουλης μου ειναι πλεον γερος 10 ετων... αυτον και αν τον κανακεψω τωρα...

(αν σας τα χω ζαλισει απλα στειλτε με διασπαρτη, η μπλοκαρετε  με
  δεν κρατω κακιες   ....φιλακια)

ΥΓ Χριστινα, πες μου ακριβως τι ξερεις να ξερω απο που προχωραω ο.κ.???

Φιλακια καλη μου

spellbound

Παράθεση από: "rickymartin"Spell, ειλικρινά λυπάμε γι'αυτό που συνέβη. Θέλω να πώ πως επειδή έχω μεγαλώσει σε χωριό και πάντα είχα σκύλο και πολλά άλλα ζωάκια, τα αγαπώ πολύ και δεν θέλω να τα έχω σε διαμέρισμα. Η κόρη μου, μου έχει σπάσει τα νεύρα να της πάρω σκύλο και της εξηγώ πως τα ζωάκια πρέπει να μπορούν να ζουν ελεύθερα, δεν είναι φτιαγμένα για διαμερίσματα. Ελπίζω πως όταν μεγαλώσει θα με καταλάβει. Όλοι σ'αυτόν τον πλανήτη έχουμε δικαίωμα να επιλέγουμε πως θα ζήσουμε τη ζωή μας, είτε άνθρωποι είτε ζώα. Καλή δύναμη, Κατερίνα.

Ρικυ, δεν υπηρχε περιπτωση να κρατησω ενα μεγαλοσωμο σκυλι σε διαμερισμα. Αλλα ειχα τη δυνατοτητα του κηπου, να βγαινει να τρεχει, και μαζι μ αυτον εβγαινα και επαιζα και εγω μαζι του.

Το βραδυ ειχαμε αγκαλιτσες. Τις πιο αθωες και γλυκες αγκαλιτσες του κοσμου.

Το γελιο ηταν οτι ο σκυλος μου αγαπουσε τρομερα το γατουλη. Εκει να δεις χαρες και φιλια που ερριχναν.

Οχι.  μην παρετε μεγαλο σκυλι για το διαμερισμα. Διαλεξε ενα ημιαιμο απο την Εταιρια προστασιας ζωων (μη θεσω) που να εχει προδιαγραφες για μικροσωμο.  Και θα σας λατρεψει και θα το λατρεψετε. Πιστεψε με.

Φιλακια
Σπελλ

xhmeia

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ.
ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΗ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ Κ ΙΣΩΣ ΤΑ ΦΟΒΑΜΑΙ  ΑΚΟΜΗ  (ΠΙΟ ΛΙΓΟ ΤΩΡΑ ΠΙΑ).ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΠΟΤΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΦΙΛΟΖΩΗ ΜΑ ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΠΕΙΡΑΞΑ.ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΔΑ ΕΞΩ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΕΝΑ ΣΚΥΛΙ ΠΟΥ ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΕ ΑΠΟ ΦΟΛΑ (τοτε δεν ηξερα τι ακριβως ειχε)ΠΗΡΑ ΣΒΑΡΝΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΙΛΟΖΩΙΚΕΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ .ΒΡΗΚΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΛΕΦΤΑ ...ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ....
ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΕΚΤΗΣΑ ΕΝΑ ΚΥΝΗΓΟΣΚΥΛΑΚΙ ΑΠΟ ΤΥΧΗ .
ΔΕΝ ΤΟ ΗΘΕΛΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΗΘΕΛΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ .
ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΗ Η ΨΥΧΗ -ΑΡΤΕΜΙΣ ΤΗΝ ΛΕΓΑΜΕ-Μ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ ΠΟΛΥ ,ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΠΟΛΥ,ΗΤΑΝ ΠΑΝΕΞΥΠΝΗ ,ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΑ .Μ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Ν ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ ΕΝΑ ΖΩΟ !
ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΗΤΑΝ Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΟΤΑΝ ΕΚΛΑΙΓΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ .
ΤΗΝ ΕΔΩΣΑ ΣΤΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ,ΕΙΧΑ  ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΠΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΟΙΟΥΜΑΙ ΕΙΧΑ ΠΟΛΛΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΤΟΤΕ.ΤΗΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΣΥΧΝΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΩ ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΙ .ΝΟΙΩΘΩ ΤΥΨΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ .ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΡΗΓΟΡΕΙ ΟΤΙ Κ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΠΙΑ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ,ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ .ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΝ ΕΔΩΣΑ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΧΗ .
ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΝΑ ΖΩΟ
Κ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΝΟΙΩΣΩ.
ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥΣ ΕΤΣΙ ΑΔΟΛΑ .

Κ ΠΑΛΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ

Apostolos

Είναι πολύ άδικο κάτι τέτοιο....
Δεν μπορώ να καταλάβω τι τους φταίει το ζωντανό;
Απεχθάνομαι τέτοιες πράξεις...
Πραγματικά αν έπιανα έναν στα χέρια μου θα τον τσάκιζα!!!!

spellbound

Αποστολε,

στο γονατο θα τον ειχα σφαξει. Επι τοπου.
Αλλα βλεπεις ειναι θρασυδειλα ατομα. σιγα μην εμφανιστουν.

Εναν να πιασω , εναν μονο....

spellbound

Τεσ πα, και τωρα που ηρεμησα

ενα νουμερο που το πηρα απο τον ΟΤΕ

22950 22491.
Ερχονται και σε παιρνουν αν δεν εχεις τουτου, μαζι με το φιλο σου, τον θαβετε και σε ξαναγυρνανε πισω.  εξυπακουεται πληρωνεις αδρα, αλλως τε ιδιωτικη εταιρεια εινα.

spellbound

ΣΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΠΟΝΑΩ

Και η ψυχη μου το ξερει.... εχασα Παιδι μου οχι σκυλι και μαλιστα  ανευ λογου και αιτιας

cuba

spellbound lypame gia to symban. se katalabeno. aytos poy to ekane exei asxhma ais8hmata. 8a sou proteina na koitajeis sthn kathgoria toy forum links thn diey8ynsh poy 8a grapso gia ta pets. 8a soy proteina na pareis ena koytabi sthn 8esh toy agaphymenoy sou skyloy. den leei na eisai stenaxorimenei.

gia opion 8eleis na exei skylo kai den mborei na to parei mazi toy stis diakopes h se kapio allo tajidi kalo 8a htan afoy den dexontai ta jenodoxeia skylia kai alla oikosita zoa na ta phgenete se kapio jenodoxeio skylon h na ta afhenete se kapio filiko sas prosopo poy mborei na ta boh8hsei kai na ta prosejei.

yparxoyn poloi asyniditoi sthn koinonia mas. opos aytoi poy petane foles, opos aytoi pou pane diakopes kai afhnoun ton skylo toys se kapio erimiko dromo gia na apalaxtoyn apo thn paroysia toys epidi ton bare8ikan. eida to pasxa mia periptosi poy eixan afhsei ton skylo toys se erimikh perioxh kai otan eblepe aytokinito eixe mia stenaxorimeni eikona sto prosopo toy trexontas piso apo to aytokinito san na parakalouse na ton paroyme mazi mas.  

spellbound koyragio.8a broyme enan kanoyrgio skylo kai 8a ton agapiseis jana

spellbound

Αντωνη,  ειναι απιστευτο το ποσο πολυ μου εχεις συμπαρασταθει σε ολα μου τα προβληματα τα τελευταια 3 χρονια που γνωριζομαστε. Ναι, θα μπω στο σαιτ που μου λες. και ναι, θα παρω αλλο σκυλακι, αλλα χρειαζομαι λιγο χρονο να ξεπερασω τον χαμο του φιλου μου.
Και παλι σ ευχαριστω για ολη σου τη βοηθεια.

Φιλακια
Κατερινα

395 Επισκέπτες, 0 Χρήστες